Kemény-fiúk a CNN műsorán - Riportfilm a magyar pólóról

A világ legismertebb hírtelevíziója csaknem négyperces riportfilmet sugárzott vasárnap Magyarországról, pontosabban a magyar vízilabdasport sikereiről. Nézd meg velünk a magyar feliratos riportfilmet!


A megközelítés természetesen nagyon amerikai, így a magyar póló legendája a filmben összefonódik az ország függetlenségi harcával, az 1956-os forradalommal, felelevenítve az oroszok elleni véres győzelmet az 1956-os melbourne-i olimpián. A magyar férfi vízilabda-válogatott a világ legsikeresebb csapata. Kilencszer nyertek olimpiát, kétszer világbajnokságot, és tizenkétszer Európa-bajnokságot. Ezt a sikert ragadta meg a CNN. A filmben Kemény Dénes szövetségi kapitány is megszólal.

Forrás: VLV.hu

Szerző: Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Már meg is van a legtündéribb szurkoló a vizes vb-n

Egykori olimpiai bajnokunk kisbabája elvitte a show-t hétfő este a Hajós Alfréd Uszodában.

Egyszerre hat magyar vízilabdázó lett halhatatlan

Hat magyar vízilabdázót választottak be a sportág halhatatlanjai közé Mindannyian háromszoros olimpiai bajnokok, mostantól pedig a Hírességek Csarnokának is tagjai.

Benedek Tibor: a sikernek egyetlen titka van

Már régóta terjednek az interneten Benedek Tibor szövetségi kapitány szavai a sikerről - úgy gondoltuk, érdemes megosztani veletek a motiváló szöveget.

8 dolog, amit akkor tapasztalsz meg, ha egyre többet olvasol

"Az az ember, aki nem olvas könyvet, semmiben sem különbözik attól az embertől, aki nem tud olvasni." ~ Mark Twain ~

Hibátlan teljesítmény: csoportelső férfi vízilabda válogatottunk!

A magyar férfiválogatott szombaton nyolc góllal legyőzte a német nemzeti csapatot a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfitornáján.


NAPI BOLDOGSÁG