Szerdán startol az idén jubileumát ünneplő BNV

Jeles évfordulót ünnepel a BNV, amely október 19-23. között 115. alkalommal fogadja a nagyközönséget. Idén az otthonok, a nők, a férfiak és az ízek világába kalauzolnak minket.

Szerdától vasárnapig tart nyitva idén a BNV, ami ígéretek szerint a világok találkozója lesz a standokon. A tematika szerint az otthonunk, a nők, a férfiak és az ízek világában tehet sétát a nagyközönség. A nagyvilágot távol-keleti és közép-európai cégek képviselik majd a Hungexpo-n. A BNV egyik sikertémája az Otthonunk világa. A berendezési tárgyak és használati cikkek gazdag választéka mellett otthontervező szakemberek is fogadják a vásárlókat. A nők színes világáról színvonalas divatbemutatók, interaktív szépségszigetek, táncoktatás és ékszerbemutatók gondoskodnak. A BNV-re érkezik az év legnagyobb divateseménye, a Gombold újra! is, így újra együtt látható a 35 díjnyertes alkotás. Az új BNV-n az Ízek világa gasztronómiai érdekességekkel szolgál, s külön is hangsúlyt kapnak a hungarikumok. 

Jótékonyság 

A jubileum tiszteletére a BNV jóvoltából 115 hátrányos helyzetű gyermek lehetőséget kap, hogy megnézze a fővárost. Kedden 11:30-kor pedig 115 gyerek 115 léggömböt engedett a levegőbe a jég közepéről. Ezúttal pedig az ünnepelt ajándékozott, hisz egy szerencsés megtaláló a BNV által felajánlott értékes wellness főnyereményre bukkanhat az egyik lufiban. Szóval, kedves járókelők, ha vaki lufit talál a napokban, mindenképp nézze meg, hogy rejt-e valamit!

És egy különleges debütálás 

A leghagyományosabb magyar vásárt választotta a nagyközönség előtti bemutatkozás helyszínéül a nemrégiben megalakult Hungarikum Szövetség, melynek célja, hogy a kiemelt magyar értékeket továbbfejlessze, népszerűsítse és elősegítse a piacra jutásukat. A BNV Hungarikum Szigetén már biztosan ott lesz: a Béres, a Tokaji bor, a Pick Szeged, a Puskás Örökség. Programok közt lesz például Puskás dekázó verseny, de a kiemelkedő magyar személyiségek relikviáit bemutató tárlat, a Hungarikonok is a Hungexpon vendégeskedik ezúttal. 

Kihagyhatatlan és rendkívüli jegy kedvezmények

A szerdai napon a belépő egységesen 500 forint lesz, illetve október 20-án, a Csajok napján a hölgyek, október 21-én, a Pasik napján az urak léphetnek be ingyenesen a BNV területére.
További információk itt olvashatók.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ilyen az, amikor egy egész falu összefog!

Egy kislány gyógyulásáért fogott össze Szepetnek.

Gyerekek, akikről példát vehetnénk!

Kedvesség, kreativitás, adni akarás. Ez jellemzi azokat a gyerekeket, akik valamivel jobbá tették a világot.

8 tonna élelmiszer gyűlt össze a "Vegyen egy jó szót" jótékonysági akció során

A november 17-től december 6-ig tartó akció során a kézírásos szavakból és mondatokból 8 tonna ennivaló lett.

Az adományozás kisokosa - mit, hogyan, hova?

A karácsony közeledtével egyre többen játszanak el az adományozás gondolatával.Cselekedjünk is! Cikkünkből megtudhatod, mit hová érdemes vinni, hogy jó kezekbe kerüljön.

Advent a cirkuszban - Jótékonysági előadások a rászoruló gyerekek részére

Hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő gyerekeket fogad a következő napokban a Fővárosi Nagycirkusz az "Advent a cirkuszban" elnevezésű jótékonysági akció keretében.