Legyen magyar Európa legszebb bélyege!

Újra lehet szavazni Európa legszebb bélyegére, a szépségversenyen Magyarország egy szőlős-paprikás bélyeggel vesz részt. Érdemes szavazni, hiszen ezt a címet 2008-ban, 2009-ben és 2010-ben is a Magyar Posta bélyege nyerte el.


Mi is beszámoltunk arról, hogy tavaly második helyezést értünk el a versenyen. Az európai postákat tömörítő PostEuropa minden évben közös bélyegkibocsátásra szólítja fel tagjait, az Európa-bélyeg idei témája a “Látogatás” volt. A Magyarországot képviselő bélyegkisívet Rozmann Ágnes grafikusművész tervezte.A főmotívum Magyarország online jele, a „.HU”, melyet az egyik – a versenyben is résztvevő – bélyegképen paprika és szőlő, a másikon pedig a Világörökség részét képező Pannonhalmi Apátság könyvtárának különlegességei töltenek meg tartalommal. A keretrajzon az Apátság épülete, és a Balaton látképe tűnik elő.

Az idei szépségversenybe benevezett EUROPA-bélyegünk 2012. május 9-én kerül forgalomba. A magyar bélyegre június 10-ig szavazhattok ezen a honlapon.

Gyors szavazási útmutató


A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is az interneten keresztül lehet szavazni. Szavazatodat a következőképpen tudod leadni: a csillaggal jelölt mezőket kell csupán kitölteni, bejelölni a magyar bélyeget (Hungary), és a lap alján a „VOTE” mezőre kattintva elküldeni a szavazatot.

A közös siker elérése érdekében a szavazatainkra idén is számít a Magyar Posta. Kattintsunk és szavazzunk, hogy idén is magyar legyen a kontinens legszebb bélyege!A tavalyi év ezüstérmes bélyegét itt megtekintheted!

Szerző: Pozitív Nap
Képek forrása: Magyar Posta

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Mostantól egy helyben ülve is olimpikonná válhatsz!

2016 nyarán az Olimpiával párhuzamosan megrendezik a gamerek versengését is!

Egy felejthetetlen kisfilm a küzdésről

Egy csodálatos, és igen motiváló kisfilm jelent meg a hetekben a világhálón. Johnny Madderson Five Stone of Lead című alkotása egy Írország nyugati partján élő 12 éves kisfiú életét mutatja be.

Női zsoké nyerte meg a világ egyik legnagyobb lóversenyét, ráadásul esélytelen lóval - 150 év alatt először! (+videó)

Történelmet írt egy női zsoké Ausztrália legnagyobb presztízsű lóversenyén, az 1861 óta megrendezésre kerülő Melbourne Kupán. Michelle Payne az első nő, aki ebben a versenyben győzni tudott.

Nevezd kedvenc fádat Év Fája versenybe!

Az Ökotárs Alapítvány szervezésében május 10-étől június 10-éig ismét lehet nevezni az Év Fája versenybe. ..

Mert "a boldogsághoz elég az éppen elég"(+videó)

Mike Basich snowboardosként évi 45 millió forintnak megfelelő összeget keresett és egy 380 négyzetméteres házban élt. Aztán életmódot váltott....