Kapcsolatteremtő gyógyítás - Eric Pearl újra Budapesten


November elején újra különleges tudást sajátíthatnak el a spirituális kommunikáción alapuló gyógyítás iránt érdeklődők. Újra Budapestre érkezik ugyanis Eric Pearl, a nagysikerű Kapcsolatteremtő gyógyítás c. könyv szerzője.


A kapcsolatteremtő gyógyítás egyedülálló módszerét orvosok, pszichiáterek alkalmazzák, hihetetlen sikerrel a legsúlyosabb betegségek esetében is. A módszer lényege, hogy semmi sem kell hozzá, hogy birtokába kerüljünk a képességnek. Csupán hinnünk kell benne, hogy segítségével magunk is gyógyítani tudjuk saját vagy szeretteink betegségeit és ezáltal újrateremthetjük a kapcsolatot legbelsőbb önmagunkkal, sőt az egész univerzummal is. Legfontosabb üzenete, hogy hagyni kell az energiát gyógyítani, és hogy nem a betegségek gyógyulnak, hanem maga az ember.

Eric Pearl: a gyógyító one man show


A Kapcsolatteremtő Jóga teljesen új formája a népszerű sportnak


A tavalyi program sok szempontból kiegészült, sok újdonságot tartogat a saját energiával gyógyítani kívánók számára, de ezek között is a legkiemelkedőbb újdonság, a Kapcsolatteremtő Jóga, mely teljesen ismeretlen formája a népszerű sportnak. A Kapcsolatteremtő Jóga célja, hogy egyesítse a hétköznapi jógagyakorlatokat és a Kapcsolatteremtő Gyógyítást, erőteljes új módszert teremtve ezzel a test, az elme és a lélek egyensúlyba hozásához. Az energia, a fény és az információ nagy erejű új frekvenciáit használja, hogy egyensúlyba hozza az ember egész lényét. Az új frekvenciák fókuszált és közvetlen módon érnek el az emberekhez. Ennek eszközével közvetlenül a jóga új dimenzióját fedezhetjük fel. Amikor a Kapcsolatteremtő Gyógyítást valaki beépíti jógagyakorlataiba, rezgései olyan frekvenciára emelkednek, amely sejtszintű átalakulást jelent, és segíthet megváltoztatni testalkatát, izmait, szerveit, akár DNS-ét is.

A jógabemutató műhelyfoglalkozásra november 3-án 19.00 -21.00 óráig kerül sor, mely alkalom ingyenesen megtekinthető. Kóstolj bele a szemináriumba! Az érdeklődőknek lehetőségük van a Kapcsolatteremtő gyógyítás szeminárium péntek esti előadásán részt venni. A Gyógyítás lényege előadásban megtudhatjuk, miért igyekeznek a kórházak és egyetemek világszerte pénzt és időt nem kímélve magyarázatot adni a gyógyulásokra, és hogyan sajátíthatod el te magad is ezt a rendkívüli tudást! Eric elmeséli figyelemreméltó történetét, és élőben demonstrálja a gyógyításokat az önként jelentkező hallgatókon november 4-én péntek este 7 órától. További információk elérhetők az esemény honlapján. 


Szerző: Szilvási-Zupkó Anett

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Tudtad, hogy ha beszélsz a testedhez, meggyógyíthatod magad?

Testünk képes a megújulásra, az öngyógyításra! Csak beszélnünk kell hozzá, és értenünk a jelzéseit, mert ő is képes kommunikálni velünk.

7 jógapóz, hogy legyőzd az álmatlanságot!

Egy mindössze 2-3 perces gyakorlatsor, ami segít az elalvásban, és kipihentebben ébredhetünk általa, mint valaha. A bedtime jóga!

Ahol 8 millió emberre jut egy magyar szemorvos - egy elképesztő képriport

"A szem a lélek tükre" - Hajdú D. András fotói ezt tökéletesen megmutatják: egy, a számunkra, szinte embertelennek tűnő helyen, egy önkéntes magyar orvos emberfeletti munkája...

valódi tény az igazi jógáról, amit mi sportnak csúfolunk

Hol volt, hol nem volt. A 21. század embere nagyon elfoglalt volt, állandóan csak rohant. Ekkor az pattant ki a fejéből, hogy jógázni fog és sportnak fogja nevezni. Az embertársainak ez tetszett és azóta együtt járnak jógázni, amíg meg nem halnak. Itt a vége jógázz véle.

Jógázó pasik: erő és méltóság megtestesítői (képriport)

Amikor Amy Goalen elkezdett jógázni, egyúttal elkezdett fotózni is, méghozzá a jógaoktatóját, aki történetesen férfi volt. A projekt az idő múlásával egyre népszerűbb lett, és az erősebbik nem képviselői sorra jelentkeztek, hogy szívesen "modellt" állnának Amy kamerája előtt.