10 dolog, ami nélkül nem élhetsz... MÁJUSBAN!


"Milyen boldog is voltam minden májusban, mikor már tudtam, hogy nemsokára itt a szünidő! Ahogyan jöttek az egyre melegebb és melegebb napok, úgy vártam egyre türelmetlenebbül, hogy végre megkezdődjön a júniusi visszaszámlálás a nyári szünetig.

Anyák napján szinte kivétel nélkül - úgy emlékszem, hogy - szép idő volt. A reggelek még kicsit hűvöskések voltak, de ez nem akadályozott meg abban, hogy orgonát szedjünk az utcában anyukánknak. Kávét készítettünk és tálcán vittük be neki az ágyba. Mindig készültünk valami saját készítésű aprósággal is.

Olyan, mintha mindez egy másik életben, egy másik világban lett volna, nehéz megfogalmazni - mintha azok a májusi reggelek fényévnyi távolságra lennének most tőlem. Mégis élénken él a bensőséges, szeretetteljes emlékük bennem. Ha lehunyom a szemem, olyan, akár egy fényekkel és színes képekkel teli álom. Még arra is pontosan emlékszem, ahogyan széles csíkban besütött a nap Anya hálószobájába, ahogyan óvatosan kinyitottuk az ajtót, hogy csendben besettenkedjünk a kávéval..." - írja Anni a napiboldogsag.com blogon.

Május, május, oly sok szép emléket tartogatsz, ezért is szeretünk annyira!

Íme, Anni májusra készült képes összeállítása, mellyel reméljük, hogy inspirációt nyújtunk Neked is a hónap örömeinek felfedezéséhez és élvezetéhez. Boldog májust! :)1. Anyák napi ünneplés, kézzel készített ajándékokat adni és/vagy kapni ♥ - Reméljük idén is felejthetetlen volt, minden édesanyának!2. Illatos orgonák3. Nyílik a kedvenc, a pünkösdi rózsa (bazsarózsa)!


4. Lenge, nyárias szoknyák (és sortok!)5. Édes, piros eper6. Olvasás a szabadban (hiszen az olyan romantikus)7. Májusi eső (mert ugye, aranyat ér!)
8. Gyereknapi mókázás és játék ♥9. Spárgás finomságok
10. Ezt pedig döntsd el Te! Mi az, ami nélkül Te nem élhetsz májusban?Forrás: Anni - napiboldogsag.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.

10 apró, de annál fontosabb mérföldkő egy nő életében

Ahogyan az ember öregszik, megtanulja, vannak olyan események az életében, amelyek talán nem olyan látványos, kézzelfogható eredmények, mint egy előléptetés vagy a gyerek kitűnő bizonyítványa, de annál fontosabbak az önismeretünk és a belső békénk tekintetében.

Tettenérés: lopáson kapott háziállatok (avagy a legcukibb lebukások TOP 30-as összeállítása)

Notórius csíntevő a legtöbbjük, akik ha lebuknak, az arcukra van írva: tudják, hogy rossz fát tettek a tűzre! Szenzációs pillanatok következnek, nagyszerű kedvencekkel!

ZSIMÜ: Összművészeti zsongás egy hétig Budapesten

Számtalan értékes program várja az érdeklődőket, mi most közülük hármat ajánlunk nektek, amik (szerintünk) ütősen és tartalmasan pezsdítik a főváros tavaszi zsongását!

Virágtenger az asztalra: gyönyörű virágok, amik nélkül nem múlhat el a húsvét!

Csempészd be a tavaszt az otthonodba mesésen illatozó, könnyen elkészíthető virágkompozíciókkal, hogy gyönyörű legyen a húsvéti asztal, amikor körülüli a család. Mutatjuk a (szerintünk) legjobb húsvéti virágokat, és tippjeinket!


NAPI BOLDOGSÁG