Pozitív gondolatokra, cselekvésekre fel! - A buddhisták szerint ma teremtő nap van

November 17-e csütörtök: TÍZMILLIÓSZOROS nap. Ez a „nagy” buddha nap a tibetiek szerint csodás erővel bír. A tibeti hagyományok szerint négy ilyen különleges nap van egy évben. Idén ez lesz az utolsó.


Ezek a napok energetikailag nagyon erősek, fokozottan alkalmasak arra, hogy a beáramló teremtő energiák révén segítséget kapjunk ahhoz, hogy elérjük, megteremtsük, amit szeretnénk, és hogy elengedjük azokat a dolgokat, amik miatt eddig nem sikerült.

Ilyenkor jó összegyűlni, mert csoportban az energiák összeadódnak. Az egymást segítő, tanító, támogató, szeretetteljes embercsoportok különösen nagy támogatást élveznek ezekben az időkben, mert ők horgonyozzák le és működtetik az új energiákat a Földön, támogatva, sőt létrehozva ezzel a változást.


Miért pont ma?


A tibeti naptár a hold járására épül. Egy tibeti hónap 30 napból áll, ezért minden harmadik évben egy hónappal megtoldják az évet és ezzel körülbelül behozzák az addigi naptári eltéréseket, és érik utol a külvilágot. A tibeti hónapokat számozzák, viszont a hét napjait a napról, holdról és az öt látható bolygóról nevezték el.

Egy évben négy fő különleges (Düchen-jeles alkalom) Buddha emléknapot tartanak, amikor ünnepség keretében emlékeznek meg Buddha életének legfontosabb állomásairól:

1. Buddha csodákat mutatott be az első hónap első napjától a tizenötödik napjáig.

2. Buddha születése a negyedik hónap hetedik napján – A tibeti naptár negyedik holdhónapjának teliholdjakor (15. napján) történik.

3. A tibeti naptár hatodik holdhónapjának negyedik napja, amikor Buddha először forgatja meg a Dharma kerekét - Buddha első szentbeszéde, a Négy Nemes Igazság tanítása.

4. A tibeti naptár kilencedik hónapjának 22. napja., amikor 41 évesen Buddha a mennyekbe emelkedett.

Ezek alapján a

10 milliószoros napok 2011-ben:

Február 4.
Május 17.
Július 5.
November 17.

10 milliószoros napok lesznek 2012-ben:

Február 22.
Június 4.
Július 23.
November 6.


Tegyünk meg mindent, amit szeretnénk 10 milliószoros erővel hatni! Szóljunk minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezeken a napokon!


Szerző: Szilvási-Zupkó Anett

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ez évben másodszor: a nap, amikor tízmilliószoros erővel hatnak gondolataid (+100 pozitív gondolat)

Ma május 21-én TÍZMILLIÓSZOROS teremtő nap van. Ez a "nagy" buddha nap a tibetiek szerint csodás erővel bír. A tibeti hagyományok szerint négy ilyen különleges nap van egy évben. Idén ez a második, éljünk támogatásával!

Sertar, a 40 000 szerzetes "országa"

Szerzetesek és apácák otthona ez a kies, modern világtól messze eső hely.

02.22. - Telihold és az év első tízmilliószoros napja! (Ez a TOP 10 tennivalód mára)

"A vonzás törvénye határozza meg az univerzum egészének rendjét, beleértve a te személyes életed minden egyes pillanatát és történését is. Nem számít, hogy ki vagy és hol élsz, teljes egészében a vonzás törvénye határozza meg tapasztalataidat, mégpedig az elmédben felbukkanó gondolatok által. Ez utóbbiak révén te magad hívod életre és működteted ezt a mindenható törvényt." /Byrne Rhoda/

Ez évben utoljára: teremts ma TÍZMILLIÓSZOROS erővel! (+100 pozitív gondolat)

Avagy a top 10 tennivalód mára, 100 megerősítő pozitív mondattal, hogy biztosan legyenek teremtő gondolataid!

Teremts ma: eljött az év harmadik tízmilliószoros napja! (+100 pozitív gondolat)

Az év harmadik tízmilliószoros napjához érkeztünk, tehát amit teszel, gondolsz, az mind tízmilliószorosan hat vissza rád. Hogy ez még jobban sikerüljön 100 pozitív állítással segítünk!


NAPI BOLDOGSÁG