Adományvonal szeptemberben és októberben a fogyatékkal élők lakóotthonáért

Fogyatékkal élők lakóotthonának felépítését támogatják azok, akik szeptemberben és októberben a 1788-as adományvonalat hívják vagy szöveges üzenetet küldenek.

Az adományvonalon kapott támogatásból a Nem Adom Fel Alapítvány a fogyatékos fiataloknak állandó lakhatást biztosító, Magyarország első passzívházaként működő közösségi intézményét szeretné létrehozni. Az Óbudán épülő lakóotthont két szintesre és összesen 800 négyzetméter területűre tervezik; tizennégy lakó számára biztosít majd lakhatást. Az épületet várhatóan 2012-ben adják át. A "1788 - az emberi hívószám" szlogenről is ismert hello holnap! adományvonal a Magyar Telekom vezetékes és mobiltelefon-hálózatából is elérhető. A hívás és az sms-küldés díja egyaránt 100 forint, amely összeg áfa-mentes (a Domino feltöltőkártyával kezdeményezett hívások kivételével). A 2011. szeptemberben és októberben beérkező hívások díja teljes egészében a Nem Adom Fel Alapítványé lesz, amely ezt az összeget a tervezett lakóotthon felépítésére és működtetésére fordítja - közölte a telekommunikációs vállalat kedden.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Nem hiszed el, hogy ez a kisfiú miért növesztette 2 évig a haját!

Sokszor halljuk azt, hogy a gyermekek önzetlenek, őszintén és úgy általában még sokkal jobb verziói az embernek fiatalon. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ennek a kisfiúnak a tette!

Elkezdődött a 2016-os Paralimpia is! (+videó)

Az olimpiai játékok úgymond kistestvére a paralimpia, mely idén 15. alkalommal kerül megrendezésre és ahol a sportolók szintén hihetetlen emberi teljesítményekről tesznek tanúbizonyságot!

Az első pillantások a világra: ilyen, amikor visszakapja a látását egy testvérpár (+videó)

Egy mosoly. Egy elkapott pillantás. A naplemente. Ezek eddig nem léteztek az indiai testvérpár számára. Azonban hála a 20/20/20-nak mára az életük 180 fokos fordulatot vett.

Az oldal, ahol a tudásoddal rászorulókat lakathatsz jól, és még pénzedbe sem kerül!

A kezdeményezés célja, hogy megszüntesse az éhezést és elérhetővé tegye a közoktatást és mindehhez a TE tudásodra van szüksége!

A jégkorszaktól napjainkig az állatok szemén keresztül - megérkezett az év természetfilmje! (+videók)

Az Évszakok című természetfilm több százezer forintot gyűjtött jótékonysági elővetítésein. Április 14-étől a mozikban!


NAPI BOLDOGSÁG