Ezek várnak rád a Strandok éjszakáján- Mutatjuk a helyszíneket!


A Strandok éjszakája a magyarországi fürdők legnagyobb nyári együttműködéseként valósul meg, melyre az idei évben július 31-én, pénteken éjszaka kerül sor.


Évről évre növekszik a programhoz csatlakozók száma, mely a tavalyi évben  a 60 létesítményt (helyszínt) tett ki. A fürdők csatlakozása önkéntes, mint ahogyan az a programkínálat is, amit vendégeiknek ezen az éjszakán biztosítanak.

A kínálat évről évre egyre színesebb és változatosabb: élőzenei koncertek, tűzzsonglőrök, táncosok szórakoztatják egyes helyszíneken a közönséget, de sok fürdő várja vizi disco-val, animációs programokkal, habparty-val, latin-, brazil-, karib estekkel, vagy éppen látványos lézershow-val, az éjszaka fürdőzni vágyókat.

Helyszínek:


A programok részletes információi a csatlakozott fürdők honlapjain és tájékoztató felületein, valamint a Magyar Fürdőszövetség www.furdoszovetseg.hu honlapján és Facebook oldalán (www.facebook.com/Csobbanj velünk) olvashatók.


Forrás: sokszinuvidek.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ilyen kórusvezető kellene minden iskolába: ez a magyar diákkórus százezrek szívébe lopta be magát (+videó)

Belopta magát százezrek szívébe a gyönki énektanárnő és diákkórusa, nem véletlen, hogy sokan mondják: ilyen kórusvezető kellene minden iskolába.

Az én lakótársam a legjobb a világon - mind a 93 évével együtt!

Avagy generációk együttélése mindkettőjük javára. Hollandiában nem restek a kellemest a hasznossal összekötni a legváratlanabb helyeken sem.

Csinált egy videót a Facebook, szerintük ilyen volt az évünk - és szerinted?

Szokás szerint elkészítette a facebookozók bejegyzései alapján az év legfontosabb eseményeit összefoglaló videóját a Facebook. Sok minden belefért - rossz, kétségbeejtő, de van ott jó, és még jobb is...

Idén is tarolt Máté Bence - Az év legjobb magyar természetfotói

Húscafatért marakodó rókák, harcos hattyú és iszapbirkózás madár módra. Tizennégy kategóriában mérhették össze tudásukat a Canon – Év természetfotósa pályázat részvevői.

Ha láttatok már boldog kutyát... Avagy egy perc cuki a napban! (+videó)

Akár a gyerekek, úgy ugrál le és fel Chago a boxer kutyus egy trambulinon. Imád trambulinozni és szereti megmutatni gazdájának milyen ügyes...


NAPI BOLDOGSÁG