Itt van az ősz, itt van újra... - Csodás őszi képek


Mi sem gyönyörűbb látvány, mint az őszi napsütésben játszó tarka színek kavalkádja. Sokan a hosszú hétvége alatt kihasználták a szép időt és a természetben kapcsolódtak ki.


Idén kevés lehetőség adódott hosszú hétvégére, mikor az egész család együtt kapcsolódhat ki néhány napra a természetadta lehetőségek közt. Ám szerencsések vagyunk, hiszen a télhez közeledvén is remek időjárás segítette a szabadba vágyókat a hétvégén. Sokan nem csupán kiváló kikapcsolódást és egészséges szabadidő-eltöltést találtak, de a természet rabul is ejtette őket varázslatos színpompájával.

KÉPGALÉRIA: Itt van az ősz, még minidig színpompásan. Fotók: Ritka


A népszerű erdei kirándulóhelyek mellett ezúttal is többen választották a vízparti sétákat, a pecázást vagy az őszi fesztiválok valamelyikét. Programban nem volt hiány és még az óraátállítás sem okozott problémát. Reméljük, jövőre is ilyen csodálatos lehetőséget kínálnak majd hosszú hétvégéink, amiből a hírek szerint nem lesz hiány.


Szerző: Ritka

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

A színvak fiú először lát színeket - óriási az öröm és a rácsodálkozás! (+videó)

Akiknek nincs bajuk a színlátásukkal, észre sem veszik, hogy milyen varázslatos világban élnek, mennyi különböző színű tárgy, élőlény veszi körül őket...

Japán fürdőkultúra kontra magyar fürdőszoba: a különbség elképesztő (+videó)

Japánban nagy hagyománya van a fürdőkultúrának. Velünk ellentétben komoly fürdőszobai életük és rituáléjuk van, és mindennek megvan a jól kialakított, praktikus rendje...

Szex és Amerika: prüdéria, erőszak, bugyivillantás

Amerika és a szexualitás. A probléma és a káosz nagyobb, mint hinnénk...

Életreszóló élményben volt része a kisfiúnak (+videó)

Hihetetlen videó terjed az interneten: egy kisfiú a parton üldögél, és a vizet fröcsköli. Egy idő után azonban a vízben valami mozogni kezd, és egyszer csak észrevesszük, hogy egy óriás rája közeledik hozzá.

Lélegzetelállító kisfilm a Hortobágyról - így még sohasem láthattuk!

A Nemzeti Parkok hetének talán leglátványosabb videóját osztotta meg az "Ahol az égbolt is élmény" címmel Kolláth Zoltán.