Falun: tündéri magyar animáció a falusi életről (+videó)

Zseniális rövidfilm terjed arról, mit szeretünk a kis magyar falvakban. Wonhaz Annamária rövidfilmje tökéletesen visszaadja az a hangulatot, nyugalmat, otthonosságot, amit falun érzünk.


A szívünk csücske ez a díjnyertes magyar animációs kisfilm, amely szeretetteljes derűvel mutatja be a vidéki nagyszülők egy napját. A "Falun" c. kis remekmű hiánypótló alkotás. Objektíven nézve a film hibátlan. Szubjektíven nézve pedig fantasztikus! Munkájához őszintén gratulálunk!

Az alkotó "szereplőivel"

Annamária díjnyertes filmjét idén 6 éve mutatták be, a 42. Magyar Filmszemlén. A Facebookon a SentFilm.hu osztotta meg a rendezőnő engedélyével, most pedig mi is megosztjuk veletek! :)

Falun - Wonhaz Annamária animációs filmje:Pozitív Nap

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Ez biztosan le fog nyűgözni: holnap kerül a mozikba az eddigi legszebb film Gemencről

Nem szabad kihagyni, kicsiket és nagyokat egyaránt le fog nyűgözni! :)

Egy moszkvai srác elképesztőt alkot a kocsikra tapadt szutyokból

Az orosz Nikita Golubev nem főállásban rajzol képeket mocskos autókra. A srác dizájnerként és illusztrátorként keresi a kenyerét, de legújabb projektjében Moszkva retkes járműveit használja vászonként.

Erre a végtelenül cuki, Oscar-díjas kisfilmre érdemes áldozni hat percet

A magyar Oscar-nyertes film, a "Mindenki" sikere örömkönnyeket csalt sokunk szemébe, de van egy másik kedvenc, ami szintén díjat nyert, és tavaly már sokan láttuk is. Ez a "Piper".

Meryl Streep és férje kapcsolata egyetlen képben

Az már biztos, hogy az idei volt az eddigi talán legbotrányosabb Oscar-gála (de szerencsére nem nekünk magyaroknak). De voltak azért előtte jobb pillanatok is. Ez is ilyen volt.

Újratalálkozások, akkor-és-most nosztalgiák nagyon híres filmek és sorozatok stábjaival!

Híres filmek szereplői találkoztak évtizedek után újra, te pedig nagyon öregnek érzed magad...


NAPI BOLDOGSÁG