Rekordokat dönt Garfield




Garfield a régi

A jól bevált mechanizmus semmit nem változott: a vásárlóknak a különböző, rekordokat tartó állatokat ábrázoló matricákat kell gyűjtenünk a SPAR csoport áruházaiban. Az albumot a teljes promóciós időszak alatt, március 10-étől május 4-éig vásárolhatjuk meg a pénztáraknál 599Ft-os áron! Minden elköltött 3000 Ft után kézhez kapunk egy 5 db állati rekordos matricát tartalmazó ingyenes zöld tasakot. Ám ha ez kevés, akkor 99 Ft-ért most is vehetünk mellé kék zacskót is, amelyben szintén 5 matrica lapul. Sőt idén sem maradnak el az ajándék matricacsomagok a hétről hétre változó akciós termékek megvásárlása után.

Szórakozva tanulhatunk

Ahogy azt már évek alatt megszokhattuk, az album olvasmányosan megfogalmazva mutatja be a rekordokat tartó állatokat, hogy a matricaillesztgetés alatt egy kis "tudomány" is ragadjon ránk.A SPAR szándéka ezzel a promócióval is a gyűjtőszenvedély felébresztésén túl a színvonalas ismeretterjesztés. Az album ismeretanyaga lehetőséget ad, hogy közösséget vállaljunk olyan értékekkel, mint az állat- és természetszeretet.



100 000 Ft-os nyeremények a tasakokban

Egy tasakot se dobj ki bontatlanul! Kedvenc cicusunk ugyanis 25 db matricacsomagba egyenként 100 000 Ft értékű utalványt is elrejtett! És hogy a játék valóban a vakszerencsén múljon, az összegre feljogosító utalványokat teljesen átlagosnak tűnő zöld tasakokba csúsztatta. Így országszerte mindenkinek egyenlő esélye nyílik a 25 db 100 000 Ft-os nyeremény egyikére.


Országos roadshow

És ha már szóba került az egész ország, újabb jó hír: a promóció ideje alatt Budapesten kívül rengeteg településre személyesen is ellátogat Garfield.


Csere-bere alkalmazás

A matricagyűjtés velejárója a felesleges matrica. De ahogy a mögöttünk álló hűségakciók esetében, a SPAR most is biztosítja a cserebere lehetőségét. Sőt, egy új mobilalkalmazással is szeretne a gyűjtők kedvében járni.

Itt szerencsés esetben egy-két nap alatt lecsaphatunk az összes hiányzó matricára.

Azoknak pedig, akiknek ilyen rekord számú információ után is maradt kérdésük, netán kedvük kalandozni, játszani és nyerni, kattintsanak a mobilról is elérhető www.allatirekordok.hu weboldalra.

Jó matricázást kívánunk mindenkinek!


Szponzorált tartalmat olvashattál.


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Virágtenger az asztalra: gyönyörű virágok, amik nélkül nem múlhat el a húsvét!

Csempészd be a tavaszt az otthonodba mesésen illatozó, könnyen elkészíthető virágkompozíciókkal, hogy gyönyörű legyen a húsvéti asztal, amikor körülüli a család. Mutatjuk a (szerintünk) legjobb húsvéti virágokat, és tippjeinket!

Mit üzennek a virágok? - Ezt tudatják veled, ha ezt a 8 szépséget kapod ajándékba

Üzenhetünk is virággal, mert mindegyiknek külön jelentése van. Uraim, tanulmányozzák át a listát, s válasszanak virágot aszerint, hogy mit üzennének szerelmüknek, nőrokonuknak, barátnőjüknek. Hölgyeim, önök pedig olvassanak a virágokból!

Ezeket ültesd, hogy a tied legyen a legszebb kert vagy balkon az utcában: 6 csodálatos virág

Cikkünkben 6 olyan színpompás virágot mutatunk be, melyek a kerted, vagy éppen a balkonod ékei lehetnek. Emellett garantáltan felderítik a lelkedet, ha csak kipillantasz majd az ablakodon.

Újra jégen a legendák: a 80 éves Ljudmila Belouszova és a 83 éves Oleg Protopopov fellépése hihetetlen!

Több mint ötven évvel első olimpiai aranyuk után, a házaspár tavaly decemberben újra jégre lépett: a 80 éves Ljudmila Belouszova és a 83 éves Oleg Protopopov fellépése hihetetlen.

Az utolsó kettő: egy kitartó házaspár, akik 45 éve egyedüli lakosai a falunak

Három kutya, négy tyúk, egy kakas, nagyjából huszonöt macska és méhek élnek csak velük. A legközelebbi település ugyanis huszonöt kilométerre található tőlük.


NAPI BOLDOGSÁG