Belépés

Cimkék: tanács

Csak azok számítanak, akiket magunk mögött hagyunk - tanácsok a 85 éve házas pártól 2180

Herbert és Zelmyra Fisher a leghosszabb ideje házasok a Földön, a Twitteren (!) válaszoltak néhány párkapcsolati kérdésre. Az „interjú” idején házasságuk 85 éve tartott…

Az értelmes ember tíz tanácsa a jobb élethez 5108

Rajtad áll, hogy megfogadod vagy sem a jótanácsait. De mindenképp érdemes elolvasni azt a 10 aranyszabályt, melyet az értelmes ember alkotott meg a mindennapi élethez.

Így lehet egyszerre jó az üzleti és a családi élet! 4771

A vállalkozók között van aki a saját házastársával alapít családi vállalkozást. Nekik adunk néhány tanácsot, hogy kerüljék el a zátonyra futást úgy a munkában, mint a magánéletben.

Tegyél a téli depresszió ellen! 2903

Személyes írás Olvasónktól, Zsülitől, aki szerint a negatív hullámok csak átmeneti időszakok, ha kezünkbe vesszük tudatosan az irányítást, hamar leszámolhatunk a mélyrepüléssel.

25+1 mondat, hogy megjavítsd önmagad! 5110

Senki sem mehet vissza az időben és kezdheti elölről, de itt a mai nap, amiből jobbat hozhatsz ki estére, mint a korábbiakból...

Pozitív hozzáállásból jeles: Schwarzenegger 6 tippje a sikerhez 3125

Arnold Schwarzenegger a Graz melletti kis faluból meg sem állt Kalifornia kormányzó székéig, szinte mindent elért, amit elérhetett. Sikerének titkát most hat szabályban összegzi.

25 tipp, hogy fiatal maradj! 3273

Ha úgy érzed, az Alphaville dala rólad szól (Forever young, I want to be forever young - Örökké fiatal, örökké fiatal akarok lenni), akkor itt az ideje ezért tenni is!

6 mindennapi "összetevő" a boldog párkapcsolatért 2836

Tételezzük fel, hogy a két ember közötti szeretet adott. Nézzük, mik azok az apró "érzelmi fűszerek", amik jól jönnek még egy párkapcsolat mindennapjaiban!

Magyarország 20 év elteltével ismét az ENSZ BT tagja lehet 261

Az ENSZ 193 tagállama októberben titkos szavazáson dönti el, hogy Magyarország, Szlovénia vagy Azerbajdzsán vehet majd részt a testület munkájában.