Ilyen, amikor a jég kebelezi be világunkat (képriport)

Az amerikai Minnesota államban ilyen tájban eléggé fagyot az időjárás. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a vicces fotósorozat, mely szerint Minnesotában annyira hideg van, hogy még a szellemek is nadrágot hordanak.


Következőnek Argentínába kalauzolunk el benneteket, ahol Guillermo Palavecino készített elképesztő fotókat egy megfagyott vízesésről. A körülbelül 20 méteres magasból alábukó vízesés jégoszlopként magasodott az ég felé a patagóniai erdőben 2013 telén.



Szlovénia igencsak közel van kis hazánkhoz, s a következő képek arról tesznek tanúbizonyságot, hogy náluk is elég extrém szokott lenni a téli időjárás. A képeket Marko Korosec készítette tavaly télen a Jávornik-hegységben.



Hazánkban is szebbnél szebb időjárás-jelenségeket figyelhet meg a szemlélő, ezért mi sem maradhattunk ki a felsorolásból. A szélsőségek egyik gyönyörűséges mintapéldája volt a két éve orkán erejű jeges szélviharban befagyott Balaton, fotók: Simon Teodora.



Pozitív Nap - Gerecs Zsófia



Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Szexi, sportos, és igazi partiarc - a Mikulás, ahogy még soha nem láttad

Ha mindig is érdekelt, mit csinál a Mikulás az év 364 napján, amikor éppen nem ajándékokat kézbesít, akkor most segítünk egy kicsit.

"422 barátom van, mégis magányos vagyok."

"Ahogy kinyitjuk a számítógépünket, becsukjuk az ajtókat." Gary Turk versében felhívja a figyelmünket arra, hová vezethet az, ha elhanyagoljuk a valódi életet.

Egy vacsi a tengerszirti barlangba épített olasz étteremben?! Lélgzetelállító...

Polignano a Mare kisvárosában található az adriai tenger fölé nyúló Grotta Palazzese hotel étterme, aminek szépségét még mindig nehezen tudjuk ép ésszel felfogni. De jó lenne ma itt vacsorázni...!

Átmész a világ legrövidebb IQ-tesztjén? Mindössze 3 egyszerű kérdésből áll

Milyen gyorsan tudja megadni a helyes választ három meglehetősen egyszerű kérdésre? Intuícióira vagy az eszére hallgat? De úgy is kérdezhetnénk: hogy áll a közérthető matematikával? Nézzük a tesztet.

Lenyűgöző felvételeken Erdély legszebb részei madártávlatból

Három részes drónvideó sorozat tiszteleg Erdély, sokunk számára igen kedves természeti csodái előtt. Már az első rész is magával ragadó.


NAPI BOLDOGSÁG