Törékeny világunk kínai porcelánautója - képekkel

Porcelán karosszériájú autóval közlekedik egy cserépművész Kínában. A kocsi "alapjáratban" vadonatúj Land Rover, és gazdája meghagyta az autó eredeti fémtestét, azt fedte be porcelánnal, méghozzá - és természetesen - kínai porcelánnal. 


A burkolatot - amely akár csempének is mondható - apránként gyűjtögette össze: edényeket vásárolt, majd pedig összetörte őket, hogy rásimulhassanak az autó felületére. Így a férfié a világ legtöröttebb karosszériájú autója, mely mégis teljesen ép.

Utolsó simítások a porcelánbevonaton.

"Az egész számomra azt jelképezi, hogy hatalmas energiáink, technikai fejlettségünk ellenére bolygónk mily törékeny. Ha mindannyian valamilyen törékeny dologgal bevont kocsit vezetnénk, talán jobban vigyáznánk világunkra" - mondta Csang Lian-csi.


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ha valaki kellően elszánt és kreatív, egy teherautót is újra tud gondolni: Menő lakást varázsoltak a régi Csepelből

Egy ügyes kezű házaspár, Paul és Mandey egy hajdani Csepel autógyár csodát, egy Csepel teherautót alakított át apartmanná.

KOCSIK: klasszikusok vs. a modern változatuk - 22 képben

Valószínűleg a történelem leghosszabb ugyanakkor (szerintünk) a legérdekesebb képsorozatát mutatjuk most veterán autókról és modern változatukról. Mi imádjuk!

Óriási világutazó... egy nem annyira óriási autóban

Gyerekkora óta gyűjti a játékautókat, és akármerre jár, mindenfelé fotókat készít róluk. Ráadásul nem is akármilyeneket!

Babakocsi felnőtteknek - Az utóbbi évek egyik legragyogóbb reklámfogása! (+videó)

A majdani vevők saját bőrükön tapasztalhatják meg a babakocsi által a kicsiknek biztosított kényelmet.

"Köszönök mindent" - elképesztő ajándékkal lepte meg mostohaapját ez a lány (+videó)

A következő videóban egy csodás pillanatnak lehetünk tanúi. Hiszen a szeretet nem ismer határokat, nem feltétlen szükséges vérrokoni kapcsolat ahhoz, hogy igazán szeressünk valakit. Ez a lány olyan meglepetéssel lepte meg mostohaapját, hogy annak a lélegzete is elállt.


NAPI BOLDOGSÁG