Belépés

Legyen magyar Európa legszebb bélyege!


Újra lehet szavazni Európa legszebb bélyegére, a szépségversenyen Magyarország egy szőlős-paprikás bélyeggel vesz részt. Érdemes szavazni, hiszen ezt a címet 2008-ban, 2009-ben és 2010-ben is a Magyar Posta bélyege nyerte el.


Mi is beszámoltunk arról, hogy tavaly második helyezést értünk el a versenyen. Az európai postákat tömörítő PostEuropa minden évben közös bélyegkibocsátásra szólítja fel tagjait, az Európa-bélyeg idei témája a “Látogatás” volt. A Magyarországot képviselő bélyegkisívet Rozmann Ágnes grafikusművész tervezte.A főmotívum Magyarország online jele, a „.HU”, melyet az egyik – a versenyben is résztvevő – bélyegképen paprika és szőlő, a másikon pedig a Világörökség részét képező Pannonhalmi Apátság könyvtárának különlegességei töltenek meg tartalommal. A keretrajzon az Apátság épülete, és a Balaton látképe tűnik elő.

Az idei szépségversenybe benevezett EUROPA-bélyegünk 2012. május 9-én kerül forgalomba. A magyar bélyegre június 10-ig szavazhattok ezen a honlapon.

Gyors szavazási útmutató


A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is az interneten keresztül lehet szavazni. Szavazatodat a következőképpen tudod leadni: a csillaggal jelölt mezőket kell csupán kitölteni, bejelölni a magyar bélyeget (Hungary), és a lap alján a „VOTE” mezőre kattintva elküldeni a szavazatot.

A közös siker elérése érdekében a szavazatainkra idén is számít a Magyar Posta. Kattintsunk és szavazzunk, hogy idén is magyar legyen a kontinens legszebb bélyege!A tavalyi év ezüstérmes bélyegét itt megtekintheted!

Szerző: Pozitív Nap
Képek forrása: Magyar Posta

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Magyarországé a második legszebb Európa-bélyeg

Második helyezést ért el hazánk Európa-bélyege az Európai Postaüzemeltetők Egyesülete (PostEurope) ...

Ismét magyar Európa legszebb bélyege

Három éven keresztül egymás után a magyar bélyeg bizonyult a legszebbnek: 2008-ban, 2009-ben, 2010-ben ...


Népszerű termékek
Húsvéti tojásszappan
490 Ft

Idén ajándékozz szappantojást a locsolkodóknak!

Megnézem a terméket
Macaron szappan
1189 Ft

A 3 db. macaron szappant a szivárvány minden színében kérheted

Megnézem a terméket
Pink mini muffin szappan
866 Ft/3db

Elbűvölő mini muffin, pink kosárkával, csillámmal és ...

Megnézem a terméket
Összes termék megtekintése