Több, mint üzlet: reklámfilm őszinte magyar arcokkal (+videóval)


A magyar állampapírokat népszerűsíti Koltai Lajos rendező egyedülálló kisfilmje. 


A filmben látható arcok most egyet akarnak, cselekedni, segíteni. Sokszínűségük jól közvetíti az ügyért való összetartozás üzenetét - fejtette ki a reklámfilm lényegét Koltai Lajos rendező. 

Videót itt tekintheti meg: 

"Életünk regénye az arcunkra van írva." 


A Koltai Lajos, Dobos Tamás operatőr és Zságer Balázs zeneszerző által jegyzett film nem kevesebbre vállalkozik, minthogy felhívja a figyelmet a magyar állam által kínált megtakarítási lehetőségekre.  

A reklámfilm keddtől  látható a hazai televíziók reklámblokkjaiban egy átfogó hirdetési kampány indító elemeként.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

A legjobb kisfilm, amit a szerelemről valaha láttunk (+videó)

A legjobb komputeres animációnak járó díjat is bezsebelte nemrég ez a bűbájos kis rajzfilm, teljesen megérdemelten, úgyhogy muszáj volt nektek is megmutatnunk: egyszerre édes és szép ábrázolása a szerelemnek!

Ötletes megoldások, amik eddig még biztosan nem jutottak eszedbe (képriport)

A megoldás sokszor egyszerűbb, mint gondolnánk. Így van ez az alábbi esetekben is, amelyekben olcsón, és rendkívül kreatívan oldottak meg különböző helyzeteket....

Ha valami szépet akarsz látni, akkor ez a te videód

Kalle Jung és 73 éves édesapja hetekig hajóval járta a zordságában is lélegzetelállító antarktiszi tájat, útjukról pedig - többféle GoPro kamera segítségével - gyönyörű kisfilmet készítettek.

Otthagynád a gyerekedet az út szélén? Akkor a kutyáddal se tegyél ilyet!

Egy megdöbbentő, ám annál tanulságosabb magyar rövidfilm terjed az interneten, ami a felelős állattartásra hívja fel a figyelmet.

Bravó: 46 év után először magyar játékfilm is versenyben van a cannes-i filmfesztiválon

Nemes Jeles László első, Saul fia című játékfilmje meghívást nyert a május 13. és 24. között megrendezésre kerülő 68. cannes-i filmfesztivál hivatalos versenyprogramjába.loading...