3 szendvicsrecept, ami új dimenziót nyit a konyhádban



A Gastrohobbi blog szakácsa szerintünk eszméletlen kreatív megoldásokkal dobja fel a szendvics fogalmát. Gyakorlatilag újraértelmezi. Most három receptet hozunk tőle videó formájában. Vigyétek és egyétek! :)


1) Dupla sajtos csirkés szendvics

Most kicsit elrugaszkodunk az általános sonka/sajt verziótól és sütünk egy kis csirkemellet és ez kerül a baguettbe. Higgyétek el, nem nagy macera és a végeredmény fenomenális lesz.
 
Hozzávalók:
2 ek olaj
25 dkg csirkemell filé
2 szál újhagyma
3 ek bbq szósz
4 gm baguette
12 dkg lm mozzarella
15 dkg reszelt lm sajt
Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors és vaj

Elkészítési idő: 30 perc
 



 
2) Extra szendvics

Ezúttal, nincs recept! Nézzétek meg a videót, aztán készítsétek el saját ízlésetek szerint. Amit szerettek tegyétek bele, amit nem, azt hagyjátok ki, a tojást pedig süssétek olyan állagúra, ahogy számotokra tökéletes!
 
Elkészítési idő: 10 perc


 

3) Krémsajtos szendvics paprikával és ropogós baconnel

Fantasztikus ízek, kicsit pirult, oda kapott kenyérszélek... Itt kezdődik valahol az istenek eledele... Egyetlen baj van vele, nem igazán sikerül megtalálni az elég határait, de néha belefér!

Hozzávalók:
6 szelet gm kenyér
12 dkg natúr lm krémsajt
3 szál újhagyma
2 ek aprított petrezselyemzöld
6 szelet bacon
2 kápia paprika
3 tk lm vaj
15 dkg reszelt lm sajt
Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors
 
Elkészítési idő: 20 perc




További zseniális recepteket találsz, ráadásul glutén mentesen, a Gasztrohobbi szakácsától: itt!



Pozitív Nap / Gasztrohobbi.cafeblog.hu


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Szexi, sportos, és igazi partiarc - a Mikulás, ahogy még soha nem láttad

Ha mindig is érdekelt, mit csinál a Mikulás az év 364 napján, amikor éppen nem ajándékokat kézbesít, akkor most segítünk egy kicsit.

Meglepő, de ez novemberben az ország egyik kedvenc receptje

Abszolút klasszikus, letisztult, hagyományos, pofon egyszerű, könnyű és ráadásul még olcsó is. A cidris novemberi napokra pedig tuti befutó. Lássuk a magyarok kedvenc frankfurti levesét!

A legjobb hazai buszmegállók, ahol jó várakozni

Várakozni senki nem szeret, mégis ilyen buszmegállókban kellemesebben telnek a percek. De most mutatunk egy rendhagyó hazai összeállítás, ahol igenis várakozni jó

"422 barátom van, mégis magányos vagyok."

"Ahogy kinyitjuk a számítógépünket, becsukjuk az ajtókat." Gary Turk versében felhívja a figyelmünket arra, hová vezethet az, ha elhanyagoljuk a valódi életet.

Egy vacsi a tengerszirti barlangba épített olasz étteremben?! Lélgzetelállító...

Polignano a Mare kisvárosában található az adriai tenger fölé nyúló Grotta Palazzese hotel étterme, aminek szépségét még mindig nehezen tudjuk ép ésszel felfogni. De jó lenne ma itt vacsorázni...!


NAPI BOLDOGSÁG