12.12.12 – Írjuk együtt a történelmet!


2012. december 12-én részese lehetsz a Föld legnagyobb eseményének, egy 30 perces utazásnak, ahol fókuszban kizárólag az irányított pozitív gondolatok és érzések állnak majd értünk, a Földünkért.


Van egy kérdés: tudsz a mosolyról gondolkodni anélkül, hogy mosolyognál? Próbáld meg! Gyerünk! Fogadunk, hogy legalább a szád széle mosolyra húzott. Vedd észre mennyire könnyen jött ez a jó érzés! Most képzeljük el, hogy a Földön mindenki ugyanezt teszi ugyanabban az időpontban.

2012. december 12-én
részese lehetsz a Föld legnagyobb eseményének, ahol Te lehetsz a középpontban!

Meditáció. Sokunknak valami misztikus, nehéz dolog jut eszébe róla. Igazság szerint egy hatalmas, kiaknázhatatlan erővel rendelkező világ van benned, ami csak arra vár, hogy alkalmazd. A meditáció jelentése szándék, valamire gondolni, kifejezni. És a legjobb az egészben, hogy bárki képes rá, most megmutatják, hogy hogyan.

Felhívás a világeseményre, ahol egyszerre, egy időben az összes kontinensen mindenki ugyanarra koncentrál, csakis pozitívan.


Egy 30 perces utazásra invitálnak, ahol mindenki pozitív gondolatokra fókuszálhat a bolygónkat, földünket, emberiségünket illetően. A Mesteri Váltás - névre hallgató vezetett meditáció, egy nemzetközi csapat szervezése.

A részvételhez semmilyen meditációs előképzettség nem szükségeltetik. Ha még sosem meditáltál, ennél keresve sem találhatnál nagyszerűbb alkalmat, és lehetőséget egy intenzív élményre...A világnak szeretetre van szüksége, ami sokkal fontosabb most, mint valami aktuális pénzügyi reform. Tény: az irányított pozitív gondolatok és érzések valóságos immunerősítő hatással rendelkeznek. Tény: nemcsak minket befolyásolnak, hanem az egész világot.

Feltétlenül csatlakozz, otthonról, vagy ahol vagy, hogy erősítsd magadban és másokban ezt a csodálatos energiát, ami létre fog jönni.12.12.12-én ebédidőben 13.30-kor  online, vagy személyesen az Andrássy út 98 szám alatt, a Magnet Közösségi Ház épületében várnak szeretettel mindenkit a szervezők. Ha ezt személyesen nem tudnád megoldani, de ha lehetőséged van rá,  12 óra 12 perckor pihenj meg 12 percre, gyújts egy gyertyát és meditálj, összpontosíts arra, amire szeretnél, aminek szükségét érzed!

A meditációt erről az oldalról közvetítik.

Pozitív napot Mindenkinek!

Szerző: Zupkó Anett - Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Virágtenger az asztalra: gyönyörű virágok, amik nélkül nem múlhat el a húsvét!

Csempészd be a tavaszt az otthonodba mesésen illatozó, könnyen elkészíthető virágkompozíciókkal, hogy gyönyörű legyen a húsvéti asztal, amikor körülüli a család. Mutatjuk a (szerintünk) legjobb húsvéti virágokat, és tippjeinket!

Mit üzennek a virágok? - Ezt tudatják veled, ha ezt a 8 szépséget kapod ajándékba

Üzenhetünk is virággal, mert mindegyiknek külön jelentése van. Uraim, tanulmányozzák át a listát, s válasszanak virágot aszerint, hogy mit üzennének szerelmüknek, nőrokonuknak, barátnőjüknek. Hölgyeim, önök pedig olvassanak a virágokból!

Ezeket ültesd, hogy a tied legyen a legszebb kert vagy balkon az utcában: 6 csodálatos virág

Cikkünkben 6 olyan színpompás virágot mutatunk be, melyek a kerted, vagy éppen a balkonod ékei lehetnek. Emellett garantáltan felderítik a lelkedet, ha csak kipillantasz majd az ablakodon.

Ezek 2016 legjobb drónfotói

A Hong Kong-i SkyPixel 2016-os légifotó pályázatára 27 ezer pazar kép érkezett. Ezeket választották a legjobbnak közülük, és a képek láttán erősen elgondolkoztunk, hogy veszünk egy drónt mi is.

Elképesztőek ezek a magasból készített fotók...

Most megnézheted, milyen lehet asztronautaként lenézni a Föld nevű bolygóra. Annyit mondunk, hogy ezeket a fotókat akkor is érdemes megnézned, ha már láttál ilyesmit.


NAPI BOLDOGSÁG