Itt van az ősz, itt van újra... - Csodás őszi képek


Mi sem gyönyörűbb látvány, mint az őszi napsütésben játszó tarka színek kavalkádja. Sokan a hosszú hétvége alatt kihasználták a szép időt és a természetben kapcsolódtak ki.


Idén kevés lehetőség adódott hosszú hétvégére, mikor az egész család együtt kapcsolódhat ki néhány napra a természetadta lehetőségek közt. Ám szerencsések vagyunk, hiszen a télhez közeledvén is remek időjárás segítette a szabadba vágyókat a hétvégén. Sokan nem csupán kiváló kikapcsolódást és egészséges szabadidő-eltöltést találtak, de a természet rabul is ejtette őket varázslatos színpompájával.

KÉPGALÉRIA: Itt van az ősz, még minidig színpompásan. Fotók: Ritka


A népszerű erdei kirándulóhelyek mellett ezúttal is többen választották a vízparti sétákat, a pecázást vagy az őszi fesztiválok valamelyikét. Programban nem volt hiány és még az óraátállítás sem okozott problémát. Reméljük, jövőre is ilyen csodálatos lehetőséget kínálnak majd hosszú hétvégéink, amiből a hírek szerint nem lesz hiány.


Szerző: Ritka

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Új íze van a teának, új íze van az életnek

Egyik kedvenc, figyelemre méltó bloggerünk, Szabó Manuéla gondolatai következnek, amikben garantáljuk, hogy érdemes elmerülnöd!

Így takarítsd el pillanatok alatt a lehullott faleveleket

Nagyot tévedünk, ha azt hisszük a gereblye a legjobb megoldás! Íme egy zseniálisan egyszerű, de éppen ezért nagyszerű megoldás!

10+1 fotó arról, milyen lenyűgöző kontrasztok vesznek körül Téged!

Kontrasztok - valamit kiemelnek, valamit eltakarnak. Egy biztos, általuk meglátunk dolgokat, rávilágítanak részletekre...

Ideje újra hozzászoknunk: medvék járják a hazai erdőket is

A fokozottan védett faj egyedei Szlovákiából érkeznek, de az utóbbi időben jött már medve Erdélyből is. A szakemberek szerint meg kell tanulni az újbóli együttélést a nagyragadozókkal.

A mennyország igenis létezik a Földön: íme 15 bizonyíték

Akár elhiszed, akár nem, összeállításunk "főszereplői" garantáltan elrepítenek egy képzeletbeli világba – a következő képek bizonyítják, hogy a mesék valóban a Földön játszódnak…