10 randiszokás, amit visszasírunk

Hol vannak már azok a régi szép idők, ahol minden randevú különleges volt? A férfi virággal várta a nőt, akinek eszébe se jutott, hogy az első alkalomkor egy véletlen kézszorításnál több történhet. Csupa izgalom, és rejtély volt az egész. Senki nem akart semmit elsietni. Kár, hogy ezeket a szokásokat már csak a fekete-fehér filmekből ismerhetjük. De mi nők, fogjunk össze! Követeljük vissza a gentlemaneket!


Bejegyzés a Style.hu jóvoltából:


1. Találka az ajtóban

Az átizgult készülődés után, milyen unalmas csak egy üzenetet kapni a Messengeren, hogy "itt vagyok". Sétálj az ajtóhoz, kopogj be, és villantsd rám azt a lehengerlő mosolyod!

2. Ajándék

Manapság első randin virágot, esetleg csokoládét kapni, nagy dolog. Sajnos, még a férfiak vannak felháborodva, ha szóvá tesszük. "Szerintem még nem tartunk ott. Ez csak egy első randi." Na bumm. Lőttek a varázsnak.


3. Öltözz ki!

Na, nem a kisestélyidre gondoltam, de legalább próbáld a legjobb formádat hozni. Vedd fel azt a régen tartogatott ruhádat, amit csak különleges alkalmakkor veszel elő. Hiszen erről szól az egész. Hogy különleges legyen.

4. Igazi randi

Semmi "Nem lógunk együtt...?" vagy "Találkozzunk itt..." Miért nem lehet azt mondani, hogy "Tetszel nekem, eljönnél velem randizni?".

5. Udvariasság

Nyisd ki előttünk az ajtót, told be a széket, vagy egyszerűen érdeklődj arról, hogy milyen napunk volt.

6. Mutass be minket

Nem a szüleidnek. Az első randin az még tényleg korai lenne. De ha az utcán találkozunk egy régi ismerősöddel, akkor ne hozz minket kínos helyzetbe azzal, hogy öt percig kell állnunk mögötted szótlanul.


7. Semmi szex!

Miért kell rögtön az első randevúkor ágynak esni? Rögtön mindent süssünk el egyszerre? Hol az izgalom?

8. Tedd el a mobilod!

Emlékszel még arra az időkre, amikor a család beszélgetett, miközben a vacsorátokat fogyasztottátok? Tisztelj meg minket azzal, hogy miközben ismerkedünk, nem nyúlsz percenként a telefonodért. Hogy érezzük így magunkat különlegesnek?

9. Készíts valamit

Lehet az vacsora, vagy akár egy vicces vers, amit te írtál. Nem fogunk kinevetni. Örülni fogunk. Elhiheted.

10. Tudd, hogy mit akarsz

Napjainkban nehéz meghatározni, hogy az emberek milyen kapcsolatban állnak egymással. Barátok, de mégis szexelnek, vagy szerelmesek, de mégsincs fizikai kapcsolat. A szövevényes kapcsolat hálózatokban üdítő egy olyan partnert találni, aki tudja mit akar, és ezt meg is mondja. Elkeserítő, amikor több randevú után is azt a választ kapjuk, hogy "nem tudom mit akarok, én csak jól érzem magam veled". Inkább hagyjuk egymást.Forrás: Style.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Négy kiegészítő, amivel biztosan lenyűgöz egy férfi

Egy férfinak is ugyanolyan fontos elegáns és megnyerő kiegészítőket viselni, mint egy nőnek, hiszen ezáltal sokkal vonzóbb lesz a megjelenése és sokkal magabiztosabbnak fog látszani. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amivel biztosan le vesz egy férfi a lábadról még a legrosszabb napjaidon is.

A különbség egy főnök és egy igazi vezető között (+brutálisan őszinte illusztrációk)

Tíz rövid pontban és hat brutálisan őszinte illusztrációban megmutatjuk, milyen kvalitásoktól válik valaki vezetővé - és milyen hibáktól lesz türannoszi főnök. Ha vezető beosztásban vagy, érdemes nagyon magadba nézni és megfontolni, vajon jól bánsz-e az alkalmazottaiddal és a hatalmaddal...

Nem segítek a feleségemnek - ezért te se segíts soha

Az alábbi gondolatfoszlány néhány nappal ezelőtt indult hódító útjára a Facebookon, amit mi az Új Egyensúly portál főszerkesztőjének, Barok Eszternek a fordításában találtunk meg, a történet pontos eredete sajnos bizonytalan. Itt most után közöljük mivel ez a rövid elbeszélés precíz magyarázata annak, miért nem segít feleségének egy férfi a háztartási munkában és a gyereknevelésben.

A férfiak hanyatlásának korát éljük

A férfiak hanyatlásának korát éljük, és ezen csak a szemléletváltás változtathat - állítja Philip Zimbardo a vele készült interjúban. Szerinte a nagy kérdés, hogy hol vannak a jó férfiak? - Akik nem kanok, hanem lovagok...

Ki mondta, hogy a nők nem tudnak vezetni? Sose becsülj le egy nőt...

Parkolóban ügyetlenkedő leány, cikázó anyuka, kormányba kapaszkodó nagyi: ha bármi hibát lát az úton, rögtön tudja sok férfi sofőr az okát: "naná, hogy nő". Vajon mindez csak rosszindulatú előítélet?


NAPI BOLDOGSÁG