Karácsony akkor és most! - Fotópályázat minden korosztálynak


Kedves Olvasóink! 


A közeledő ünnep alkalmából ragadjatok kamerát és fényképezzetek bármit, ami számotokra a szeretet ünnepét, a karácsonyt testesíti meg most, vagy akár a múltban, aztán küldjétek el nekünk a szerkesztoseg@pozitivnap.hu emailcímre! Olyan (emlék)képeket várunk tőletek, amik segíthetnek feleleveníteni az elmúlt évtizedek és a mai karácsonyok hangulatát. 

Céges karácsony 1960-ból! 


Beküldési határidő december 23. du 4 óra. A legjobb képekből pedig december 24-én láthattok majd összeállítást az oldalon! Kérünk segítsetek nekünk összeállítani nagyszüleink, szüleink, felnőttkorunk és gyermekeink karácsonyát! :)


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Nem a bőrszín tesz minket különbözővé, hanem az egyetértés hiánya

Anna Larson fotós két évvel ezelőtt kezdte fényképezni két lányát, akik adoptálás útján kerültek hozzá.

Ilyen gyönyörű látvány az orosházi mákvirágzás (képekkel)

Rosta Tibor, az MTI fotósa Orosháza határában kapta lencsevégre a mákvirágzást, ezúton is köszönjük neki.

Esernyőt a mókusnak - hihetetlenül jó felvételek!

Max Ellis újabb remek képeket készített: visszatérő szereplőit, a mókusokat kapta lencsevégre, ezúttal esernyővel - amit nem ő, hanem az állatok tartottak!

A Tavaszi szél norvég, kazah, lengyel és német változatban - neked hogy tetszik? (+videók)

Az első Budapesti Kórusünnepen négy kontinens tíz országának énekese lép fel. A szervezők kiküldték a Tavaszi szél kottáját a kórusoknak és arra kérték a kórusvezetőket, hogy a városra jellemző helyszínen vegyék fel azt.

Mielőtt legenda lett: Elvist fotózta

Elvis Presley a XX. század egyik legnagyobb kulturális ikonja. Éppen ezért izgalmas megnézni, milyen is volt közvetlenül azelőtt, hogy világsztár lett volna...