Itt van az ősz, itt van újra... - Csodás őszi képek


Mi sem gyönyörűbb látvány, mint az őszi napsütésben játszó tarka színek kavalkádja. Sokan a hosszú hétvége alatt kihasználták a szép időt és a természetben kapcsolódtak ki.


Idén kevés lehetőség adódott hosszú hétvégére, mikor az egész család együtt kapcsolódhat ki néhány napra a természetadta lehetőségek közt. Ám szerencsések vagyunk, hiszen a télhez közeledvén is remek időjárás segítette a szabadba vágyókat a hétvégén. Sokan nem csupán kiváló kikapcsolódást és egészséges szabadidő-eltöltést találtak, de a természet rabul is ejtette őket varázslatos színpompájával.

KÉPGALÉRIA: Itt van az ősz, még minidig színpompásan. Fotók: Ritka


A népszerű erdei kirándulóhelyek mellett ezúttal is többen választották a vízparti sétákat, a pecázást vagy az őszi fesztiválok valamelyikét. Programban nem volt hiány és még az óraátállítás sem okozott problémát. Reméljük, jövőre is ilyen csodálatos lehetőséget kínálnak majd hosszú hétvégéink, amiből a hírek szerint nem lesz hiány.


Szerző: Ritka

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 kutyafajta őszinte és vidám bemutatása - egy mondatban

A sztereotípiák gyakran alaptalanok. Ezt mutatják be a következő képek is.

Élet a pusztulás romjain - Csernobil állatvilága

Nem gondolnánk, hogy így virágzik az élet az egykori atomkatasztrófa helyszínén.

Bátaszék legöregebb fája lett az év európai fája (+videó)

Bátaszék legöregebb fája, a település büszkesége, a Szent Orbán Kápolna melletti molyhos tölgy lett a 2016-os év európai fája, hozták nyilvánosságra Brüsszelben.

Egy fotósorozat, amilyet még biztosan nem láttál

Ez a magával ragadó művészeti projekt, köszönhető: Metamorfózisnak, a testfestőknek Leonie Genének és Jörg Duesterwaldnak továbbá a fotósoknak Laila Prezigzernek és Uwe Schmidának, akik segítettek abban, hogy az emberi testek különböző természeti tájba beépülhessenek.

Rubinként ragyog a világ egyik legszínpompásabb tava: a Nátron-tó

A természet hihetetlen csodáinak egyike a tanzániai Nátron-tó, mely a hely különlegességének hála a vörös számtalan árnyalatában pompázik.