Európa legjobb hotele Budapesten van

A gyönyörű nyertes


A Four Seasons Hotel Gresham Palace olyan szállodákat előzött meg Európában, mint az ausztriai Tuxban lévő Hotel Alpin Spa Tuxerhof, az olaszországi Riccionéban lévő Hotel Belvedere, valamint a portugáliai Quinta do Lagóban működő Four Seasons Country Club - írja az Origo utazási oldala.

Hotel Alpin Spa Tuxerhof, Ausztria

Hotel Belvedere, Olaszország

Four Seasons Country Club, Portugália


A Tripadvisor nem csak Európa legjobb szállodáit gyűjtötte csokorba, hanem a világ élvonalába tartozó hoteleket is: ott a Four Seasons Hotel Gresham Palace első helye a negyedikre volt elég. Ezt a listát egyébként a maldív-szigeteki Gili Lankanfushi Maldives vezeti, amelyet a Costa Rica-i La Fortuna de San Carlosban található Nayara Hotel, Spa & Gardens, valamint a kambodzsai Siem Reapben működő Shinta Mani Club Siem Reap követ.

Gili Lankanfushi Maldives, Maldív-szigetek

Nayara Hotel, Spa & Gardens, Costa Rica

Shinta Mani Club Siem Reap, Kambodzsa


A magyar lista élén természetesen a Four Seasons Hotel Gresham Palace áll, mögötte a szintén budapesti Hotel Palazzo Zichy és az Iberostar Grand Hotel Budapest található. 

Hotel Palazzo Zichy, Budapest

Iberostar Grand Hotel, Budapest



Pozitív Nap

Forrás: tripadvisor.com és origo.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

RAGYOGÁS: ilyen mesés a város ilyenkor

A nagy rohanásban is érdemes néhány percre megállni, és csak a fényekre koncentrálni...

Ingyen szállhatunk meg olasz vendégházakban - egy feltétellel

La Settimana del Baratto. Magyarul Barter Hét. Így nevezik azt a kezdeményezést, amelynek köszönhetően több ezer olasz vendégszállóban ingyen pihenhetünk meg, ha készek vagyunk érte megdolgozni. A szó legszorosabb értelmében - írja a Condé Nast Traveler.

Feladta mindenét, hogy cicájával körbeutazza Ausztráliát

A kaland főhőse Willow, a macska volt...

Sikerfilmek törölt jelenetei, amelyek úgy átírnák a sztorit, hogy rájuk sem ismernél

Az egyikben csak egy mondatot változtattak meg, a másiknak a végét írták át, a harmadikból perceket vágtak ki. A lényeg, hogy a végeredmény mindegyik esetben más lett, mint amit eredetileg terveztek.

ZSIMÜ: Összművészeti zsongás egy hétig Budapesten

Számtalan értékes program várja az érdeklődőket, mi most közülük hármat ajánlunk nektek, amik (szerintünk) ütősen és tartalmasan pezsdítik a főváros tavaszi zsongását!


NAPI BOLDOGSÁG