Amiket a magas lányok maximálisan átéreznek

Nagyon mutatós és elegáns tud lenni az, ha egy lány magas, de persze tudjuk, hogy legalább ugyanannyi hátránya, mint előnye van annak, ha nem lógunk ki a modellek közül. Mivel jelen cikk íróját sem alacsony termettel áldotta meg az élet, már minden vicces élményt átélt, amit át kellett. Ezeket szedtük most csokorba - jelentkezzen, aki szintén megtapasztalt már egyet-kettőt!


1. Az első és legfontosabb a rá(d)csodálkozás, ami bárhonnan, bármikor, bárkitől jöhet: "Hogy te milyen magas vagy!"

2. ...és a kérdések, amik ezután majdnem automatikusan zúdulnak rád: "Milyen magas vagy?"  "Kosarazol?", vagy a finomabb változat: "Modellkedsz?"


3. A nagy ruha-para: a nadrág ne csak derékban legyen jó, hanem hosszra is, a blúz lehetőleg ne a csuklód fölött végződjön, és persze jó lenne, ha a maxi ruha leérne majdnem a földig...

4. Mindig az elsők között vagy, akit megkérnek, hogy vegyen le egy magas polcról valamit.

5. Ismerős a furcsa helyzet, amikor egy (jóval) alacsonyabb ismerősöddel, barátoddal sétálsz és ne adj' isten, még beszélgetned is kell vele?

6. Alacsony plafonok, szűk ülések, rövid ágyak...mondjuk tovább?

7. Színházban, moziban, koncerten azon aggódni, vajon ki elől takarod el a kilátást - cserébe viszont te bármilyen rendezvényen tökéletesen látod, amit kell.8. Magas sarkú cipők?? Ó, jaj!

9. Ha párt keresel magadnak, a legfontosabb szempont az illető magassága. Az érzés pedig, amikor nagyon pici lányokat látsz együtt a nagyon magas szerelmükkel, nos... leírhatatlan.

10. A legnagyobb álmod, hogy mindenhol akkora legyen a tükör, hogy a lábujjadtól egészen a fejed búbjáig láthasd magad.

Természetesen szomorkodásra nincsen semmi ok: teljesen mindegy, ki milyen magas, a lényeg, hogy büszkén viseljük a méreteinket. Aknázzuk ki jól a benne rejlő lehetőségeket, de vegyük félvállról és fogadjuk el a nehézségeket is. Hajrá!


Pozitív Nap - KG

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

10 brutálisan őszinte mondat, amit csak a nagyik mernek kimondani

A nagymamák néha kegyetlenül őszinték tudnak lenni, de valójában pont azért szeretjük őket, mert kendőzetlenül, a maguk nyers (és mégis bölcs) stílusában mondják ki az igazságot. Néhány netező összegyűjtötte a legbrutálisabb mondatokat, amik elhagyták nagymamák száját - ti is tegyétek hozzá a magatokét!

Ölelgetjük a jól öltözött, elzavarjuk a rongyos koszos kislányt!? Te mit tennél hasonló helyzetben?

Az Unicef megnézte, mi történik, ha ugyanazt a kislányt rendesen felöltözve vagy koszosan és rongyokban küldi az emberek közé. Megdöbbentő!

13 kellemetlen élethelyzet, amit csak az alacsony lányok érthetnek meg

Az alacsony lányokra minden nap újabb veszélyek, kihívások leselkedned. Bosszankodhatnának egész nap, de semmivel se lenne jobb tőle, a legjobb megoldás ha humorosan fogják fel.

Nem hagyta dolgozni a riportert a ló - Nevetőgörcs lett a vége! (+videó)

Valószínűleg a riporter azt gondolta, ez is olyan munka lesz, mint a többi - beszámol a közelgő lóversenyről és kész.

9 hónapon át videózta kölyökkutyái versengését a vacsoráért (egy extra vicces felvétel)

Colby és Bleu gazdija olyan videót posztolt, amelyben úgy mutatja be kutyái növekedését, hogy az ételedényhez való futás közben készített róluk felvételeket...


NAPI BOLDOGSÁG