2014 a molett nők éve lesz

Régóta a csontos nők a példaképek, úgyhogy éppen elérkezett annak az ideje, hogy visszatérjenek a vénuszi idomok is a divatba.  Úgy néz ki, egyre több, normális méretekkel rendelkező, vagyis hétköznapi hús-vér embereket vonultatnak fel az újságokban, magazinokban, reklámokban.


Hála az égnek valahol valakik rájöttek, hogy ez a ránctalan, tökéletes csontsoványság igencsak károsan hat az emberek önbizalmára, és normális hétköznapi életére. Ismerek olyat is, aki az összes fényképét, ami a közösségi oldalon megjelenik, csak komoly photoshopos munka után engedi fel. Így valahányszor egy tökéletesre retusált családot láthatunk. Az más kérdés, hogy anyuka a valóságban már nem az a ránctalan tinilány, és apukának is több a karika a szeme alatt, mint a haja.

Az agyonretusált képek ideje lejárt, ehelyett jelenleg a plus size modellek a menők. Ami persze cseppet sem jelenti azt, hogy csak kövérnek kikiáltott nők fognak szerepelni ezután, csak normális testalkatúak. Olyanok, akiknek nincs idejük reggelizni, és igenis bekapnak egy kiflit vagy megesznek egy tábla csokit néha, hogy éhségüket elüssék, vagy megtörténik az is, hogy csak este hat után tudnak vacsorázni, mert akkor érnek haza a munkából.

A női magazinok ebben az évben szinte forradalmat indítanak a telt idomok elfogadás érdekében. Ezzel pedig számos normális testalkatúnak tartott háziasszonynak segítenek abban, hogy újra tele legyenek önbizalommal. Itt persze jogosan feltevődik a kérdés, főleg a férfiak részéről, hogy miért befolyásol az önértékelésünkben, hogy a magazinok hányas méretű nőket futtatnak. A kérdésre nincs racionális válasz, de így működünk…

Az teljes cikket itt olvashatod el!

Forrás: TeltVilág.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

12 ló összeáll és vár, aztán megérkezik a "suttogó" (egy bámulatos videó)

A kiváló lovas szakembert mindenki Lorenzóként ismeri. Világszerte elismert bámulatos tehetsége és a lovak iránti szeretete. Kevesen tudnak úgy bánni a lovakkal, mint ahogyan ő.

Alighanem ez az ország legkülönösebb fája

A napokban a Facebookon tettek közzé egy fotót Ceglédbercel egyik fájáról, ami nemcsak pompás színezetével, hanem egyedülálló formájával is lenyűgözi az arra járókat.

Ezzel a titkos fegyverrel csábítja el a nő a férfit (és ez nem a szépsége)

Minden emberben megvan az a csábító erő, tulajdonság, adottság, amivel leveszi az ellenkező nemet a lábáról. Azonban pontosan nem lehet meghatározni, hogy ki mitől válik vonzóvá.

A különbség egy főnök és egy igazi vezető között (+brutálisan őszinte illusztrációk)

Tíz rövid pontban és hat brutálisan őszinte illusztrációban megmutatjuk, milyen kvalitásoktól válik valaki vezetővé - és milyen hibáktól lesz türannoszi főnök. Ha vezető beosztásban vagy, érdemes nagyon magadba nézni és megfontolni, vajon jól bánsz-e az alkalmazottaiddal és a hatalmaddal...


NAPI BOLDOGSÁG