Vonattal utazhatunk a Télapóhoz - érdemes időben jegyet váltani

Újra indul decemberben a Télapó Expressz a budapesti Vasúttörténeti Parkba: a különleges programra kicsik és nagyon jelentkezését egyaránt várják a szervezők.


Fotó: www.mavnosztalgia.hu

A Nyugati pályaudvarról induló "expressz" a parkba szállítja a családokat, ahol a Grim-Busz Színház műsorával várják majd a gyerekek a Mikulást, aki a program végén csomagokkal megpakolt zsákjával, ünnepi ruhába öltöztetett hajtányon érkezik a csarnokba  - adták hírül a szervezők. 

A nosztalgia kocsikkal közlekedő szerelvény december 3-án és 4-én délelőtt fél tízkor és 13.30-kor indul a Nyugati pályaudvarról. A különleges utazással egybekötött programra a jegyek korlátozott számban, elővételben válthatók a MÁV Nosztalgia Irodában (a Nyugati pályaudvar 10-es vágánya mellett) és a Vasúttörténeti Park pénztárában. A jegy ára magában foglal egy retúr vonatjegyet a pályaudvar és a park között, egy ajándékcsomagot és belépőt a parkba, valamint az előadásra.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Szexi, sportos, és igazi partiarc - a Mikulás, ahogy még soha nem láttad

Ha mindig is érdekelt, mit csinál a Mikulás az év 364 napján, amikor éppen nem ajándékokat kézbesít, akkor most segítünk egy kicsit.

A Nagy Mikulás Kihívás, avagy a Télapó edzőterembe jár és élvezi

A Télapót valójában Misinek hívják, 41 éves és életmódot szeretne váltani. Az első olvasásra furcsának tűnő állítások mögött valódi elszántság és komoly tervek sejlenek fel, és ha nem lenne így is elég abszurd a sztori, Rudolf és egy sztáredző is feltűnik a történetben.

Ennél jobb Mikulásos fotókkal még nem találkoztál idén! (+képek)

A fél éves Zeke Walters elment szüleivel az evansville-i Eastland plázába, hogy találkozhasson a Mikulással. Be is álltak a hosszú sorba, amely az öreg székéhez vezetett. A kisfiú elaludt a várakozás alatt, amit a Mikulás bőrébe bújt Kris Kringle észrevett. Ekkor rendkívül aranyos dolog történt.

Ho-ho-ho-horror: gyerekek, akik megijedtek a Mikulástól! (képriport)

mulatságos fotó azokról a gyerekekről, akik a Mikulással való várva várt találkozáskor nem éppen úgy viselkedtek, ahogy arra a szülők számítottak!

Elbűvölő, mikor kisgyerekek először találkoznak a Mikulás rénszarvasával élőben (+videó)

Te láttál már élőben rénszarvast? Ezek a kisgyerekek még nem. Videóval rögzítették az első nagy találkozást.


NAPI BOLDOGSÁG