Íme Venus, a kétarcú cica (képriport)

Ha Venus cicáról van szó, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy kétszínű - ő ugyanis valóban az, már ha ezt a sokat használt melléknevet szó szerint értjük. Arcának egyik fele fekete, másik fele pedig zsemleszínű, mindehhez pedig se Photoshopra, se speciális festékre nem volt szüksége. Ő ilyen különlegesnek született.


Az Észak-Kaliforniában élő cica egy úgynevezett kiméra macska: a természet furcsa "tréfájának" köszönhetően egyszerre több génállománnyal rendelkezik, így arcának két fele nem egyforma színű. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a szemei is különbözőek, egyik kék, a másik zöld színben pompázik. Ezt egyébként heterokrómiának nevezik, amely embernél és állatnál egyaránt előfordulhat.

Korábbi cikkünkben
már bemutattuk nektek Fukumarut, a felemás szemű cicát - nézd meg újra őt!


Gazdája rendkívül játékos, kedves és falánk állatként beszél Venusról: "Amilyen kicsi, olyan bátran cseni el a hatalmas adag ennivalót a kutyák tányérjáról - ahelyett, hogy a sajátját enné" - így a tulajdonos.


Bár Venus mára az internet sztárja lett, hiszen Facebook-oldalát és Instagramját több tízezren követik, még mindig vannak kétkedők arcának "valódiságával" kapcsolatban. Nekik ajánljuk a lenti videót, ami remélhetőleg mindenkit meggyőz majd.Pozitív Nap

Forrás: dailymail.co.uk

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Boldogságot teremtő videósorozatot: íme 50 óra a természet hangjaival és lenyűgöző szépségével

Miután kutatások is alátámasztják, hogy a természetfotók látványa növeli a boldogságszintet, így a BBC Earth elkészített egy videósorozatot, ami ötször 10 órában kalauzol el a természet legszebb helyeire.

Mindketten árvák és magányosak voltak egykor, most szerető családban élnek, és imádnak együtt utazni

8 káprázatos fotó arról, hogyan járja együtt a mentett kutya és cica a világot

Csak ámulunk: szenzációsak az év panorámafotói

Nem győzünk álmélkodni az év panorámafotóin! Idén nyolcadik alkalommal hirdették meg az EPSON nemzetközi panorámafotós pályázatát, a győzteseket pedig szerdán ki is hirdették.

Hogyan szorítod ökölbe a kezed? Sok mindent elárul rólad

Eszedbe jutott valaha is, hogy még az sem mindegy, hogyan szorítod ökölbe a kezed? Pedig valóban nem az. Ez az önkéntelen avagy tudattalan mozdulat nagyon érdekes dolgot árul el rólad. Szóval, hogyan szorítod ökölbe a kezed? És vajon mit jelent mindez a számodra?

Vihar elől bemenekült kóbor kutyus "tört be" az esküvőre sáros tappancsokon- és milyen jól tette! (Az ifjú pár reakciója szenzációs)

Az ifjú pár egyáltalán nem bánta, hogy egy hívatlan vendég is érkezett az esküvőjükre. Sáros tappancsokon.


NAPI BOLDOGSÁG