Ingyenes wifit indított a II. kerület


Ingyenes közterületi wifi-szolgáltatást indult a II. kerületi Mechwart ligetben és a Lövőház utcában.


Láng Zsolt, a kerület polgármestere a szerdai átadáson azt mondta, a vendégek, turisták fél óráig, míg a II. kerület kártyával rendelkezők két órán keresztül vehetik igénybe a wifi-szolgáltatást, ami segítheti őket a tájékozódásban, az információszerzésben, az ügyintézésben.
    
A polgármester felidézte, hogy a városrész megújításánál egy élhetőbb, szerethetőbb Bel-Buda kialakítását tűzték ki célul, s a Lövőház, Kis Rókus, Keleti Károly utcákat, a Mechwart ligetet és a Marczibányi teret érintő beruházásoknál is ez volt a fő szempont.     

Szavai szerint a környezet megújítása nagy hatással volt a közösségi életre is, így folyamatosan szeretnék bővíteni az elérhető szolgáltatásokat.
    
A wifi-rendszer kialakítása egymillió forintba került, a későbbiekben bővítenék a lefedettséget.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Ő az internet új sztárja

Rylai a net új sztárja, és a róla készült képeket látva ezen nem is lehet csodálkozni...

Erre ügyelj, ha külföldön mobilozol!

A Kaspersky szakértői elárulják, miként bizonyosodhatunk meg, hogy biztonságos-e a hotel wifikapcsolata, hogyan vásároljunk online jegyeket biztonságosan, mit tegyünk, ha ellopják, vagy elveszítjük készülékünket.

10 elgondolkodtató kép a mai generációról

Elgondolkodtató grafikai munka arról, hogy hogyan él a mai generáció...

Minden iskolában lesz internet

2016 végére minden iskolában lesz internet, a nagy kérdés pedig az, hogy ez hátrányos vagy előnyös hatással bír majd az órán elhangzottakra...

Felelős szülőként meg kell óvnunk gyermekeinket az internetes zaklatóktól

A szülők negyede érzi úgy, hogy nem tudja felügyelni gyermeke online tevékenységeit, a megkérdezettek felét pedig aggasztja, hogy gyermeke internetes zaklatással találkozhat...