Amiket a magas lányok maximálisan átéreznek

Nagyon mutatós és elegáns tud lenni az, ha egy lány magas, de persze tudjuk, hogy legalább ugyanannyi hátránya, mint előnye van annak, ha nem lógunk ki a modellek közül. Mivel jelen cikk íróját sem alacsony termettel áldotta meg az élet, már minden vicces élményt átélt, amit át kellett. Ezeket szedtük most csokorba - jelentkezzen, aki szintén megtapasztalt már egyet-kettőt!


1. Az első és legfontosabb a rá(d)csodálkozás, ami bárhonnan, bármikor, bárkitől jöhet: "Hogy te milyen magas vagy!"

2. ...és a kérdések, amik ezután majdnem automatikusan zúdulnak rád: "Milyen magas vagy?"  "Kosarazol?", vagy a finomabb változat: "Modellkedsz?"


3. A nagy ruha-para: a nadrág ne csak derékban legyen jó, hanem hosszra is, a blúz lehetőleg ne a csuklód fölött végződjön, és persze jó lenne, ha a maxi ruha leérne majdnem a földig...

4. Mindig az elsők között vagy, akit megkérnek, hogy vegyen le egy magas polcról valamit.

5. Ismerős a furcsa helyzet, amikor egy (jóval) alacsonyabb ismerősöddel, barátoddal sétálsz és ne adj' isten, még beszélgetned is kell vele?

6. Alacsony plafonok, szűk ülések, rövid ágyak...mondjuk tovább?

7. Színházban, moziban, koncerten azon aggódni, vajon ki elől takarod el a kilátást - cserébe viszont te bármilyen rendezvényen tökéletesen látod, amit kell.8. Magas sarkú cipők?? Ó, jaj!

9. Ha párt keresel magadnak, a legfontosabb szempont az illető magassága. Az érzés pedig, amikor nagyon pici lányokat látsz együtt a nagyon magas szerelmükkel, nos... leírhatatlan.

10. A legnagyobb álmod, hogy mindenhol akkora legyen a tükör, hogy a lábujjadtól egészen a fejed búbjáig láthasd magad.

Természetesen szomorkodásra nincsen semmi ok: teljesen mindegy, ki milyen magas, a lényeg, hogy büszkén viseljük a méreteinket. Aknázzuk ki jól a benne rejlő lehetőségeket, de vegyük félvállról és fogadjuk el a nehézségeket is. Hajrá!


Pozitív Nap - KG

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Szexi, sportos, és igazi partiarc - a Mikulás, ahogy még soha nem láttad

Ha mindig is érdekelt, mit csinál a Mikulás az év 364 napján, amikor éppen nem ajándékokat kézbesít, akkor most segítünk egy kicsit.

Ilyenek az emberek egy csók előtt és csók után (képriport)

Johanna Siring fotós annak járt utána, hogyan szabadíthat fel egyetlen csók. Nos, így néznek ki az emberek egy csók előtt és csók után!

A betondzsungel ösvényein - Ha még nem ismered, akkor ezt nagyon sürgősen pótold!

A Betondzsungel Ösvényein a nagyvárosi élet mindennapjait veszi a célkeresztbe. Jivens O. Breewenses "természetfilm" sorozata, arra vállalkozik, hogy tudományos igényességgel, közelről mutassa be a nagyvárosi emberek különböző csoportjait.

Magyarra fordították a dalszöveget, majd vissza - óriási röhögés lett belőle

Az amerikai The Tonight Show-ban megmutatták, hogyan bénázik a Google Translate, ha a magyar nyelvvel kell megküzdenie...

Olyan kincsre leltünk a 80-as évekből, amitől kifekszel: A nap, mit, a hónap poén videója!

No kérem, az aki még emlékszik Jane Fonda lábszármelegítős aerobic-videóira, dobjon el mindent, kincset leltünk...


NAPI BOLDOGSÁG