Budapest, ahogy még nem láttad - egy magyar fotós elképesztő művei

Megint egy magyar fotós képeivel van tele az internet. Rizsavi Tamás mozdonyvezető elképesztő magasságokba mászik fel, hogy új perspektívából fényképezhesse kedvenc városát. Rizsavi Tamás már hat éve mássza meg Budapest különböző épületeit, tornyait, és emlékműveit. Veszélyes szenvedélyét pedig képeken is megörökíti, amelyekhez hasonlókat eddig még nem láttunk.


Az Erzsébet hídra is felmászik, hogy megmutassa, milyen szép Budapest...

A magyar fotós az életét is képes kockára tenni, hogy különböző fény, és időjárásviszonyok között készült képeken keresztül mutathassa meg a világnak milyen gyönyörű a szülővárosa. Az elkészült fotók egyszerűen lélegzetállítóak.

Tamás saját bevallása szerint nagyon boldogan él, hiszen mindkét gyerekkori álmát beteljesítette. "A szüleim elmondása szerint kétéves korom óta gyógyíthatatlan vonatmániás vagyok, fényképezni pedig akkor kezdtem, amikor a kezembe kaparintottam a nagyapám polaroid gépét" - mesélte Budapest 24.hu oldalnak. .

Így még biztosan nem láttuk Budapestet!

Forrás: boredpanda.com

Resán Alexandra - Pozitív Nap


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Így étkeztünk régen, avagy amikor még aludttejet ettünk joghurt helyett

A magyar konyha, minden híresztelés ellenére, egészséges. Legalábbis az a változata, ahogy eleink főztek még 70-80 évvel ezelőtt is.

A csoda előtted hever! Dunakanyar, ahogyan még nem láttad

Ilyen lélegzetelállítóan szép fotót a Dunakanyarról még nem láttunk. Tényleg nem!

A magyar sódomb, melyhez hasonló csak 2 van a világon

A környék szimbóluma és védjegye az Európában egyedülálló látvány.

Elképesztő 145 éves titok lappang Kőbánya alatt - vess rá te is egy pillantást!

Kőbánya roppant izgalmas környék, csak igyekszik ezt a lehető legjobban titkolni. Az itt lévő Dreher Sörgyár csak egy, a nevezetességei közül.

"Hortobágy, dicső rónaság..." - a puszta csodái (+fotók)

Kedvcsinálónak itt egy szemkápráztató fotósorozat, mellyel a fotós arra törekszik, hogy amit ajándékba kapott ettől a Hortobágytól, azt a pillanatok megörökítésével viszonozza.


NAPI BOLDOGSÁG