Zseniális átalakítások a konyhádban: így hasznosítsd újra a nem használt konyhai cuccokat


Zseniális átalakítások végtelen tárháza lehet a te konyhád is a jövőben. Hogy mi kell hozzá? Régi konyhai eszközök, egy kis fantázia és minimális kézügyesség, aztán már indíthatod is a DIY programot! Az eredmény: egyedi megoldás és egyedi konyha (a szokásos ikeás sablonok helyett).  Legyél kreatív, és hasznosítsd újra a nem használt konyhai cuccaidat! Jöjjön ehhez egy kis inspiráció:

Konyhai eszközök új szerepkörben, avagy bármiből lehet bármi!

Például hihetetlen miket készíthetsz megunt evőeszközökből:A tésztaszűrőtől a reszelőig, gyakorlatilag bármiből összedobhatsz egy kis hangulatvilágítást konyhapultod fölé:Falióra kellene? Kapd elő a lábasfedőt, a régi tányért, vagy akár a megunt serpenyődet:Hova tedd a borokat? Kevés a tárolóhely? Nem kell rögtön az Ikeába rohanni:Sőt, egy igazán kreatív konyhában bármilyen extrém megoldás megengedett:Jó barkácsolást! Vágj bele, ha tetszett valamelyik tippünk! :)


Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

A legjobb hazai buszmegállók, ahol jó várakozni

Várakozni senki nem szeret, mégis ilyen buszmegállókban kellemesebben telnek a percek. De most mutatunk egy rendhagyó hazai összeállítás, ahol igenis várakozni jó

Egy vacsi a tengerszirti barlangba épített olasz étteremben?! Lélgzetelállító...

Polignano a Mare kisvárosában található az adriai tenger fölé nyúló Grotta Palazzese hotel étterme, aminek szépségét még mindig nehezen tudjuk ép ésszel felfogni. De jó lenne ma itt vacsorázni...!

Told a sü­tőbe a pa­ra­di­cso­mot és így alkoss elképesztő olasz recepteket

Imá­dod az olasz kony­hát, de nincs időd fű­sze­res pa­ra­di­csom­szósz fő­zé­sé­vel pe­pe­cselni? Ez a sült pa­ra­di­csom­szósz könnyen el­ké­szít­hető, és bár­mi­kor, bár­mi­lyen mennyi­ség­ben elő­kap­ha­tod a mély­hű­tőd­ből vagy a kam­rá­ból.

Lehengerlő látvány: fűzfavesszőből készült alkotások

A fűzfát már régóta használják a kertekben dekorálás céljából, de egyéb, kreatív alkalmazásának is ezernyi példája ismert.

Csodálatos ételkölteményeket kapnak reggelire a peremartoni ovisok

A peremartoni óvodában a konyhás nénik igazán figyelnek arra, hogy mindennap változatos reggeli várja a gyerekeket. És ez nemcsak a tartalomra igaz, hanem a formára is.


NAPI BOLDOGSÁG