Itt van az ősz, itt van újra... - Csodás őszi képek


Mi sem gyönyörűbb látvány, mint az őszi napsütésben játszó tarka színek kavalkádja. Sokan a hosszú hétvége alatt kihasználták a szép időt és a természetben kapcsolódtak ki.


Idén kevés lehetőség adódott hosszú hétvégére, mikor az egész család együtt kapcsolódhat ki néhány napra a természetadta lehetőségek közt. Ám szerencsések vagyunk, hiszen a télhez közeledvén is remek időjárás segítette a szabadba vágyókat a hétvégén. Sokan nem csupán kiváló kikapcsolódást és egészséges szabadidő-eltöltést találtak, de a természet rabul is ejtette őket varázslatos színpompájával.

KÉPGALÉRIA: Itt van az ősz, még minidig színpompásan. Fotók: Ritka


A népszerű erdei kirándulóhelyek mellett ezúttal is többen választották a vízparti sétákat, a pecázást vagy az őszi fesztiválok valamelyikét. Programban nem volt hiány és még az óraátállítás sem okozott problémát. Reméljük, jövőre is ilyen csodálatos lehetőséget kínálnak majd hosszú hétvégéink, amiből a hírek szerint nem lesz hiány.


Szerző: Ritka

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Tükröm-tükröm, mondd meg nékem... (képriport)

Ilyen az, amikor a természet csodája és egy fotós találkozik. Mert mindennek több oldala van és ezt a fizikai tükröződésnél mi sem ábrázolja jobban.

7 hely, amit látni kell

Bolygónk tele van csodálatos helyekkel. Mutatunk hét olyan természeti képződmény, amiktől eláll a szavad.

Az ember, aki megállította a sivatagot

Afrikában van egy ember, aki arról híresült el, hogy egy ősi módszerrel véget vetett a talaj romlásának, és elsivatagosodásának. A hagyomány itt legyőzte a technológiát.

Te is egy tökéletes világ részese vagy (+videó)

Néha a napi gondok közepette elfelejtjük azt, hogy mekkora ajándék egy tökéletes világ részesének lenni. Megtapasztalni, megérinteni, megízlelni, és rácsodálkozni. Most eszedbe juttatjuk!

Állati jelzőtáblák - Nézz a lábad elé!

A kisállatokak ugyanannyi joguk van a közterületekhez, mint nekünk.