Legyen magyar Európa legszebb bélyege!

Újra lehet szavazni Európa legszebb bélyegére, a szépségversenyen Magyarország egy szőlős-paprikás bélyeggel vesz részt. Érdemes szavazni, hiszen ezt a címet 2008-ban, 2009-ben és 2010-ben is a Magyar Posta bélyege nyerte el.


Mi is beszámoltunk arról, hogy tavaly második helyezést értünk el a versenyen. Az európai postákat tömörítő PostEuropa minden évben közös bélyegkibocsátásra szólítja fel tagjait, az Európa-bélyeg idei témája a “Látogatás” volt. A Magyarországot képviselő bélyegkisívet Rozmann Ágnes grafikusművész tervezte.A főmotívum Magyarország online jele, a „.HU”, melyet az egyik – a versenyben is résztvevő – bélyegképen paprika és szőlő, a másikon pedig a Világörökség részét képező Pannonhalmi Apátság könyvtárának különlegességei töltenek meg tartalommal. A keretrajzon az Apátság épülete, és a Balaton látképe tűnik elő.

Az idei szépségversenybe benevezett EUROPA-bélyegünk 2012. május 9-én kerül forgalomba. A magyar bélyegre június 10-ig szavazhattok ezen a honlapon.

Gyors szavazási útmutató


A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is az interneten keresztül lehet szavazni. Szavazatodat a következőképpen tudod leadni: a csillaggal jelölt mezőket kell csupán kitölteni, bejelölni a magyar bélyeget (Hungary), és a lap alján a „VOTE” mezőre kattintva elküldeni a szavazatot.

A közös siker elérése érdekében a szavazatainkra idén is számít a Magyar Posta. Kattintsunk és szavazzunk, hogy idén is magyar legyen a kontinens legszebb bélyege!A tavalyi év ezüstérmes bélyegét itt megtekintheted!

Szerző: Pozitív Nap
Képek forrása: Magyar Posta

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Megvan az idei évben is az ország tortája

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete - együttműködve az Egy Csepp Figyelem Alapítvánnyal - a "Magyarország Cukormentes Tortája 2016" verseny győztes tortájáról is döntött .

Meglepő módon tüntetnek a Brexit utáni rasszizmus ellen

A Brexit utáni zűrzavarban a brit és külföldi állampolgárok megtalálták a közös nevezőt, együtt lépnek fel a rasszizmus ellen.

Úttörő női sorsok 1.rész - dióhéjban, amit az első női űrhajósról tudni érdemes

963. június 16-án repült fel a világűrbe a történelem első női űrhajósa, aki hazájában és az egész akkori kommunista blokkban természetesen azonnal ünnepelt hőssé vált.

Ismét büszkék lehetünk - magyar gitáros nyert a Los Angeles-i tehetségkutatón!

Balogh Roland már nem első nagy sikerét aratta, ám eddig talán ez az egyik legkomolyabb eredménye. Kemény zsűri előtt győzött!

Íme az ország tortája 2016 verseny három döntőse

Megválasztották az év fagylaltját is, a torták legjobbját júliusban jelentik be. A szegedi Virág Cukrászdában rendezték meg az Év fagylaltja országos versenyt és a Magyarország tortája 2016 verseny középdöntőjét.