Zseniális átalakítások a konyhádban: így hasznosítsd újra a nem használt konyhai cuccokat

Konyha. Pont az a hely, ahol a főzésen kívül is kiélheted kreatív hajlamaidat. Gyakorlatilag bármit, bármilyen konyhai eszközből készíthetsz. Hogy miért mondjuk ezt? Mert igaz! Képekkel is bizonyítjuk!


Zseniális átalakítások végtelen tárháza lehet a te konyhád is a jövőben. Hogy mi kell hozzá? Régi konyhai eszközök, egy kis fantázia és minimális kézügyesség, aztán már indíthatod is a DIY programot! Az eredmény: egyedi megoldás és egyedi konyha (a szokásos ikeás sablonok helyett).  Legyél kreatív, és hasznosítsd újra a nem használt konyhai cuccaidat! Jöjjön ehhez egy kis inspiráció:

Konyhai eszközök új szerepkörben, avagy bármiből lehet bármi!

Például hihetetlen miket készíthetsz megunt evőeszközökből:A tésztaszűrőtől a reszelőig, gyakorlatilag bármiből összedobhatsz egy kis hangulatvilágítást konyhapultod fölé:Falióra kellene? Kapd elő a lábasfedőt, a régi tányért, vagy akár a megunt serpenyődet:Hova tedd a borokat? Kevés a tárolóhely? Nem kell rögtön az Ikeába rohanni:Sőt, egy igazán kreatív konyhában bármilyen extrém megoldás megengedett:Jó barkácsolást! Vágj bele, ha tetszett valamelyik tippünk! :)


Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Sírva nevetős: unatkozó könyvesbolti eladókon még nem szórakoztunk ekkorát

Minél unalmasabb, amit csinálsz, annál könnyebb érdekessé tenni. Annál feltűnőbb lesz, bármilyen aprósággal is színesíted. Nem kell sok. Lejjebb találod a nagyon jó példákat erre... :)

9 dolog az otthonunkban, ami a tudomány szerint is boldogabbá tesz

Ezentúl akár esszenciának is tekinthetjük az alábbi tanácsokat.

Így étkeztünk régen, avagy amikor még aludttejet ettünk joghurt helyett

A magyar konyha, minden híresztelés ellenére, egészséges. Legalábbis az a változata, ahogy eleink főztek még 70-80 évvel ezelőtt is.

Ahogy még nem használtad a parafadugót, de holnaptól fogod! 7 okos tipp (+videó)

Mihez is kezdjünk a parafadugókkal, amik az esti borozgatásból visszamaradnak? Nos, ahelyett, hogy kidobod, 7 olyan okos és mégis pofonegyszerű megoldást mutatunk, amikkel nagyban megkönnyítheted az életed.

3 szendvicsrecept, ami új dimenziót nyit a konyhádban

Kint hideg van, nincs időd nagyon főzni, de ennél valami laktató, finom, melege ételt? Íme, a megoldás: három szendvics, ami nem éppen a hétköznapi vajas-sonkás megoldás szintjén áll.


NAPI BOLDOGSÁG