Itt van az ősz, itt van újra... - Csodás őszi képek


Mi sem gyönyörűbb látvány, mint az őszi napsütésben játszó tarka színek kavalkádja. Sokan a hosszú hétvége alatt kihasználták a szép időt és a természetben kapcsolódtak ki.


Idén kevés lehetőség adódott hosszú hétvégére, mikor az egész család együtt kapcsolódhat ki néhány napra a természetadta lehetőségek közt. Ám szerencsések vagyunk, hiszen a télhez közeledvén is remek időjárás segítette a szabadba vágyókat a hétvégén. Sokan nem csupán kiváló kikapcsolódást és egészséges szabadidő-eltöltést találtak, de a természet rabul is ejtette őket varázslatos színpompájával.

KÉPGALÉRIA: Itt van az ősz, még minidig színpompásan. Fotók: Ritka


A népszerű erdei kirándulóhelyek mellett ezúttal is többen választották a vízparti sétákat, a pecázást vagy az őszi fesztiválok valamelyikét. Programban nem volt hiány és még az óraátállítás sem okozott problémát. Reméljük, jövőre is ilyen csodálatos lehetőséget kínálnak majd hosszú hétvégéink, amiből a hírek szerint nem lesz hiány.


Szerző: Ritka

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Egy husky, aki tényleg imádja az őszt!

Te is szeretsz a lehullott falevelekben gázolni? Mutatunk valakit, akit ez eszelős örömmel tölt el...

Addig nem hittük el, hogy létezik kapucnis fehérnemű, amíg nem láttuk

Egy olasz divatcég érdekes fehérnemű kollekcióval drukkolt elő az elmúlt hónapokban. Addig nem hittem el, hogy létezik kapucnis fehérnemű, amíg nem láttam.

A tíz legszebb magyar erdő

Legyél a Balatonnál, Pécsett vagy hazánk bármely pontján, egy-egy szép erdőt szinte biztosan találsz a környéken... Lássuk a (talán) legszebbeket, figyelem szubjektív lista következik!

Indián nyár vagy vénasszonyok nyara? Mindegy, csak jó idő legyen!

A köztudatban inkább a vénasszonyok nyara az elterjedtebb, azonban egyre inkább használják már az indián nyár kifejezést is. Azt azonban sokan nem tudják, hogy miért is kapta akár az egyik, akár a másik nevet ez az időszak…

Itt az ideje, hogy bárki elkészíthesse barátaival szerény otthonát: hobbit kunyhó építőtábor először Magyarországon!

Akár még a tél beállta előtt! Csak helyben fellelhető anyagokból, természetes technikákkal, kézimunkával és barátokkal!