10 randiszokás, amit visszasírunk


Bejegyzés a Style.hu jóvoltából:


1. Találka az ajtóban

Az átizgult készülődés után, milyen unalmas csak egy üzenetet kapni a Messengeren, hogy "itt vagyok". Sétálj az ajtóhoz, kopogj be, és villantsd rám azt a lehengerlő mosolyod!

2. Ajándék

Manapság első randin virágot, esetleg csokoládét kapni, nagy dolog. Sajnos, még a férfiak vannak felháborodva, ha szóvá tesszük. "Szerintem még nem tartunk ott. Ez csak egy első randi." Na bumm. Lőttek a varázsnak.


3. Öltözz ki!

Na, nem a kisestélyidre gondoltam, de legalább próbáld a legjobb formádat hozni. Vedd fel azt a régen tartogatott ruhádat, amit csak különleges alkalmakkor veszel elő. Hiszen erről szól az egész. Hogy különleges legyen.

4. Igazi randi

Semmi "Nem lógunk együtt...?" vagy "Találkozzunk itt..." Miért nem lehet azt mondani, hogy "Tetszel nekem, eljönnél velem randizni?".

5. Udvariasság

Nyisd ki előttünk az ajtót, told be a széket, vagy egyszerűen érdeklődj arról, hogy milyen napunk volt.

6. Mutass be minket

Nem a szüleidnek. Az első randin az még tényleg korai lenne. De ha az utcán találkozunk egy régi ismerősöddel, akkor ne hozz minket kínos helyzetbe azzal, hogy öt percig kell állnunk mögötted szótlanul.


7. Semmi szex!

Miért kell rögtön az első randevúkor ágynak esni? Rögtön mindent süssünk el egyszerre? Hol az izgalom?

8. Tedd el a mobilod!

Emlékszel még arra az időkre, amikor a család beszélgetett, miközben a vacsorátokat fogyasztottátok? Tisztelj meg minket azzal, hogy miközben ismerkedünk, nem nyúlsz percenként a telefonodért. Hogy érezzük így magunkat különlegesnek?

9. Készíts valamit

Lehet az vacsora, vagy akár egy vicces vers, amit te írtál. Nem fogunk kinevetni. Örülni fogunk. Elhiheted.

10. Tudd, hogy mit akarsz

Napjainkban nehéz meghatározni, hogy az emberek milyen kapcsolatban állnak egymással. Barátok, de mégis szexelnek, vagy szerelmesek, de mégsincs fizikai kapcsolat. A szövevényes kapcsolat hálózatokban üdítő egy olyan partnert találni, aki tudja mit akar, és ezt meg is mondja. Elkeserítő, amikor több randevú után is azt a választ kapjuk, hogy "nem tudom mit akarok, én csak jól érzem magam veled". Inkább hagyjuk egymást.Forrás: Style.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

Újra kell értékelnünk a nagyszülők szerepét, mert nagyon fontosak!

Boldogabbak azok gyerekek, akik több időt töltenek a nagyszüleikkel - és ez nem csak a puszta tapasztalat, kutatások is igazolják már. Így ahelyett, hogy egyre kevesebb teret kapnak unokáik életében, sok kedvezőtlen szociális hatást is ellensúlyozhatnak szerető jelenlétükkel.

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.

Alighanem ez az ország legkülönösebb fája

A napokban a Facebookon tettek közzé egy fotót Ceglédbercel egyik fájáról, ami nemcsak pompás színezetével, hanem egyedülálló formájával is lenyűgözi az arra járókat.

A legjobb apa-baba pillanatok +VIDEÓ

Az apukák és babák közös produkciói mindig különösen szívet melengetőek. Anyaként pedig nem a gyomrunkon, hanem a gyerekünkön keresztül vezet az út a szívünkhöz. Elhoztuk most nektek a legaranyosabb apa-baba videót az internet nagy tengeréből, hogy mindenkinek mosolyt csaljunk az arcára.


NAPI BOLDOGSÁG