Vicces és szellemes: a világ legjobb átverése (+videó)

Végre egy olyan "átverés", ami nem mások kárából, vagy nyomorúságából űz tréfát. Szellemes, humoros és pofonegyszerű megoldással jót nevethetünk perceken át!


A helyszín Németország egyik nyilvános mosdója, a trükk pedig az érzékekre, pontosabban a látásra apellál.

A mosdóban ugyanis a tükör helyére egy üvegfalat tettek, az üveg mögött pedig berendezték a mosdó tükörképét, valamint az állandóan jelen levő hölgy ikertestvére is ott áll, utánozva az üveg túloldalán levő nővérét.

A betévedő vendégek természetesen nem látják a tükörképüket, hiszen az üvegfal mögött egy üres mosdó áll, és ez szüli a bonyodalmakat...

Német nyelvű videó, angol felirattal. De a poén szavak nélkül is érthető!

Pozitív Nap


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Egy megunhatatlan filmjelenet! Ismerős?

Ez egy igazi, number one filmtörténeti másfél másodperc, amit sokaknak nem kell bemutatni. De még így is bármikor érdemes leporolni és elővenni. Sőt, nem csak ezt a 1,5 percet, az egész filmet! Lássuk!

Tettenérés: lopáson kapott háziállatok (avagy a legcukibb lebukások TOP 30-as összeállítása)

Notórius csíntevő a legtöbbjük, akik ha lebuknak, az arcukra van írva: tudják, hogy rossz fát tettek a tűzre! Szenzációs pillanatok következnek, nagyszerű kedvencekkel!

Térdcsapkodós jelenet: nem akarta megcsókolni párját a kamera előtt, a lány szenzációsan vágott vissza

Biztosan láttad már számtalan amerikai filmben az úgynevezett kiss camet, azaz a "csókkamerát". Meccsek szüneteiben a nagy kivetítőn mutatnak a nézők között ülő párokat, és nem is kapcsolnak el addig, amíg meg nem történt a csók.

Olyan kincsre leltünk a 80-as évekből, amitől kifekszel: A nap, mit, a hónap poén videója!

No kérem, az aki még emlékszik Jane Fonda lábszármelegítős aerobic-videóira, dobjon el mindent, kincset leltünk...

24 dolog, amit csak a terhes nők értenek

A reggeli rosszullét, a folyamatosan, végtelenségig növekvő pocak és az álmatlanul töltött éjszakák... de megéri! Az viszont biztos, hogy következő 24 nyűggel találkozol a terhesség alatt.


NAPI BOLDOGSÁG