Budapest, ahogy még nem láttad - egy magyar fotós elképesztő művei

Megint egy magyar fotós képeivel van tele az internet. Rizsavi Tamás mozdonyvezető elképesztő magasságokba mászik fel, hogy új perspektívából fényképezhesse kedvenc városát. Rizsavi Tamás már hat éve mássza meg Budapest különböző épületeit, tornyait, és emlékműveit. Veszélyes szenvedélyét pedig képeken is megörökíti, amelyekhez hasonlókat eddig még nem láttunk.


Az Erzsébet hídra is felmászik, hogy megmutassa, milyen szép Budapest...

A magyar fotós az életét is képes kockára tenni, hogy különböző fény, és időjárásviszonyok között készült képeken keresztül mutathassa meg a világnak milyen gyönyörű a szülővárosa. Az elkészült fotók egyszerűen lélegzetállítóak.

Tamás saját bevallása szerint nagyon boldogan él, hiszen mindkét gyerekkori álmát beteljesítette. "A szüleim elmondása szerint kétéves korom óta gyógyíthatatlan vonatmániás vagyok, fényképezni pedig akkor kezdtem, amikor a kezembe kaparintottam a nagyapám polaroid gépét" - mesélte Budapest 24.hu oldalnak. .

Így még biztosan nem láttuk Budapestet!

Forrás: boredpanda.com

Resán Alexandra - Pozitív Nap


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

RAGYOGÁS: ilyen mesés a város ilyenkor

A nagy rohanásban is érdemes néhány percre megállni, és csak a fényekre koncentrálni...

A Dalai Láma üzenete a magyarokhoz

Figyeljünk oda jól a szavaira! Ugyan a felvétel már több mint 10 éves, aktualitása ma is nagyon erős. .

Íme, az ország hét csodája!

Gyakran esünk abba a hibába, hogy a természetet azonosítjuk egy szép idős fával, egy kellemes vizű tóval, egy aranyos állattal, a hétvégi kirándulással vagy horgászattal. Mindez valóban fontos, és a rekreációs értéket nem szabad lebecsülni, de amikor természetről beszélünk, ennél sokkal többről van szó.

Ez biztosan le fog nyűgözni: holnap kerül a mozikba az eddigi legszebb film Gemencről

Nem szabad kihagyni, kicsiket és nagyokat egyaránt le fog nyűgözni! :)

ZSIMÜ: Összművészeti zsongás egy hétig Budapesten

Számtalan értékes program várja az érdeklődőket, mi most közülük hármat ajánlunk nektek, amik (szerintünk) ütősen és tartalmasan pezsdítik a főváros tavaszi zsongását!


NAPI BOLDOGSÁG