Zseniális átalakítások a konyhádban: így hasznosítsd újra a nem használt konyhai cuccokat

Konyha. Pont az a hely, ahol a főzésen kívül is kiélheted kreatív hajlamaidat. Gyakorlatilag bármit, bármilyen konyhai eszközből készíthetsz. Hogy miért mondjuk ezt? Mert igaz! Képekkel is bizonyítjuk!


Zseniális átalakítások végtelen tárháza lehet a te konyhád is a jövőben. Hogy mi kell hozzá? Régi konyhai eszközök, egy kis fantázia és minimális kézügyesség, aztán már indíthatod is a DIY programot! Az eredmény: egyedi megoldás és egyedi konyha (a szokásos ikeás sablonok helyett).  Legyél kreatív, és hasznosítsd újra a nem használt konyhai cuccaidat! Jöjjön ehhez egy kis inspiráció:

Konyhai eszközök új szerepkörben, avagy bármiből lehet bármi!

Például hihetetlen miket készíthetsz megunt evőeszközökből:A tésztaszűrőtől a reszelőig, gyakorlatilag bármiből összedobhatsz egy kis hangulatvilágítást konyhapultod fölé:Falióra kellene? Kapd elő a lábasfedőt, a régi tányért, vagy akár a megunt serpenyődet:Hova tedd a borokat? Kevés a tárolóhely? Nem kell rögtön az Ikeába rohanni:Sőt, egy igazán kreatív konyhában bármilyen extrém megoldás megengedett:Jó barkácsolást! Vágj bele, ha tetszett valamelyik tippünk! :)


Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Egy moszkvai srác elképesztőt alkot a kocsikra tapadt szutyokból

Az orosz Nikita Golubev nem főállásban rajzol képeket mocskos autókra. A srác dizájnerként és illusztrátorként keresi a kenyerét, de legújabb projektjében Moszkva retkes járműveit használja vászonként.

Kreatív munkássrácok: tarolt ez a zseniális betonozós videó!

Letarolja a Facebookot ez a zseniális betonozós videó. Ha nálad is aktuális felújítás, építkezés, gyakorolhatod a technikát.

Sírva nevetős: unatkozó könyvesbolti eladókon még nem szórakoztunk ekkorát

Minél unalmasabb, amit csinálsz, annál könnyebb érdekessé tenni. Annál feltűnőbb lesz, bármilyen aprósággal is színesíted. Nem kell sok. Lejjebb találod a nagyon jó példákat erre... :)

9 dolog az otthonunkban, ami a tudomány szerint is boldogabbá tesz

Ezentúl akár esszenciának is tekinthetjük az alábbi tanácsokat.


NAPI BOLDOGSÁG