Belépés

Cimkék: C-vitamin

A három legfontosabb tavaszi vitamin, amit pótolnod kell! 3762

Itt a tavasz, így érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy energikusak és életvidámak lehessünk!

Erősítsd az immunrendszered savanyú káposztával! 5 érv, ami mellette szól 5153

Együnk savanyú káposztát, hogy egészségesek és frissek maradhassunk.

A C-vitamin természetes csodája: egészség és szépség egyszerre 5615

Hallottál már olyan megoldásról, ami nem csak szépséggel ajándékoz meg, de "mellékhatása" az erős immunrendszer és az egészség is? Ritka az ilyen. Pedig létezik...

Miért indítsuk citromos vízzel a napot? 4871

Hajlamosak vagyunk napjainkat kávéval vagy teával indítani, pedig egy adag meleg citromos víz csodákat tesz szervezetünkkel.

Homoktövis, a vitaminbomba 2598

A homoktövis szeptember végéig szedhető, akkor válik édessé, ha megcsípte a dér. A citromnál tízszer több C-vitamint tartalmaz, bogyója rendkívüli immunerősítő.

A legolcsóbb C-vitamin-forrás és kész csodaszer! 2826

A savanyú káposzta az egyik legegészségesebb ételek egyike, különösen az előttünk álló hideg őszi-téli időben, amikor kevés a vitaminforrás.

500-szor annyi C-vitamin van benne, mint a narancsban.Te tudod, mi az? 4992

A goji bogyó egészségügyi előnyeit felsorolni is nehéz.

Nagy öröm kis kertben – a kerti zsázsa termesztése 1700

A kerti zsázsa Kelet Ázsiában őshonos, ám ma már egész Európát meghódította, hiszen nem csak, mint fűszernövény hasznos, de nagyon egészséges is. Ismerjük meg!

Pár szó az igazi C-vitaminról! 5896

Szent-Györgyi Albert 1928-ban felfedezett egy addig ismeretlen vegyületet a mellékvesében, melyet azután sikeresen a paprikából is kivont. Később ezt nevezték el C-vitaminnak...

C-vitamin feloldja az agyban az Alzheimer-kór okozta elváltozásokat 231

A C-vitamin képes megszüntetni az Alzheimer-kór okozta elváltozásokat. Svéd kutatók nagy figyelmet keltő eredményeit a Journal of Biological Chemistry közölte.


Népszerű termékek
Összes termék megtekintése