Itt van az ősz, itt van újra... - Csodás őszi képekMi sem gyönyörűbb látvány, mint az őszi napsütésben játszó tarka színek kavalkádja. Sokan a hosszú hétvége alatt kihasználták a szép időt és a természetben kapcsolódtak ki.


Idén kevés lehetőség adódott hosszú hétvégére, mikor az egész család együtt kapcsolódhat ki néhány napra a természetadta lehetőségek közt. Ám szerencsések vagyunk, hiszen a télhez közeledvén is remek időjárás segítette a szabadba vágyókat a hétvégén. Sokan nem csupán kiváló kikapcsolódást és egészséges szabadidő-eltöltést találtak, de a természet rabul is ejtette őket varázslatos színpompájával.

KÉPGALÉRIA: Itt van az ősz, még minidig színpompásan. Fotók: Ritka


A népszerű erdei kirándulóhelyek mellett ezúttal is többen választották a vízparti sétákat, a pecázást vagy az őszi fesztiválok valamelyikét. Programban nem volt hiány és még az óraátállítás sem okozott problémát. Reméljük, jövőre is ilyen csodálatos lehetőséget kínálnak majd hosszú hétvégéink, amiből a hírek szerint nem lesz hiány.


Szerző: Ritka

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

4 üdvözlés a nagyvilágból

Tudtad, hogy van olyan hely, ahol nyelvet kell ölteni egymásra üdvözlésképpen? És hogy az eszkimó puszi nem az orrok összedörgöléséből áll, hanem annál sokkal szexibb?

Akik elsőként sietnek életed megmentésére: ma van a Mentők Napja

887-ben ezen a napon alakult meg az Önkéntes Mentőegyesület Kresz Géza fővárosi orvos kezdeményezésére...

Gyönyörű fotók baglyokról, amik garantáltan elkápráztatnak

A thaiföldi fotós, Sasi Smith valamit nagyon tudhat, hiszen a különböző baglyokról készült képei láttán a lélegzetünk is eláll.

Az állatok és a természet együttes alkotása (lenyűgöző képriport)

Andreas Lie, a Bergenből (Norvégia) származó vizuális művész egy igen szép módot talált arra, hogy elmossa a határokat a vadonban élő állatok, és a természet között...

9 ok, miért utazz most azonnal Norvégiába (képriport)

Norvégia rengeteg ember bakancslistáján szerepel. Hogy miért? 9 képpel indokoljuk meg.