Meggyes sütihez, befőtthöz ezt a zseniálisan egyszerű és gyors kimagozási technikát érdemes elsajátítanod!
Szezonja van a meggynek és a cseresznyének, így elég kiábrándító lenne nyár közepén agyoncukrozott befőttként beszerezni a meggyes pite hozzávalóját a boltból. Azonban a cseresznyés és meggyes sütik legnagyobb hátránya, hogy azt a fránya gyümölcsöt ki kell magozni, és ha nincsen ehhez való, spéci szerkezetünk, hanem az ujjainkkal próbálunk ügyeskedni, akkor egyrészt szétroncsoljuk a gyümölcsöt, másrészt fröcsköl is rendesen.
Na, de mostantól ennek vége! Nem kell hozzá más, mint egy üres üveg, aminek szűk a szája (pl borosüveg) és egy evőpálcika, esetleg egy erős szívószál is jól jöhet. A videóban ugyan cseresznyével reprezentálják a módszert, de meggyhez is tökéletes, nézzétek csak. A trükköt pedig mutatjuk:
Pozitív Nap