Akkor és most: egy királynő 50 éve


Királynő akkor és most: azonos pillanatok 50 év különbséggel, egy fotón.


Szeretünk fotókat nézegetni a régmúltból, de azt még jobban élvezzük, ha össze is hasonlíthatjuk a régmúltat és a jelent. Erre egy tekintélyes angol napilap is ráérzett...


A The Times című konzervatív brit napilap akkor és most montázsainak II. Erzsébet királynő a főszereplője. Apropója az angol királynő 60 éves uralkodásának jubileumi éve. Az újság egyben ki is használja a lehetőséget, hogy felhívja a figyelmet évtizedek óta tartó jelenlétére. A képek sarkában olvasható szlogen lényege: az újság, ami szemtanúja mindennek... Ügyes!


II. Erzsébet most és Fülöp herceg fiatalon, II. Erzsébet most, ahogy kezet fog Winston Churchill-lel, vagy éppen a királynő fiatalon, ahogy mostani gyerekek mellett sétál. Egytől egyig ötletes!


Pozitív Nap


Fotók: The Times

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Káprázatos fotók: ébredezik a természet (képriport)

Nem csak mi ébredezünk, így van ezzel a természet is, amely ilyenkor káprázatosabb, mint valaha. Helyettünk azonban beszéljenek a csodaszép képek!

Nincs túl jó napod? Akkor nézegesd őket!

Sandi Ford egy nagyon tehetséges fotós. Igen különleges mesterséget űz, kisbabák pillanatainak megörökítése a célja. Mi pedig aláírjuk: gyönyörű fotók születtek...

Káprázatos esküvői fotók 2014-ből

Az idei év az esküvői fotók szempontjából is kiemelkedő volt.

Először láthatod: Capa fotók színesben (Képriport)

Sosem látott Capa fotókból nyílik kiállítás New Yorkban. Megmutatjuk a legjobbakat!

Átfestve: legendás fekete-fehér fotók színesben (képek)

Történelmi pillanatok fekete-fehérből színesbe varázsolva.