10 randiszokás, amit visszasírunk

Hol vannak már azok a régi szép idők, ahol minden randevú különleges volt? A férfi virággal várta a nőt, akinek eszébe se jutott, hogy az első alkalomkor egy véletlen kézszorításnál több történhet. Csupa izgalom, és rejtély volt az egész. Senki nem akart semmit elsietni. Kár, hogy ezeket a szokásokat már csak a fekete-fehér filmekből ismerhetjük. De mi nők, fogjunk össze! Követeljük vissza a gentlemaneket!


Bejegyzés a Style.hu jóvoltából:


1. Találka az ajtóban

Az átizgult készülődés után, milyen unalmas csak egy üzenetet kapni a Messengeren, hogy "itt vagyok". Sétálj az ajtóhoz, kopogj be, és villantsd rám azt a lehengerlő mosolyod!

2. Ajándék

Manapság első randin virágot, esetleg csokoládét kapni, nagy dolog. Sajnos, még a férfiak vannak felháborodva, ha szóvá tesszük. "Szerintem még nem tartunk ott. Ez csak egy első randi." Na bumm. Lőttek a varázsnak.


3. Öltözz ki!

Na, nem a kisestélyidre gondoltam, de legalább próbáld a legjobb formádat hozni. Vedd fel azt a régen tartogatott ruhádat, amit csak különleges alkalmakkor veszel elő. Hiszen erről szól az egész. Hogy különleges legyen.

4. Igazi randi

Semmi "Nem lógunk együtt...?" vagy "Találkozzunk itt..." Miért nem lehet azt mondani, hogy "Tetszel nekem, eljönnél velem randizni?".

5. Udvariasság

Nyisd ki előttünk az ajtót, told be a széket, vagy egyszerűen érdeklődj arról, hogy milyen napunk volt.

6. Mutass be minket

Nem a szüleidnek. Az első randin az még tényleg korai lenne. De ha az utcán találkozunk egy régi ismerősöddel, akkor ne hozz minket kínos helyzetbe azzal, hogy öt percig kell állnunk mögötted szótlanul.


7. Semmi szex!

Miért kell rögtön az első randevúkor ágynak esni? Rögtön mindent süssünk el egyszerre? Hol az izgalom?

8. Tedd el a mobilod!

Emlékszel még arra az időkre, amikor a család beszélgetett, miközben a vacsorátokat fogyasztottátok? Tisztelj meg minket azzal, hogy miközben ismerkedünk, nem nyúlsz percenként a telefonodért. Hogy érezzük így magunkat különlegesnek?

9. Készíts valamit

Lehet az vacsora, vagy akár egy vicces vers, amit te írtál. Nem fogunk kinevetni. Örülni fogunk. Elhiheted.

10. Tudd, hogy mit akarsz

Napjainkban nehéz meghatározni, hogy az emberek milyen kapcsolatban állnak egymással. Barátok, de mégis szexelnek, vagy szerelmesek, de mégsincs fizikai kapcsolat. A szövevényes kapcsolat hálózatokban üdítő egy olyan partnert találni, aki tudja mit akar, és ezt meg is mondja. Elkeserítő, amikor több randevú után is azt a választ kapjuk, hogy "nem tudom mit akarok, én csak jól érzem magam veled". Inkább hagyjuk egymást.Forrás: Style.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Tíz híres férfi, aki cicababák helyett vérbeli nőket választott

Ha úgy akarnák, sorban állnának az ajtajukban a modellek, sőt talán sorban is állnak, de nekik más az igazi. Matt Damontól Jon Bon Jovin át Sebastian Vettelig színészek, zenészek és sportolók bizonyítják, hogy a sztárvilágban is az igaz szerelem a hosszú kapcsolat titka.

Ezzel a titkos fegyverrel csábítja el a nő a férfit (és ez nem a szépsége)

Minden emberben megvan az a csábító erő, tulajdonság, adottság, amivel leveszi az ellenkező nemet a lábáról. Azonban pontosan nem lehet meghatározni, hogy ki mitől válik vonzóvá.

A csendes tragédia, ami a gyerekeinkkel történik (és amit tehetünk ellene)

A mostani kor otthonaiban van jelen ez a csendes, de annál szomorúbb tragédia, mely a szemünk láttára ragadja el a nekünk legkedvesebbet: a gyermekeinket.

Ez a kisfilm megmutatja, mit jelent igazán szeretni (+videó)

Mit üzen Neked ez a videó? Írd meg nekünk, kíváncsiak vagyunk rá! :)

Négy kiegészítő, amivel biztosan lenyűgöz egy férfi

Egy férfinak is ugyanolyan fontos elegáns és megnyerő kiegészítőket viselni, mint egy nőnek, hiszen ezáltal sokkal vonzóbb lesz a megjelenése és sokkal magabiztosabbnak fog látszani. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amivel biztosan le vesz egy férfi a lábadról még a legrosszabb napjaidon is.


NAPI BOLDOGSÁG