Akkor a legnehezebb, ha üres az iskolatáska- segítsünk, hogy minden gyermek elkezdhesse a sulit

Most mi is segíthetünk azoknak a családoknak, akik képtelenek, vagy éppen nagyon nehezen birkóznak meg az iskolakezdés miatt felmerülő költségekkel. A szegénység miatt sok gyermeknek már az első becsöngetés előtt rosszabbak az esélyei társainál, mert családja nem tudja biztosítani a szükséges tanszereket.

Az Ökumenikus Segélyszervezet honlapján most pénzadományokkal támogathatjuk, hogy 1000 rászoruló gyerek számára kézzelfogható segítséget nyújtsunk. Minden adományból tanszercsomagokat állítanak össze új, jó minőségű tanszerekből.

Az online adományozás egyszerű lépéseit, és még több információt itt találhatsz.

Pozitív Nap




Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Anya és lányai összeöltöztek - és ez most igen cuki projekt lett

Összeöltözni már azért kicsit elcsépelt, nemde? Kivéve, ha van egy négyévesed, aki nagyon tökéletesen trollkodja szét mindahányszor.

Egy fotósorozat, ami megmutatja a gyerekek hogyan töltötték net és okostelefon nélkül a nyarat szerte a Földön

Summer Unplugged, azaz "nyár kihúzva", ez volt egy nemzetközi fotósverseny címe. Ennek pedig az volt a témája, hogy a gyerekek, hogyan töltik a nyarat, ha nem az interneten lógnak, vagy a Tv előtt ölnek. Fotósok százai örökítették meg világszerte, milyen boldogan telt a gyerekek nyara tévé, internet és telefon nélkül! Mutatjuk a legjobbakat!

Oldszkúl hárdkór házasság

A házasságról kérdezel? Figyelj, én nem szoktam erről beszélni. Igen, itt az ujjamon a gyűrű, de akkor is, ez magánügy. Hogy nem tudod, hogy mit csinálj? Hat éve együtt vagytok, most már lépni kéne, ő nagyon akarja, az látszik rajta, tett is már célzásokat, ezeket te persze elengedted a füled mellett, de mégis csak, dönteni kéne. Jól van, értem. Először is egy kérdés van:

Példát mutat emberségből az országtorta verseny kétszeres győztese

A Szó testvérek figyelmet szentelnek azokra, akiknek nem mindig jut élelem az asztalukra.

Nem hiszed el, hogy ez a kisfiú miért növesztette 2 évig a haját!

Sokszor halljuk azt, hogy a gyermekek önzetlenek, őszintén és úgy általában még sokkal jobb verziói az embernek fiatalon. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ennek a kisfiúnak a tette!


NAPI BOLDOGSÁG