A kutyák nem felejtenek, és mindent meghálálnak...


Margarita Suarez egy kedves és együtt érző asszony volt, aki a mexikói Merida városában gondoskodott az utcán kóborló állatokról. A nő minden reggel egy zsák élelemmel indult útnak, és a hontalan kutyákat, macskákat, madarakat etette.

A kutyusok nem felejtették el, mi mindent tett értük Margarite. Temetésén a családtagok meglepődve tapasztalták, hogy több állat is a ravatalozó közelében somfordált. Margarite jó barátságot kötött az ebekkel, akik ott voltak a temetésén, hogy gyászolják őt.

A ravatalozóban először nem tudták, mit tegyenek a nem várt vendégekkel, de miután rájöttek, hogy megemlékezni érkeztek a kutyák, nem küldték ki őket.
 

Pozitív Nap

Forrás: itt. 

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

Mindketten árvák és magányosak voltak egykor, most szerető családban élnek, és imádnak együtt utazni

8 káprázatos fotó arról, hogyan járja együtt a mentett kutya és cica a világot

Vihar elől bemenekült kóbor kutyus "tört be" az esküvőre sáros tappancsokon- és milyen jól tette! (Az ifjú pár reakciója szenzációs)

Az ifjú pár egyáltalán nem bánta, hogy egy hívatlan vendég is érkezett az esküvőjükre. Sáros tappancsokon.

Alighanem ez az ország legkülönösebb fája

A napokban a Facebookon tettek közzé egy fotót Ceglédbercel egyik fájáról, ami nemcsak pompás színezetével, hanem egyedülálló formájával is lenyűgözi az arra járókat.

Frida már 52 életet megmentett, most Mexikóban kutat túlélők után

Frida eszméletlen intelligens, érző és kitartó négylábú. Egy hős.


NAPI BOLDOGSÁG