Valódi és őszinte: egy gyönyörű kisfilm a gyermeki szeretetről


A thai életbiztosítás reklámok rendszeresen a legnépszerűbbek közt vannak, mert nagyon tudják, hogyan hassanak a nézők érzelmeire. Thaiföld egyébként is köztudottan a világ egyik legkreatívabb országa a reklámgyártás terén. Az itteni életbiztosítók mindig valamilyen emocionális témát választanak a reklámjaikhoz, és ez a 30 éve konzisztensen felépített tematika eddig mindig sikert hozott.

A könnyekig megható reklámok mögötti üzenet az, hogy ez a cég igazán mélyen megérti az élet értékét, és ezáltal az emberek érzelmeit is. Az emberek nem minden nap gondolkodnak azon, hogy életbiztosítást kössenek. Viszont mikor olyan élethelyzetbe kerülnek, akkor biztosan ez a cég fog először eszükbe jutni, hisz itt biztosan velük éreznek.

Minden reklámjukat más rendező és más csapat készíti, a szereplőket pedig Bangkok utcáiról toborozzák, mivel azt vallják, hogy nem túldramatizált, eljátszott történetekre van szükség, hanem olyanokra, amik bárkivel megtörténhetnek, tehát valósághűek.

Phawit Chitrakorn, a Thai Life Insurance reklámügynökség ügyvezető igazgatója szerint az a sikerük titka, hogy a thaiok alapvetően nagyon érzékenyek emberek, és ezt viszik bele a kreatív reklámkészítésbe is. Az igazán jó munka valódi és érzelmileg őszinte, olyan értékeket képvisel, amelyeket mindenhol megértenek és értékelnek. A cég ezeknek a megőrzésére törekszik a jövőben is.


Pozitív Nap - fordította: Juhász Jozefa

Forrás: youtube / mumbrella.asia

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Szem nem marad szárazon! Ez a legszerethetőbb karácsonyi videó (szerintünk)

Tisztában vagyunk vele, hogy a filmekben ábrázolt valóság és a mi saját valóságunk között éles határ húzódik. Átléphetetlen határ - gondoljuk. Pedig van egy műfaj, mely hivatásszerűen keresztül- kasul közlekedik ezen a biztosnak gondolt határon: a reklám... Ebben a reklámban csakis a mi valóságunk örökérvényű igazsága jelenik meg: adni jobb, mint kapni.

A kutyának se kellett az Adidasnál ez a reklám, amit egy diák csinált, már bánhatják (+videó)

Egy filmes hallgató szebb reklámot készített az Adidasnak, mint amilyenről azok álmodhatnának, de nem fogadták el! Már bánhatják. mivel valószínű ez lett volna az eddigi legszebb filmje a sportmárkának.

Ilyenek lennének hétköznapjaink, ha a reklámok jelentenék a valóságot!

Képzeld el, hogy telne egy napod, ha minden úgy történne, ahogy a reklámokban láthatjuk! Vicces ugyanakkor elgondolkodtató írás...

Vicces felütés, könnyes végkifejlet: Lengyelországban alkották meg a tökéletes karácsonyi reklámot

Miért kezd el egy idős, lengyel úr angolul tanulni? Sokan kapásból tudjuk a választ, de a többiek kedvéért nem lőjük még le a poént.

Megérkezett az egész világon legjobban várt karácsonyi videó

Készítői évek óta a legjobb ünnepi reklámmal kápráztatják el a nézőket. A John Lewis áruházlánc évről-évre megható és kedves karácsonyi reklámot készít, és azt "idejében közhírré teszi." Ezúttal sem történt másként.


NAPI BOLDOGSÁG