Újabb befektetők támogatják a Prezit

A Palo Altó-i (Kalifornia) székhelyű Accel Partners már több mint 300 sikeres technológiai cég - köztük a Facebook, a Dropbox, az Etsy - felépítéséhez járult hozzá befektetésével. A Spectrum Equity az elmúlt 20 évben több mint 120 cégbe fektetett be, például a BATS-be, a GrubHubba, a Lynda.com-ba, a SurveyMonkeyba. Árvai Péter, a Prezi ügyvezető igazgatója emlékeztetett rá, hogy az Accel Partners a Sunstone Capitallal közösen 2011-ben már 14,5 millió dollárt fektetett a Prezibe.

Árvai Péter


Egyúttal bejelentette, hogy a Prezi regisztrált felhasználóinak száma immár meghaladja az 50 milliót, vagyis az elmúlt egy évben majdnem duplájára nőtt. A felhasználók eddig több mint 160 millió prezit készítettek, ezzel a Prezinek van a világ legnagyobb, nyilvánosan is elérhető prezentációs adatbázisa - hangoztatta az ügyvezető igazgató.

A Spectrum Equity és az Accel Partners befektetésével kapcsolatban Árvai Péter elmondta: a tőkét a globális növekedés felgyorsításához kívánja felhasználni a Prezi, ami a felhasználók számának további növelését, de a Prezi stratégiájába illeszkedő cégek felvásárlását is magába foglalhatja.

A Prezi menüje


A Prezinek jelenleg 250 munkavállalója van, ebből 170-en dolgoznak a budapesti irodában, 80-an pedig San Franciscóban. Terveik szerint jövőre 50-60 további munkatársat vesznek fel. Árvai Péter e
lmondta, hogy a Prezi gyors globális növekedése mögött azok az üzleti felhasználók vannak, akiknek egy jobb prezentációs eszközre van szükségük az előadásaikhoz, hogy ügyfeleket szerezzenek, oktassák felhasználóikat vagy meggyőzzék közönségüket. Olyan cégek vezetői váltottak már slide-ok helyett Prezire, mint a Salesforce, a Lufthansa, az IBM. Az a tapasztalatuk ugyanis, hogy a különbség mérhető - hangoztatta.


A Prezi egyébként egy felhőalapú prezentációs szoftver, amelynek célja, hogy segítsen az előadóknak érthetőbben előadni a mondanivalójukat. A céget 2009-ben alapította Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlai-Fischer Ádám. A Prezit a világ 190 országában használják, a magyar mellett angolul, németül, franciául, spanyolul, portugálul, japánul és koreaiul is elérhető.


MTI

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

15 ritka fotó, melyet még nem láttál (ezúttal a történelem mosolygósabb oldaláról!)

Minden fénykép mögött egy történet, egy különleges, egyszeri pillanat rejtőzik. A most következő fényképek egyike sem ábrázol sorsfordító pillanatot, de mégis rendkívüliek.

Árnyjáték, avagy így öltözteti fel a fény hiánya a testet (+fotók)

Minden perfekcionista lelkét simogatják a tökéletes formák, ívek, képződmények. S, hol találhatnánk ezt meg, ha nem a közvetlen közelünkben?

Egy szerelem képei: az Obama sztori

989-ben egy intelligens és felelős munkában dolgozó hölgy felvett a munkaadó jogi cégéhez egy nyári gyakornokot a Harvard képzésről. A fiatal nő Michelle Robinson volt. A gyakornok pedig Barack Obama.

Sokkal több olimpiai érem megszerzése fűződik magyar névhez, mint gondolnád!

Igazán büszkék lehetünk a Károlyi házaspárra, akiknek köszönhetően most az amerikai tornászlányok ülnek a világ tetején!

Mindenkinek megborzong egy kicsit a lelke, aki szereti a rendet - tökéletes képek

Amiket eddig még nem láthattál, de mindig is akartál! Rend a lelke mindennek!


NAPI BOLDOGSÁG