Szerdán startol az idén jubileumát ünneplő BNV

Jeles évfordulót ünnepel a BNV, amely október 19-23. között 115. alkalommal fogadja a nagyközönséget. Idén az otthonok, a nők, a férfiak és az ízek világába kalauzolnak minket.

Szerdától vasárnapig tart nyitva idén a BNV, ami ígéretek szerint a világok találkozója lesz a standokon. A tematika szerint az otthonunk, a nők, a férfiak és az ízek világában tehet sétát a nagyközönség. A nagyvilágot távol-keleti és közép-európai cégek képviselik majd a Hungexpo-n. A BNV egyik sikertémája az Otthonunk világa. A berendezési tárgyak és használati cikkek gazdag választéka mellett otthontervező szakemberek is fogadják a vásárlókat. A nők színes világáról színvonalas divatbemutatók, interaktív szépségszigetek, táncoktatás és ékszerbemutatók gondoskodnak. A BNV-re érkezik az év legnagyobb divateseménye, a Gombold újra! is, így újra együtt látható a 35 díjnyertes alkotás. Az új BNV-n az Ízek világa gasztronómiai érdekességekkel szolgál, s külön is hangsúlyt kapnak a hungarikumok. 

Jótékonyság 

A jubileum tiszteletére a BNV jóvoltából 115 hátrányos helyzetű gyermek lehetőséget kap, hogy megnézze a fővárost. Kedden 11:30-kor pedig 115 gyerek 115 léggömböt engedett a levegőbe a jég közepéről. Ezúttal pedig az ünnepelt ajándékozott, hisz egy szerencsés megtaláló a BNV által felajánlott értékes wellness főnyereményre bukkanhat az egyik lufiban. Szóval, kedves járókelők, ha vaki lufit talál a napokban, mindenképp nézze meg, hogy rejt-e valamit!

És egy különleges debütálás 

A leghagyományosabb magyar vásárt választotta a nagyközönség előtti bemutatkozás helyszínéül a nemrégiben megalakult Hungarikum Szövetség, melynek célja, hogy a kiemelt magyar értékeket továbbfejlessze, népszerűsítse és elősegítse a piacra jutásukat. A BNV Hungarikum Szigetén már biztosan ott lesz: a Béres, a Tokaji bor, a Pick Szeged, a Puskás Örökség. Programok közt lesz például Puskás dekázó verseny, de a kiemelkedő magyar személyiségek relikviáit bemutató tárlat, a Hungarikonok is a Hungexpon vendégeskedik ezúttal. 

Kihagyhatatlan és rendkívüli jegy kedvezmények

A szerdai napon a belépő egységesen 500 forint lesz, illetve október 20-án, a Csajok napján a hölgyek, október 21-én, a Pasik napján az urak léphetnek be ingyenesen a BNV területére.
További információk itt olvashatók.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Nem hiszed el, hogy ez a kisfiú miért növesztette 2 évig a haját!

Sokszor halljuk azt, hogy a gyermekek önzetlenek, őszintén és úgy általában még sokkal jobb verziói az embernek fiatalon. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ennek a kisfiúnak a tette!

Az első pillantások a világra: ilyen, amikor visszakapja a látását egy testvérpár (+videó)

Egy mosoly. Egy elkapott pillantás. A naplemente. Ezek eddig nem léteztek az indiai testvérpár számára. Azonban hála a 20/20/20-nak mára az életük 180 fokos fordulatot vett.

Az oldal, ahol a tudásoddal rászorulókat lakathatsz jól, és még pénzedbe sem kerül!

A kezdeményezés célja, hogy megszüntesse az éhezést és elérhetővé tegye a közoktatást és mindehhez a TE tudásodra van szüksége!

Több mint 70 éves a legidősebb lakója: 150 éves a Fővárosi Állatkert

A jubileum alkalmából az nlcafe.hu összegyűjtött pár érdekességet és néhány ritkán látott fotót a Fortepan archívumából.

A jégkorszaktól napjainkig az állatok szemén keresztül - megérkezett az év természetfilmje! (+videók)

Az Évszakok című természetfilm több százezer forintot gyűjtött jótékonysági elővetítésein. Április 14-étől a mozikban!


NAPI BOLDOGSÁG