Kavarogtak az érzelmek egy Litván castingon

Hogy felhívják a figyelmet a rasszizmusra, egy castingot hirdettek. A jelentkezőknek egy fekete férfival kellett várakozniuk, aki egy kis segítséget kért tőlük. Az eredmény érdekesre sikeredett. És ezzel nem is mondunk többet.


A férfi arra kérte a vele várakozó litvánokat, hogy fordítsanak le neki egy Facebook-üzenetet, mert csak két hete érkezett az országba és nem tud litvánul. Az emberek segítőkészek voltak egészen addig, amíg el nem olvasták pontosan a lefordítandó rasszista és gyűlölködő szöveget. Többen megtagadták a fordítást, egyesek - láthatóan zavarban és szégyent érezve - megtették, amit kértek tőlük, de hangsúlyozták, hogy inkább felejtse is el gyorsan az egészet a férfi, akitől sűrűn elnézést is kértek...


Pozitív Nap - Vermes Nikolett

Forrás: HVG


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

20 hihetetlen hely Európában, melyeket látnod kell!

A vén Európa, a megunhatatlan, a sokszínű, a lehengerlő - maga a múlt és a jelen egyszerre!

ZSIMÜ: Összművészeti zsongás egy hétig Budapesten

Számtalan értékes program várja az érdeklődőket, mi most közülük hármat ajánlunk nektek, amik (szerintünk) ütősen és tartalmasan pezsdítik a főváros tavaszi zsongását!

Ebben a varázskuckóban nem csak könyvmolyok kapnak kedvet az olvasáshoz!

Hol lenne jobb végletesen belemerülni a lapokon olvasott világba, s elveszni sorai között, mint egy varázslatos, a világ rohanásától elzárt helyen? Ahol amit olvasunk, az csak a miénk?

Elképesztő 145 éves titok lappang Kőbánya alatt - vess rá te is egy pillantást!

Kőbánya roppant izgalmas környék, csak igyekszik ezt a lehető legjobban titkolni. Az itt lévő Dreher Sörgyár csak egy, a nevezetességei közül.

10 tradicionális iszlám esküvői ruha, amitől a lélegzeted is eláll!

Az esküvője napján minden lány a legszebb, a leggyönyörűbb akar lenni. Az eltérő kultúrákban más és más a szépség, a női báj megjelenésének legkívánatosabb formája.


NAPI BOLDOGSÁG