Féláron frissíthetsz a stílusodon: indul a Fodrászatok Éjszakája

Tizennyolc budapesti fodrászat 120 hajszobrásza várja pénteken 20 órától a megszépülni vágyó vendégeket a Fodrászok Éjszakája rendezvény keretében, az este és az elkövetkező két hét folyamán minden látogató fél áron veheti igénybe az üzletek szolgáltatásait.


A Fodrászatok Éjszakájának ötlete a legmagasabb színvonalú szalonok összefogásából született egy évvel ezelőtt. A második alkalommal megrendezett sorozat célja szélesebb közönséggel megismertetni a fodrászmestereket, valamint rendhagyó módon összekapcsolni a művészeteket, kikapcsolódást, a kultúrát az igényes frizurakészítéssel - adták hírül az esemény szervezői.
    
Nemcsak a hajszobrászok, hanem kortárs alkotók, feltörekvő tehetséges művészek és zenészek gondoskodnak a fodrászkörnyezetben kialakuló kellemes hangulatról, miközben új stílusirányzatok megismerésére nyílik lehetőség a város legszínvonalasabb fodrászataiban, mert a résztvevő boltok kiállításokkal, vetítéssel, zenével és koktélokkal is készülnek a bemutatkozásra.
    
Az este folyamán igényelhető 50 százalékos kedvezményre jogosító kártyával az éjszaka folyamán és az eseményt követő két hétben vehetők igénybe az adott szalon szolgáltatásai. Az akcióban részt vevő hajszobrászatok listája megtalálható a www.fodraszatokejszakaja.hu honlapon.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

FÜRÖDHETÜNK A KEDVEZMÉNYEKBEN!

Régi vágyunk válhat valóra a 25. születésnapját ünneplő SPAR jóvoltából: a legújabb hűségakcióban rendkívüli kedvezményekkel teszi mindannyiunk számára elérhetővé a megbízhatóságot megtestesítő Möve-Zwilling termékeket.

Ilyen kiszolgálásban ritkán részesül az ember: Törökországban így kapod kézhez a fagyit! (+videó)

Úgy tűnik Törökországban egy kicsit más a kiszolgálás, mint nálunk. Ha fagylaltot szeretnél a negyven fokos hőségben, türelmes kell lenned, és kitartónak, na meg az sem árt, ha érted a poént.

20 állat, akiknek mindig jobb frizurája lesz, mint neked

Állati divatdiktátorok, akiket bárki megirigyelne, annyira jól néznek ki.

3 lépés a tökéletes frizuráért, hogy mindig olyan legyen a hajad, mintha most léptél volna ki a fodrásztól

A tökéletes haj titka nem a jó fodrász, és a legjobb szalon, hanem az, hogy otthon is úgy tudjuk megszárítani a hajunkat, mintha a fodrászüzletből léptünk volna ki...

Csúnyán írsz? Itt a kézíró robot!

A számítógép használata miatt egyre ritkábban írunk kézírással, így az elcsúnyul, rendezetlenné válik. Ez a gép azonban segítségedre lehet, ha kézzel írott levelet kell küldened!


NAPI BOLDOGSÁG