Belépés

Szerdán startol az idén jubileumát ünneplő BNV


Jeles évfordulót ünnepel a BNV, amely október 19-23. között 115. alkalommal fogadja a nagyközönséget. Idén az otthonok, a nők, a férfiak és az ízek világába kalauzolnak minket.

Szerdától vasárnapig tart nyitva idén a BNV, ami ígéretek szerint a világok találkozója lesz a standokon. A tematika szerint az otthonunk, a nők, a férfiak és az ízek világában tehet sétát a nagyközönség. A nagyvilágot távol-keleti és közép-európai cégek képviselik majd a Hungexpo-n. A BNV egyik sikertémája az Otthonunk világa. A berendezési tárgyak és használati cikkek gazdag választéka mellett otthontervező szakemberek is fogadják a vásárlókat. A nők színes világáról színvonalas divatbemutatók, interaktív szépségszigetek, táncoktatás és ékszerbemutatók gondoskodnak. A BNV-re érkezik az év legnagyobb divateseménye, a Gombold újra! is, így újra együtt látható a 35 díjnyertes alkotás. Az új BNV-n az Ízek világa gasztronómiai érdekességekkel szolgál, s külön is hangsúlyt kapnak a hungarikumok. 

Jótékonyság 

A jubileum tiszteletére a BNV jóvoltából 115 hátrányos helyzetű gyermek lehetőséget kap, hogy megnézze a fővárost. Kedden 11:30-kor pedig 115 gyerek 115 léggömböt engedett a levegőbe a jég közepéről. Ezúttal pedig az ünnepelt ajándékozott, hisz egy szerencsés megtaláló a BNV által felajánlott értékes wellness főnyereményre bukkanhat az egyik lufiban. Szóval, kedves járókelők, ha vaki lufit talál a napokban, mindenképp nézze meg, hogy rejt-e valamit!

És egy különleges debütálás 

A leghagyományosabb magyar vásárt választotta a nagyközönség előtti bemutatkozás helyszínéül a nemrégiben megalakult Hungarikum Szövetség, melynek célja, hogy a kiemelt magyar értékeket továbbfejlessze, népszerűsítse és elősegítse a piacra jutásukat. A BNV Hungarikum Szigetén már biztosan ott lesz: a Béres, a Tokaji bor, a Pick Szeged, a Puskás Örökség. Programok közt lesz például Puskás dekázó verseny, de a kiemelkedő magyar személyiségek relikviáit bemutató tárlat, a Hungarikonok is a Hungexpon vendégeskedik ezúttal. 

Kihagyhatatlan és rendkívüli jegy kedvezmények

A szerdai napon a belépő egységesen 500 forint lesz, illetve október 20-án, a Csajok napján a hölgyek, október 21-én, a Pasik napján az urak léphetnek be ingyenesen a BNV területére.
További információk itt olvashatók.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Fellendült a BNV kereskedelem!

Élénk kereskedelmi forgalommal zárt a 115. BNV. A cégek üzleti titokra hivatkozva konkrét adatokkal nem ...

Botrányok pozitív hozadéka - Átláthatóbb ...

A központi vezetés szeptembertől a szabályok szigorításával kívánja átláthatóbbá tenni a ...


Népszerű termékek
Húsvéti tojásszappan
490 Ft

Idén ajándékozz szappantojást a locsolkodóknak!

Megnézem a terméket
Macaron szappan
1189 Ft

A 3 db. macaron szappant a szivárvány minden színében kérheted

Megnézem a terméket
Kalocsai mintás szappan
1189 Ft

Kalocsai mintával díszített szappan díszcsomagolásban.

Megnézem a terméket
Összes termék megtekintése