Belépés

Cimkék: turizmus

Növekvő árbevételek a hazai szállodáknál 2135

Kétszámjegyű volt az orosz, az olasz, a román, a spanyol és a cseh vendégéjszakák számának emelkedése. Növekedett a szállodák szobaárbevétele is...

Egyre több a turista Egerben 316

Habis László polgármester szerint a számok azt mutatják, hogy a 2010-es visszaesés után újra egyre népszerűbb a település.

Európa fele hozzánk jár fogorvoshoz 1827

Globálisan is vezetővé vált Magyarország a fogászati turizmus területén, jelenleg minden ötödik, fogászati kezelés céljából külföldre utazó páciens hazánkat választ.

Rekordot döntött a turizmus Horvátországban 148

A magyar turisták aránya nőtt a legjobban HorvátországbanA magyar turisták száma nőtt a legnagyobb mértékben júliusban Horvátországban.

Rendőrök tekernek a fővárosban 2071

Kék-fehér biciklin, rövidnadrágban tekerő rendőrökkel találkozhattok pár napja a budapesti utcákon.

Íme a világ legkedveltebb turistacélpontjai 1523

Európa még mindig vezet, de Amerika és Kína is a lista élén végeztek. Az utóbbi pedig a turizmus legnagyobb küldő országa lett Ázsiában.

Vártuk már: új komp a Balaton! 2770

Második kompja lehet a Balatonnak. Már elkészült az a hatástanulmány, amely megerősíti, hogy szükség lenne rá Badacsony és Fonyód között.

Budapest, de csodás - imádják külföldön is! 3513

A főváros bekerült Európa tíz legvonzóbb turisztikai célpontja közé és főként a külföldi fiatalok körében örvend népszerűségnek.

Hévíz: jól indult a nyári szezon! 4129

A vendégszám növekedése már a nyári szezon kezdetén biztató!

A világ 10 legszebb látványa az ágyból - természetesen magyar is van a listán! 1543

Még mielőtt bárki is félreérti a dolgot, címünk annak a 10 hotelszobának a panorámájára vonatkozik, amiket a világ legszebbjeinek választottak. Naná, hogy van köztük hazai is!


Népszerű termékek
Összes termék megtekintése