Forradalmi ötleteket és inspiráló újdonságokat várnak az Eurobestre

Szeptember 23-ig lehet nevezni Európa vezető reklámfesztiváljára, amelyet idén Lisszabonban rendeznek november 28-30-ig.

Tizenhárom kategóriában várják a nevezéseket Európa vezető reklámfesztiváljára, a szervezők idén forradalmi ötleteket és inspiráló újdonságokat szeretnének látni a Portugál fővárosban tartott mustrán - olvasható a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének közleményében. Közel 80 kreatív fogja zsűrizni a beérkezett munkákat, amelyek film, print, outdoor, rádio, craft, interactive, direct, promo és activation, média, integrált, design, PR és mobil kategóriába érkeznek majd. "Európa legnagyobb reklámfesztiválja a kommunikáció és a termékmarketing kiválóságait keresi. Reméljük, hogy számos innovatív és inspiráló munka érkezik az idei lisszaboni fesztiválra" – mondta Philip Thomas, az Eurobest szervezője. A 2008 óta megrendezett Eurobest, Európa egyik legnagyobb reklámversenyévé nőtte ki magát. A rendezvény három napja alatt a kontinens legjobb kommunikációs stratégiái és ötletei vonulnak fel. A rendezői feladatokat minden évben más ország látja el, Amszterdam és Hamburg után legutóbb Stockholm volt a házigazda. A fesztivált a Sao Jorge moziban tartják, a díjkiosztó és az utána következő ünnepség pedig a Sao Luiz színházban lesz.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Magyar vonat kicsit másképp

Két pályázó, a kilencéves Haidekker Zsófia és a 12 éves Farkas András alkotása nyerte a MÁV Ha nagy leszek, vasutas leszek! című rajzpályázatát

A legszebben elkapott esküvői pillanatok 2015-ben

40 országból 4000 kép érkezett be a Best of the Best fotópályázat idei kiírására.

Nehézkes a mosás, a türelmed pedig véges? Júliustól lehet pályázni a mosógépek cseréjére

Július elsejétől lehet pályázni az államilag támogatott mosógépcsere-programra. Legfeljebb 45 ezer forint vissza nem térítendő támogatás kapható...

Kiküszöbölték a technikai hibákat: ismét lehet jelentkezni hűtő-és fagyasztógépcserére

Ismét megkezdődik a jelentkezés az Otthon Melege Program három lakossági energiahatékonysági pályázatának kiírására, először a háztartási gépek jönnek.

Hétfőtől te is pályázhatsz hűtőgépcserére

Hétfő nulla órától lehet benyújtani a pályázatokat az államilag támogatott hűtőgép- és fagyasztócsere-programra.