Vonattal utazhatunk a Télapóhoz - érdemes időben jegyet váltani

Újra indul decemberben a Télapó Expressz a budapesti Vasúttörténeti Parkba: a különleges programra kicsik és nagyon jelentkezését egyaránt várják a szervezők.


Fotó: www.mavnosztalgia.hu

A Nyugati pályaudvarról induló "expressz" a parkba szállítja a családokat, ahol a Grim-Busz Színház műsorával várják majd a gyerekek a Mikulást, aki a program végén csomagokkal megpakolt zsákjával, ünnepi ruhába öltöztetett hajtányon érkezik a csarnokba  - adták hírül a szervezők. 

A nosztalgia kocsikkal közlekedő szerelvény december 3-án és 4-én délelőtt fél tízkor és 13.30-kor indul a Nyugati pályaudvarról. A különleges utazással egybekötött programra a jegyek korlátozott számban, elővételben válthatók a MÁV Nosztalgia Irodában (a Nyugati pályaudvar 10-es vágánya mellett) és a Vasúttörténeti Park pénztárában. A jegy ára magában foglal egy retúr vonatjegyet a pályaudvar és a park között, egy ajándékcsomagot és belépőt a parkba, valamint az előadásra.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ennél jobb Mikulásos fotókkal még nem találkoztál idén! (+képek)

A fél éves Zeke Walters elment szüleivel az evansville-i Eastland plázába, hogy találkozhasson a Mikulással. Be is álltak a hosszú sorba, amely az öreg székéhez vezetett. A kisfiú elaludt a várakozás alatt, amit a Mikulás bőrébe bújt Kris Kringle észrevett. Ekkor rendkívül aranyos dolog történt.

Ho-ho-ho-horror: gyerekek, akik megijedtek a Mikulástól! (képriport)

mulatságos fotó azokról a gyerekekről, akik a Mikulással való várva várt találkozáskor nem éppen úgy viselkedtek, ahogy arra a szülők számítottak!

Elbűvölő, mikor kisgyerekek először találkoznak a Mikulás rénszarvasával élőben (+videó)

Te láttál már élőben rénszarvast? Ezek a kisgyerekek még nem. Videóval rögzítették az első nagy találkozást.

Most ne a névjegykártyád legyen a belépőd, hanem egy csomag a rászorulóknak!

Mi "Bankár Mulatósok" is tudunk segíteni karácsony közeledtével az arra rászorulóknak."

20 elbűvölő kisbaba, karácsonyi díszletben! (képriport)

Ha a karácsonyi közeledte nem lenne elég, hogy mosolyogj, akkor nézd meg ezeket a gyönyörű babákat, hogy jobb kedvre derülj!


NAPI BOLDOGSÁG