Tudni illik, mi illik: illemtantábor a felnövekvő nemzedéknek

Egyebek között a helyes étkezés, a másokkal való kapcsolatfelvétel, az öltözködés, a közlekedés, az utazás és más kultúrák illemszabályait tanulhatják meg nyári tábor keretében a résztvevő 9-13 éves gyerekek.


A szervezők szerint fontos, hogy az általános iskolás gyermekek minél korábban találkozzanak azokkal a szabályokkal, amelyek az emberek közti érintkezést és a társadalmi életet szabályozzák, az illemtan alapjainak elsajátítása pedig nélkülözhetetlen az iskolai előmenetel és a későbbi érvényesülés szempontjából.
    
A gyerekek megismerkedhetnek a magyar nyelv jellegzetességeivel, az egészséges életmóddal és a "zöld" viselkedéskultúrával is. Délelőttönként játékos, interaktív illemtan-foglalkozásokat tartanak számukra, délután pedig kirándulás, tánctanulás, kézműves-foglalkozás és múzeumlátogatás szerepel a programok között.
A részletekről itt olvashatsz.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Oldszkúl hárdkór házasság

A házasságról kérdezel? Figyelj, én nem szoktam erről beszélni. Igen, itt az ujjamon a gyűrű, de akkor is, ez magánügy. Hogy nem tudod, hogy mit csinálj? Hat éve együtt vagytok, most már lépni kéne, ő nagyon akarja, az látszik rajta, tett is már célzásokat, ezeket te persze elengedted a füled mellett, de mégis csak, dönteni kéne. Jól van, értem. Először is egy kérdés van:

Így néztek ki 100 éve a fiatalok (+fotók)

A történelem során az idősebb generációk mindig egy kicsit másként tekintettek a fiatalabb nemzedékekre. Most mi vagyunk az idősebb generáció és az utazás, melyre invitálunk egy letűnt kor letűnt divatába kalauzol titeket.

A divat változik, a stílus örök (képriport)

Próbáltál már nem az öltözködése alapján megítélni valakit? Ezeket a képeket elnézve nehéz ezt a szempontot figyelmen kívül hagyni.

Nincs több szmog - Minden hónapban autómentes nap lesz Párizs sugárútján!

Nem is csoda, hiszen évente több tízezren halnak meg a szmog miatt Franciaországban.

Öltözd magad boldogra! - Avagy ilyen hatással vannak a színek a hangulatunkra

A különböző színekhez különböző tulajdonságok kapcsolódnak, és bizony hatással vannak a hangulatunkra is. Ezeket viseljük, ha boldogabbak akarunk lenni!


NAPI BOLDOGSÁG