Karácsony akkor és most! - Fotópályázat minden korosztálynak

Kedves Olvasóink! 


A közeledő ünnep alkalmából ragadjatok kamerát és fényképezzetek bármit, ami számotokra a szeretet ünnepét, a karácsonyt testesíti meg most, vagy akár a múltban, aztán küldjétek el nekünk a szerkesztoseg@pozitivnap.hu emailcímre! Olyan (emlék)képeket várunk tőletek, amik segíthetnek feleleveníteni az elmúlt évtizedek és a mai karácsonyok hangulatát. 

Céges karácsony 1960-ból! 


Beküldési határidő december 23. du 4 óra. A legjobb képekből pedig december 24-én láthattok majd összeállítást az oldalon! Kérünk segítsetek nekünk összeállítani nagyszüleink, szüleink, felnőttkorunk és gyermekeink karácsonyát! :)


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Emberitiszed van? Akkor mutatjuk a világ leggyönyörűbb, magányos házait!

A National Geographic csodálatos és tényleg blikkfang nélkül szemkápráztató fotókat tett közzé golyóbisunk legizoláltabban fekvő otthonairól. Ha nem érzed magad minden tekintetben társas lénynek, akkor muszáj megnézned ezeket a gyönyörű, a semmi közepén felépített házakat – de egyébként is lélegzetelállító a galéria.

Akinek a tenyeréből esznek az állatok: a vadakkal suttogó természetfotós képei

Egy fiatal finn srác könyvtár vagy kocsma helyett az erdőbe kezdett járni, barátkozni mókusokkal, szarvasokkal és rókákkal, és mivel mogyorót, kis húst és kamerát is vitt magával, a kitartása zseniális fotókat eredményezett.

Ez a fotópályázat bizonyítja: drága gép nélkül is lehet csodás képeket lőni

Úgy gondolod, hogy méregdrága fényképezőgép kell hozzá, hogy jó képeket készíts? Nincs igazad!

A felhők felett: egy pilóta 11 km magasból készített tökéletes fotót - ilyen lenyűgöző egy vihar mérete és ereje

Szenzációs fotót készített egy ecuadori pilóta. Az apokaliptikus látványt a Csendes-óceán felett örökítette meg a pilótafülkéből.

15 kép, ami felfedi az igazságot a fényképezés mögött

Belegondoltál már, milyen kemény munka rejlik egy-egy tökéletes beállítás mögött? Nem, akkor nézd meg ezt a 15 képpárt.