Belépés

Köszönjük, Sió! Program - Idén a tanszerek beszerzésében is segít a Sió


A héten indulnak útnak 120 magyarországi általános iskolába a Köszönjük, Sió! Program iskolatáskái.

A Sió-Eckes Kft. idén negyedik éve működő jótékonysági programja, a Köszönjük, Sió! Program, 2011-ben több mint 1.000. alsó tagozatos kisdiák családjának könnyíti meg az iskolakezdést. A korábbi évekhez hasonlóan az általános iskolák és alapítványaik pályázhattak az adományokért. A Program úgy támogatja a rászoruló családokat, hogy évről-évre az iskolákon keresztül adományt küld a gyermekeknek, valamint a nem rászoruló gyermekektől azt kéri, hogy rajzaikkal támogassák iskolájuk pályázatát. A két szálon futó Programban a Sió-Eckes augusztus végén szállítja az adományokat az iskolákba. A pályázatok részeként beküldött rajzok online szavazáson vesznek részt, de nemcsak közönségszavazatokkal nyerhetnek az alkotók és iskoláik, hanem a Sió-Eckes munkatársaiból álló zsűri is jutalmaz.

2011-ben, a Sió-Eckes partnere, a Callisto Europe Kft., felajánlotta, hogy speciális tanszervásárlási ajánlatot dolgoz ki az általános iskolák részére, ennek köszönhetően nemcsak az adományok eljuttatásában vállal szerepet a cég, hanem a magyarországi általános iskolák, tanulók és családjaik kedvezményes áron házhoz szállítással szerezhetik be a tanulmányokhoz szükséges eszközöket, füzeteket, ceruzákat. 

A Köszönjük, Sió! Program első alkalommal 2008-ban adományozott iskolatáskákat a rászoruló általános iskolás gyermekeknek. Azóta mintegy 5.000. magyar kisgyermek, 540 intézmény és több tízezer család ismerhette meg a Programot. Az online Galériában (www.koszonjuksio.hu) pedig több mint 10.000. rajz gyűlt össze az évek során.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Iskolakezdés együtt!- Ingyen tankönyv az ...

Összesen ezer rászoruló diák iskolakezdését segítette az Ökumenikus Segélyszervezet ...

Az adományozás kisokosa - mit, hogyan, hova?

A karácsony közeledtével egyre többen játszanak el az adományozás gondolatával.Cselekedjünk is! ...


Népszerű termékek
Pink mini muffin szappan
866 Ft/3db

Elbűvölő mini muffin, pink kosárkával, csillámmal és ...

Megnézem a terméket
Húsvéti tojásszappan
490 Ft

Idén ajándékozz szappantojást a locsolkodóknak!

Megnézem a terméket
Macaron szappan
1189 Ft

A 3 db. macaron szappant a szivárvány minden színében kérheted

Megnézem a terméket
Összes termék megtekintése