Kemény-fiúk a CNN műsorán - Riportfilm a magyar pólóról

A világ legismertebb hírtelevíziója csaknem négyperces riportfilmet sugárzott vasárnap Magyarországról, pontosabban a magyar vízilabdasport sikereiről. Nézd meg velünk a magyar feliratos riportfilmet!


A megközelítés természetesen nagyon amerikai, így a magyar póló legendája a filmben összefonódik az ország függetlenségi harcával, az 1956-os forradalommal, felelevenítve az oroszok elleni véres győzelmet az 1956-os melbourne-i olimpián. A magyar férfi vízilabda-válogatott a világ legsikeresebb csapata. Kilencszer nyertek olimpiát, kétszer világbajnokságot, és tizenkétszer Európa-bajnokságot. Ezt a sikert ragadta meg a CNN. A filmben Kemény Dénes szövetségi kapitány is megszólal.

Forrás: VLV.hu

Szerző: Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Egyszerre hat magyar vízilabdázó lett halhatatlan

Hat magyar vízilabdázót választottak be a sportág halhatatlanjai közé Mindannyian háromszoros olimpiai bajnokok, mostantól pedig a Hírességek Csarnokának is tagjai.

Benedek Tibor: a sikernek egyetlen titka van

Már régóta terjednek az interneten Benedek Tibor szövetségi kapitány szavai a sikerről - úgy gondoltuk, érdemes megosztani veletek a motiváló szöveget.

Hibátlan teljesítmény: csoportelső férfi vízilabda válogatottunk!

A magyar férfiválogatott szombaton nyolc góllal legyőzte a német nemzeti csapatot a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfitornáján.

Szurkoljunk a mieinknek: kezdődik a budapesti vízilabda Európa-bajnokság!

A vízilabda-Európa-bajnokságok történetében hétfőtől Budapesten a 31. férfi és a 15. női kontinensviadal következik. A magyar főváros 1926, 1958 és 2001 után negyedszer házigazda.

A sörivó "halálos" mém ellenszere a kedvesség: Gábor videóját minden embernek látni kellene

Egy nagyszerű kezdeményezés lényege: adjunk szívmelengető érzéseket embertársainknak, hisz mindannyiunkban lakozik valami isteni! Teremtsünk hát!


NAPI BOLDOGSÁG