Törékeny világunk kínai porcelánautója - képekkel

Porcelán karosszériájú autóval közlekedik egy cserépművész Kínában. A kocsi "alapjáratban" vadonatúj Land Rover, és gazdája meghagyta az autó eredeti fémtestét, azt fedte be porcelánnal, méghozzá - és természetesen - kínai porcelánnal. 


A burkolatot - amely akár csempének is mondható - apránként gyűjtögette össze: edényeket vásárolt, majd pedig összetörte őket, hogy rásimulhassanak az autó felületére. Így a férfié a világ legtöröttebb karosszériájú autója, mely mégis teljesen ép.

Utolsó simítások a porcelánbevonaton.

"Az egész számomra azt jelképezi, hogy hatalmas energiáink, technikai fejlettségünk ellenére bolygónk mily törékeny. Ha mindannyian valamilyen törékeny dologgal bevont kocsit vezetnénk, talán jobban vigyáznánk világunkra" - mondta Csang Lian-csi.


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Új ötlet, ami autósok százainak életét mentheti meg (+videó)

Összeszámolni sem tudjuk, hogy naponta hány autóbaleset áldozatáról számolnak be a hírcsatornák. A probléma megoldása érdekében új találmányt mutattak be...

Budapest Bakering: új őrület a főváros utcáin

Egyre több helyen lehet olvasni a főváros új sztárjairól, három, BKV járműre hajazó büfékocsiról. A szuper járgányokról egy ismeretlen, ám annál ínycsiklandozóbbnak látszó ételt árulnak, és hogy-hogy nem, tolonganak körülöttük az érdeklődők.

Ezzel a módszerrel játszi könnyedséggel megtisztíthatod a fugát

Míg a csempe és a járólap megtisztítása viszonylag egyszerű, a fuga már jóval komolyabb problémát jelent. Íme a megoldás!

Az év legviccesebb videója: a rendőr fényes nappal, Taylor Swift dalára zúzza az autóban!

Ez a rendőr fényes nappal az autójában zúzza Taylor Swift dalára...Minket mi akadályoz meg abban, hogy egy jót bulizzunk a kocsinkban?

Gépből... bármit! - Nem mindennapi automaták Japánban

Japán a furcsa és szokatlan automaták országa – ahol az óriási népességszám ellenére is minden 23. főre jut egy automata...