A kicsi először lát pitypangot- könnyesre nevettük magunkat (videóval)

A 13 hónapos kisbaba a felvétel pillanatában találkozott először pitypanggal, amit játékos kedvű édesapja a gyermek orra előtt fújt el. A kisfiú cselekedete pedig annyira édes és vicces, hogy szinte hihetetlen.


Tom Fletcher - a McFly zenekar frontembere - egy tavaszi séta alkalmával megörökítette, amint kisfia bájos nevetésbe tőr ki a pitypang elfújása láttán.

A videó végén már az édesapa is nevet, ám ő azon, hogy a gyermek hogyan nevet, ezen a felvételen pedig mi is velük nevettünk.

Ha ezek után kedvetek támadt szülőnek lenni, azt abszolút megértjük!

Pozitív Nap


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

A legjobb apa-baba pillanatok +VIDEÓ

Az apukák és babák közös produkciói mindig különösen szívet melengetőek. Anyaként pedig nem a gyomrunkon, hanem a gyerekünkön keresztül vezet az út a szívünkhöz. Elhoztuk most nektek a legaranyosabb apa-baba videót az internet nagy tengeréből, hogy mindenkinek mosolyt csaljunk az arcára.

Az babák tízparancsolata, avagy nyílt levél a szülőknek egy újszülöttől

A skót NHS Ayrshire Maternity Unit Facebook-oldalán tűnt fel az a nyílt levél, amelytől az internet már megint egy kicsivel jobb hellyé vált. Azóta már az "újszülöttek tízparancsolataként" is emlegetik, annyira találó és szívhez szóló tanácsok vannak benne friss szülők számára.

Már meg is van a legtündéribb szurkoló a vizes vb-n

Egykori olimpiai bajnokunk kisbabája elvitte a show-t hétfő este a Hajós Alfréd Uszodában.

A világ legtündéribb elefánttámadása +videó

Az alábbi videót a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkban készítették, ahol egy csoport turista egy elefántcsaládba botlott.

24 dolog, amit csak a terhes nők értenek

A reggeli rosszullét, a folyamatosan, végtelenségig növekvő pocak és az álmatlanul töltött éjszakák... de megéri! Az viszont biztos, hogy következő 24 nyűggel találkozol a terhesség alatt.


NAPI BOLDOGSÁG