Mi lehet az 1000 éves fa belsejébe? - Akár egy kocsma is

Mi van az 1000 éves fa belsejében? Jól olvastad, ez egy 1000 éves fa, méghozzá nem is akármilyen. Ez a nagy majomkenyérfa már ismert világszerte, melynek belsejében egy bárt alakítottak ki. Megmutatjuk a részleteket!  

A Dél-Afrikai Köztársaság Limpopo tartományában található ez a turisztikai különlegesség.  

A majomkenyérfa vagy baobab törzsének az átmérője elérheti a 12-13 métert, de a legnagyobb példányok sem nőnek 30 méternél magasabbra. Vastag ágai hatalmas koronát alkotnak, aminek az átmérője 45-50 méter is lehet. Maga a törzs úgy néz ki, mintha több, kisebb törzsből nőtt volna össze. A távolból egy hatalmas, zöld kupolára emlékezetet.

Például ennek a Dél-Afrikában található, hatalmas majomkenyérfának a belseje üreges. A helyiek kihasználták az alkalmat és kialakítottak egy pub-ot benne. Furán hangzik? Lehet, de megmutatjuk, hogy működik az elképzelés...


Forrás: szepzold.hu / Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

dolog, amit az igaz barátok másképp csinálnak

Mi az, amit megtesznek egymásért egy jó barátságban? Öt pontban összefoglaljuk neked, amire - szerintünk - megéri odafigyelni.

Ingyen szállhatunk meg olasz vendégházakban - egy feltétellel

La Settimana del Baratto. Magyarul Barter Hét. Így nevezik azt a kezdeményezést, amelynek köszönhetően több ezer olasz vendégszállóban ingyen pihenhetünk meg, ha készek vagyunk érte megdolgozni. A szó legszorosabb értelmében - írja a Condé Nast Traveler.

Vihar elől bemenekült kóbor kutyus "tört be" az esküvőre sáros tappancsokon- és milyen jól tette! (Az ifjú pár reakciója szenzációs)

Az ifjú pár egyáltalán nem bánta, hogy egy hívatlan vendég is érkezett az esküvőjükre. Sáros tappancsokon.

Egy megunhatatlan filmjelenet! Ismerős?

Ez egy igazi, number one filmtörténeti másfél másodperc, amit sokaknak nem kell bemutatni. De még így is bármikor érdemes leporolni és elővenni. Sőt, nem csak ezt a 1,5 percet, az egész filmet! Lássuk!

Kiszökött, hogy megölelje legjobb barátját a magányos kutyus

Kiszökött a kapun, hogy megölelhesse az utca túloldalán lakó legjobb barátját ez a magányos husky. Szívmelengető képek és kutyabarátság a négyzeten!


NAPI BOLDOGSÁG