Itt van az ősz, itt van újra... - Csodás őszi képek


Mi sem gyönyörűbb látvány, mint az őszi napsütésben játszó tarka színek kavalkádja. Sokan a hosszú hétvége alatt kihasználták a szép időt és a természetben kapcsolódtak ki.


Idén kevés lehetőség adódott hosszú hétvégére, mikor az egész család együtt kapcsolódhat ki néhány napra a természetadta lehetőségek közt. Ám szerencsések vagyunk, hiszen a télhez közeledvén is remek időjárás segítette a szabadba vágyókat a hétvégén. Sokan nem csupán kiváló kikapcsolódást és egészséges szabadidő-eltöltést találtak, de a természet rabul is ejtette őket varázslatos színpompájával.

KÉPGALÉRIA: Itt van az ősz, még minidig színpompásan. Fotók: Ritka


A népszerű erdei kirándulóhelyek mellett ezúttal is többen választották a vízparti sétákat, a pecázást vagy az őszi fesztiválok valamelyikét. Programban nem volt hiány és még az óraátállítás sem okozott problémát. Reméljük, jövőre is ilyen csodálatos lehetőséget kínálnak majd hosszú hétvégéink, amiből a hírek szerint nem lesz hiány.


Szerző: Ritka

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Így tiszteljük a természetet az építészet által! (képriport)

Van, ahol nem vágják ki a fákat. Igen, van ahol ehelyett azok életben tartása a cél. Nemes gondolat és még nemesebb, ha ezt tett követi.

Ilyen, amikor Kína virágba borul!

Tudat, hogy a barackfa virágának különleges erőket tulajdonítanak Kínában?

13 elképesztő optikai csalódás, amit az anyatermészet művelt

Az anyatermészetnek vannak a legcsodálatosabb alkotásai. Ezek a mesterművek annyira meglepőek és lenyűgözőek, hogy néhány képről nehéz eldönteni, hogy a valóság vagy az agy által képzelt fantázia-e.

Az óceán hullámainak elsöprő ereje - a kamera lencséjén keresztül

Az anyatermészet nem csak gyönyörű, de egyben szeszélyes is olykor.

Emberfestészet- ahogyan még nem láttad

Az elmúlt három évben embereket festettem a világ minden tájáról, kiemelve a velünk született kapcsolatot a földdel és gondolataikat. Nagyon sokat tanultam, az elmúlt 15 év alatt. Emberek vagyunk teljesen mások és mégis van egy közös szál, ami összeköt minden embert, hiszen mind a Földről származunk.-mondta Orly Faya