Itt van az ősz, itt van újra... - Csodás őszi képekMi sem gyönyörűbb látvány, mint az őszi napsütésben játszó tarka színek kavalkádja. Sokan a hosszú hétvége alatt kihasználták a szép időt és a természetben kapcsolódtak ki.


Idén kevés lehetőség adódott hosszú hétvégére, mikor az egész család együtt kapcsolódhat ki néhány napra a természetadta lehetőségek közt. Ám szerencsések vagyunk, hiszen a télhez közeledvén is remek időjárás segítette a szabadba vágyókat a hétvégén. Sokan nem csupán kiváló kikapcsolódást és egészséges szabadidő-eltöltést találtak, de a természet rabul is ejtette őket varázslatos színpompájával.

KÉPGALÉRIA: Itt van az ősz, még minidig színpompásan. Fotók: Ritka


A népszerű erdei kirándulóhelyek mellett ezúttal is többen választották a vízparti sétákat, a pecázást vagy az őszi fesztiválok valamelyikét. Programban nem volt hiány és még az óraátállítás sem okozott problémát. Reméljük, jövőre is ilyen csodálatos lehetőséget kínálnak majd hosszú hétvégéink, amiből a hírek szerint nem lesz hiány.


Szerző: Ritka

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

10 érdekes tény a koalákról

A koalákat mindenannyian szeretjük, de nem biztos, hogy kívül-belül ismerjük is őket. Íme néhány tény ezekről az elbűvölő állatokról!

Lefilmezték a világ egyetlen fekete flamingóját (+videó)

Cipruson, Limassol és az Akrotiri katonai bázis között található nagy sósvizű tóban valószínűleg a világ egyetlen fekete flamingójáról készítettek videót.

Eljegyzési fotók, amikért szó szerint mélyre merültek

Ha valóban egyedi eljegyzési fotókat szeretnél készíteni, akkor bizony merésznek kell lenned - a pároddal együtt.

A természetesség híveinek: parfüm házilag

Ha már meguntad a szokásos parfümödet, ám mégsem akarsz vagyonokat költeni egy másikra, vagy esetleg kipróbálnád az otthon készített változatot, ne habozz!

Házi luxus, ha gyönyörű bőrre vágysz

Készíts könnyedén, házilag nagyszerű arcpakolásokat, amelyek csodássá varázsolják bőrödet....