Forradalmi ötleteket és inspiráló újdonságokat várnak az Eurobestre

Szeptember 23-ig lehet nevezni Európa vezető reklámfesztiváljára, amelyet idén Lisszabonban rendeznek november 28-30-ig.

Tizenhárom kategóriában várják a nevezéseket Európa vezető reklámfesztiváljára, a szervezők idén forradalmi ötleteket és inspiráló újdonságokat szeretnének látni a Portugál fővárosban tartott mustrán - olvasható a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének közleményében. Közel 80 kreatív fogja zsűrizni a beérkezett munkákat, amelyek film, print, outdoor, rádio, craft, interactive, direct, promo és activation, média, integrált, design, PR és mobil kategóriába érkeznek majd. "Európa legnagyobb reklámfesztiválja a kommunikáció és a termékmarketing kiválóságait keresi. Reméljük, hogy számos innovatív és inspiráló munka érkezik az idei lisszaboni fesztiválra" – mondta Philip Thomas, az Eurobest szervezője. A 2008 óta megrendezett Eurobest, Európa egyik legnagyobb reklámversenyévé nőtte ki magát. A rendezvény három napja alatt a kontinens legjobb kommunikációs stratégiái és ötletei vonulnak fel. A rendezői feladatokat minden évben más ország látja el, Amszterdam és Hamburg után legutóbb Stockholm volt a házigazda. A fesztivált a Sao Jorge moziban tartják, a díjkiosztó és az utána következő ünnepség pedig a Sao Luiz színházban lesz.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Hóbagoly szállította az aranyat a magyar természetfotósnak

Aranyérmet nyert Kércz Tibor fotográfus a 2017-es francia PX3, Prix de la Photographie Paris nemzetközi fotópályázaton - írja a National Geographic.

Ezek 2016 legjobb drónfotói

A Hong Kong-i SkyPixel 2016-os légifotó pályázatára 27 ezer pazar kép érkezett. Ezeket választották a legjobbnak közülük, és a képek láttán erősen elgondolkoztunk, hogy veszünk egy drónt mi is.

Ez a fotópályázat bizonyítja: drága gép nélkül is lehet csodás képeket lőni

Úgy gondolod, hogy méregdrága fényképezőgép kell hozzá, hogy jó képeket készíts? Nincs igazad!

Magyar vonat kicsit másképp

Két pályázó, a kilencéves Haidekker Zsófia és a 12 éves Farkas András alkotása nyerte a MÁV Ha nagy leszek, vasutas leszek! című rajzpályázatát


NAPI BOLDOGSÁG