Tudni illik, mi illik: illemtantábor a felnövekvő nemzedéknek


Egyebek között a helyes étkezés, a másokkal való kapcsolatfelvétel, az öltözködés, a közlekedés, az utazás és más kultúrák illemszabályait tanulhatják meg nyári tábor keretében a résztvevő 9-13 éves gyerekek.


A szervezők szerint fontos, hogy az általános iskolás gyermekek minél korábban találkozzanak azokkal a szabályokkal, amelyek az emberek közti érintkezést és a társadalmi életet szabályozzák, az illemtan alapjainak elsajátítása pedig nélkülözhetetlen az iskolai előmenetel és a későbbi érvényesülés szempontjából.
    
A gyerekek megismerkedhetnek a magyar nyelv jellegzetességeivel, az egészséges életmóddal és a "zöld" viselkedéskultúrával is. Délelőttönként játékos, interaktív illemtan-foglalkozásokat tartanak számukra, délután pedig kirándulás, tánctanulás, kézműves-foglalkozás és múzeumlátogatás szerepel a programok között.
A részletekről itt olvashatsz.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Így lehet mosolyt csalni a gyerekek arcára: hatalmas meglepetés a menzán (+videó)

Melyik gyerek az, amelyik szereti a menzás kaját? Egy olasz iskolában, jó ötletet találtak ki arra, hogy ezentúl mindenkinek a menza legyen a kedvenc helye...

A 4 klasszikus, amikben bármikor jól nézhetsz ki! (+videó)

Te is azok közé tartozol, akiknek formális öltözetben kell megjelenniük az irodában vagy munkahelyükön? Íme négy klasszikusan elegáns öltözék, melyben bármikor jól nézhetsz ki!

10 dolog, amit abszolút megértesz, ha imádod a ruhákat

Nincs mit felvenned reggel, pedig tele a gardróbod? A legjobb kikapcsolódás számodra az, ha elmehetsz egy vagy több boltba, és "böngészhetsz" a ruhák között? Semmi sem tud olyan boldoggá tenni, mint egy szép blúz, cipő vagy táska?

A pillanat, amikor a fiatal pár először találkozik örökbefogadott gyermekeivel (+videó)

Sokan vannak, akik bármit megtesznek azért, hogy gyerekük legyen, és mégis évek múltával sem járnak sikerrel. Éppen ezért gyakran választják az örökbefogadást...

Rendkívül bájos és bölcs gondolatok gyerekektől

Gyermekek mondták az óvodában, otthon, a boltban, az orvosnál, vagyis mindenhol és bárhol, ugyanis a gyerekek mindig, mindenhol beszélnek...
loading...