A Red Bull csapat alázattal dolgozik tovább a győzelemért

A Red Bull csapat főnöke szerint leszegett fejjel dolgoznak a további hét futamon is.
Sebastian Vettel és Christian Horner a Red Bull csapatfőnöke. (Kép: planet-f1.com)
Bár valószínűleg már vannak helyek, ahol "Sebastian Vettel, 2011 Forma-1-es világbajnoka" feliratú sapkákat és trikókat lehet rendelni, a Red Bullnál még egyáltalán nem veszik készpénznek, hogy a német pilóta megvédi címét. Vettel vasárnap idei hetedik futamgyőzelmét aratta Belgiumban, s hét viadallal a zárás előtt 92 pontos előnnyel vezet csapattársa, az ausztrál Mark Webber előtt. "Még hét futam hátravan, még sok pontot lehet begyűjteni. - válaszolt újságíróknak nyilatkozva óvatosan Christian Horner csapatfőnök arra a kérdésre, hogy szerinte eldőlt-e már a vb-cím sorsa. - Ez volt a hetedik sikerünk idén, a 12. pole pozíciónk, de nem becsüljük le a riválisainkat. Leszegett fejjel megyünk előre, koncentrálunk a következő versenyre. Jelenleg még nem gondoljuk azt, hogy már befejeződött a csata." Horner hozzátette: Vettel társa, Webber továbbra is támadhatja a világbajnokot, ugyanúgy, ahogy eddig is lehetősége volt erre.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Világtérkép első bliccre - akár már két vonalból! (képriport)

A szubjektív térképek hőskorszakát éljük és most egy nagyon szerethető műfajra bukkantunk! :)

Az egyik legszebb természeti jelenségünk: szállnak a darvak hazánk felett! (képriport)

Jó lenne, ha minden magyar ember legalább egyszer tanúja lehetne ennek a világraszóló látványosságnak, amiért nem kell a Föld valamely távoli szegletébe utaznunk!

Íme a tó, ami minden évben eltűnik, majd újraszületik!

Festői látványt nyújt az évente eltűnő, majd felbukkanó tó Ausztriában.

Biztosan lesz Magyar Nagydíj 2021-ig

Öt évvel meghosszabbították a Hungaroring szerződését a Magyar Nagydíj előtt, így 2021-ig biztosított a magyar világbajnoki futam jövője.

Mióta nem hiszed magadról, hogy valóban szép vagy? Egy felrázó kisfilm, amit minden hölgynek látni kéne (+videó)

A nők maximum 4%-a vallja magát szépnek. Vagyis 10 nőből minimum 9 nincs tisztában azzal, milyen sugárzó valójában. Most azonban méltó helyére emeljük a valódi szépséget!


NAPI BOLDOGSÁG