Vadállatok, akik fotósnak álltak (képriport)

Mókásan néz ki, ha egy állat kezében valamilyen gépet látunk, de néhányan kifejezetten élvezik ezt a szerepkört. Az alábbi felvételeken jól látszik, amint a fényképészek együtt pásztázzák az állatokkal a terepet. Egyesek segíteni akarnak, mások nem értik, mi történik éppen.Képek Forrása: boredpanda.com


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Az itató aljába rejtett egy kamerát, hogy olyan nézőpontból láthassuk az állatokat, amiből nemigen szoktuk! (+videó)

Az itató aljába rejtett kamera a legújabb szenzáció a neten! Mutatjuk azt a videót, amin az látszik, ahogy állatok isznak. Valaki ugyanis elrejtett az itató aljába egy kamerát, hogy olyan formában nézhessük meg őket, ahogy még soha nem láthattuk.

Semmi különös, csak éppen közösen ment sétálni a juh, a szarvas, a vaddisznók és a négy kutya (+fotók)

Szombaton délelőtt Matuschek Zoltán, a budapesti Noé Állatotthon Alapítvány egyik kollégája arról számolt be Facebook-oldalán, hogy a jó időt kihasználva túrázni vitt egy juhot, egy szarvast, két vaddisznót és négy kutyát.

Eleven fények: amikor az erdő világít +VIDEÓ

Az élőlények fénykibocsátó tudománya, a biolumineszcencia egyszerre mindennapos és varázslatos jelenség.Varázslatos, hiszen gyönyörű látvány, amikor egy kis állat földereng, ragyogni kezd az éjszakában...

Ha az állatok beszélni tudnának...

Elgondoltál már te is azon, milyen lenne, ha az állatok beszélni tudnának? Jimmy Craig képregényén keresztül most megtudhatjátok, miket mondanának nekünk az állatok.

Képriport, amin kifekszel: állatok fürdés előtt és után

Sok háziállat azt gondolja, hogy a fürdés egyenlő valami szörnyű dologgal. Az igazság az, hogy ilyenkor csak még cukibbak lesznek. A következő képsorozat garantáltan kiveri a cukiságmérő faktort.


NAPI BOLDOGSÁG