Legyen magyar Európa legszebb bélyege!

Újra lehet szavazni Európa legszebb bélyegére, a szépségversenyen Magyarország egy szőlős-paprikás bélyeggel vesz részt. Érdemes szavazni, hiszen ezt a címet 2008-ban, 2009-ben és 2010-ben is a Magyar Posta bélyege nyerte el.


Mi is beszámoltunk arról, hogy tavaly második helyezést értünk el a versenyen. Az európai postákat tömörítő PostEuropa minden évben közös bélyegkibocsátásra szólítja fel tagjait, az Európa-bélyeg idei témája a “Látogatás” volt. A Magyarországot képviselő bélyegkisívet Rozmann Ágnes grafikusművész tervezte.A főmotívum Magyarország online jele, a „.HU”, melyet az egyik – a versenyben is résztvevő – bélyegképen paprika és szőlő, a másikon pedig a Világörökség részét képező Pannonhalmi Apátság könyvtárának különlegességei töltenek meg tartalommal. A keretrajzon az Apátság épülete, és a Balaton látképe tűnik elő.

Az idei szépségversenybe benevezett EUROPA-bélyegünk 2012. május 9-én kerül forgalomba. A magyar bélyegre június 10-ig szavazhattok ezen a honlapon.

Gyors szavazási útmutató


A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is az interneten keresztül lehet szavazni. Szavazatodat a következőképpen tudod leadni: a csillaggal jelölt mezőket kell csupán kitölteni, bejelölni a magyar bélyeget (Hungary), és a lap alján a „VOTE” mezőre kattintva elküldeni a szavazatot.

A közös siker elérése érdekében a szavazatainkra idén is számít a Magyar Posta. Kattintsunk és szavazzunk, hogy idén is magyar legyen a kontinens legszebb bélyege!A tavalyi év ezüstérmes bélyegét itt megtekintheted!

Szerző: Pozitív Nap
Képek forrása: Magyar Posta

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Olyan kincsre leltünk a 80-as évekből, amitől kifekszel: A nap, mit, a hónap poén videója!

No kérem, az aki még emlékszik Jane Fonda lábszármelegítős aerobic-videóira, dobjon el mindent, kincset leltünk...

Ezek 2016 legjobb drónfotói

A Hong Kong-i SkyPixel 2016-os légifotó pályázatára 27 ezer pazar kép érkezett. Ezeket választották a legjobbnak közülük, és a képek láttán erősen elgondolkoztunk, hogy veszünk egy drónt mi is.

Gyönyörű szép a 2017-es év madara

Internetes szavazással választották meg 2017 év madarát. Vajon melyik lett ez a csodaszép madár? Mutatjuk fotóval és a legfontosabb információkkal együtt.

Ilyen az igazi sportszellem - félájult testvérét cipelte a sportoló a vb-címért!

A testvérek között lévő kötelék az egyik legerősebb és legcsodálatosabb dolog a világon. Testvérünkért képesek vagyunk lemondani saját céljainkról is, akárcsak a Brownlee fivérek.

A riói olimpia egyik legmegindítóbb története

Visszamondta az olimpiát, hogy megmentse a lovát!


NAPI BOLDOGSÁG