Belépés

Cimkék: euro

Eb-sorsolás: megvannak a csoportbeosztások és a bajnokság programja 899

Egy csoportba került Hollandia, Dánia, Németország és Portugália a labdarúgó Eb-n. A világbajnok spanyol válogatott olasz, horvát és ír együttesekkel került egy négyesbe.

Stabil a forint 1289

A forint csütörtök reggel jól tartotta magát a tőkepiaci hangulat támogatásával.

Eljött az idő: startol az Eb 1870

Megnyíltak a szurkolói zónák, megtaláltuk a legfurább Eb himnuszt, Kassai meccset vezet a hétvégén, gyors összefoglaló számokban és minden mérkőzést interneten is élőben nézhetsz.

Eddig 19 ezer önkéntessel jön az EURO-2012 496

Rekordszámban jelentkeztek eddig önkéntesnek az ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Eb-re, emiatt a szervezők október 16-ig meghosszabbították a jelentkezési határidőt.

EURO 2012 - Kijevben ma este hattól sorsolják a csoportbeosztást 895

Az este fő száma a jövő Európa-bajnokság csoportbeosztása. Az összes korábbi aranyérmes részvételével. 17.50-től az m1 is közvetíti a soroslást.

Erősödött a forint 92

A megoldatlan amerikai adósságplafon-probléma miatt gyengülő dollár segítette erősödéshez kedden a térségbeli devizákat. A jegybank piaci várakozásoknak megfelelő kamattartó döntése a forint árfolyamát nem befolyásolta.

Euro-optimizmust képvisel a lengyel uniós elnökség 56

Euro-optimizmust akar képviselni Lengyelország most megkezdett európai uniós elnöksége alatt - mondta Bronislaw Komorowski lengyel államfő szerdán Bécsben.

EURO 2012 - Kassai Viktor is utazhat az Eb-re 992

Az UEFA kedden nyilvánosságra hozott döntése értelmében Kassai Viktor is vezet majd mérkőzést a jövő évi lengyel-ukrán közös rendezésű labradúgó Eb-n.

Európa nagyobb védelmet kap 883

Az euróövezet pénzügyminiszterei kedd éjjel úgy döntöttek, növelik az úgynevezett európai pénzügyi stabilitási eszköz (EFSF) hatóerejét.

Foci Eb 2012: végleges a résztvevők listája 817

A pótselejtezők keddi visszavágója után véglegessé vált a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság 16 csapatos mezőnye.


Népszerű termékek
Húsvéti tojásszappan
490 Ft

Idén ajándékozz szappantojást a locsolkodóknak!

Megnézem a terméket
Kalocsai mintás szappan
1189 Ft

Kalocsai mintával díszített szappan díszcsomagolásban.

Megnézem a terméket
Macaron szappan
1189 Ft

A 3 db. macaron szappant a szivárvány minden színében kérheted

Megnézem a terméket
Összes termék megtekintése