Karácsony akkor és most! - Fotópályázat minden korosztálynak

Kedves Olvasóink! 


A közeledő ünnep alkalmából ragadjatok kamerát és fényképezzetek bármit, ami számotokra a szeretet ünnepét, a karácsonyt testesíti meg most, vagy akár a múltban, aztán küldjétek el nekünk a szerkesztoseg@pozitivnap.hu emailcímre! Olyan (emlék)képeket várunk tőletek, amik segíthetnek feleleveníteni az elmúlt évtizedek és a mai karácsonyok hangulatát. 

Céges karácsony 1960-ból! 


Beküldési határidő december 23. du 4 óra. A legjobb képekből pedig december 24-én láthattok majd összeállítást az oldalon! Kérünk segítsetek nekünk összeállítani nagyszüleink, szüleink, felnőttkorunk és gyermekeink karácsonyát! :)


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Egy csodálatos karácsonyi reklámfilm a törődésről (+videó)

A John Lewis üzletház idei karácsonyi reklámja is kihagyhatatlan darab. Gyönyörű és megható stílusban mesél a szeretet és a törődés minden távolságot legyőző erejéről. De inkább beszéljen helyettünk maga a reklámszpot!

Képek, amik bearanyozzák a napodat!

Hannah Meinhardt német grafikus, designer szabadidejének nagy részét fotózással tölti. Képei pedig bizonyítják, hogy ezt nagyon jól teszi, a mi legnagyobb örömünkre!

Ilyen szépen még nem láthattuk képeken megörökítve a magányt

Mintha megállt volna az idő a kis zsák faluban, Rózsi néni portáján. A fotósorozatot Mohos Zsófia készítette. Vele kapcsoltban egy biztos: ennek a fiatal hazai fotóshölgynek LELKE VAN, méghozzá nagy betűkkel! Miért mondjuk? Gördíts lejjebb és minden kiderül!

10+1 fotó arról, milyen lenyűgöző kontrasztok vesznek körül Téged!

Kontrasztok - valamit kiemelnek, valamit eltakarnak. Egy biztos, általuk meglátunk dolgokat, rávilágítanak részletekre...

Te látod az ötszáz birkát a fotókon?

Kedd reggel Liezel Kennedy kanadai gazda kiment a farmjára, hogy szemügyre vegye birkáit. Hirtelen azt hitte, hogy állatai eltűntek, ugyanis hihetetlenül beleolvadtak a környezetbe.