Az élet valóban szeretetteljes pillanatai (képriport)A hollywoodi moziktól átitatott elképzeléseink a szerelemről nem feltétlen tükrözik a valóságot. Vagyis gyakran túlromantikáznánk a dolgokat, nagyívű gesztusokra, elsöprő momentumokra vágyunk. Pedig a valóság ennél szimplább. Nem, nem szürkébb, csak épp a szeretet legnagyszerűbb megnyilvánulásai, általában apró, de annál jelentősebb dolgokban, pillanatokban és gesztusokban járulnak lábaink elé. Rajtunk áll, hogy ezt örömmel fogadjuk és megfelelő jelentőséget tulajdonítunk nekik, vagy átlépünk rajtuk, folyton várva a nagy bummot...

Hogy segítsünk egy picit a szeretet meglelésére az apró dolgokban, példaként hoztuk egy szabadúszó grafikus, Nidhi Chanani munkáit. Nidhi azt vallja, hogy "napról napról mindig történik velünk valami, amiből feltölthetjük szeretet-tankjainkat: lehet ez egy dörgölőzés a cicánktól, fagyizás a férjünkkel, hosszú beszélgetés egy jóbaráttal, vagy egyszerűen felpillantani a naplementére és betelni a szépségével."

A mi dolgunk, hogy ne menjünk el ezek mellett a pillanatok mellet, mert minden nap van valami, ami szeretetteljesen körülvesz minket!

Hazaértem


Jó reggelt


A közös dalunk


Együtt szemüvegben


Párnacsata


Homemade


Csillaghullás


Az óceánnál sétálva


Álmodunk


Hisz azt mondtad, hogy nem kérsz belőle...


Sose engedj el


Egy picike szeretet


Turistaként kézen fogva


Az utolsó falat


Egy közös séta


Esőben, de együtt


Ölelni, szorosan


Parkban


Táncolni, táncolni, táncolni - Vele


Éreztetni Veled, hogy szeretlek


Tavaszodás


Nyári éjszakák


ÖsszetekeredveAz együtt olvasás


Utazni Veled
Együtt megöregedni Veled...
Pozitív Nap 


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Szem nem marad szárazon! Ez a legszerethetőbb karácsonyi videó (szerintünk)

Tisztában vagyunk vele, hogy a filmekben ábrázolt valóság és a mi saját valóságunk között éles határ húzódik. Átléphetetlen határ - gondoljuk. Pedig van egy műfaj, mely hivatásszerűen keresztül- kasul közlekedik ezen a biztosnak gondolt határon: a reklám... Ebben a reklámban csakis a mi valóságunk örökérvényű igazsága jelenik meg: adni jobb, mint kapni.

12 aranyköpés gyerekkorunk nagy kedvencétől, Dr. Bubótól

Igaz, ami igaz, anno nagyon szerettük. Ma pedig érdemes újra elmerülnünk benne, mert bőven. hordoz mondanivalót a 21. század emberének is.

Erre a 4 dologra kell választ adnod advent időszakában

Advent a december 25-e előtti negyedik vasárnappal kezdődök és karácsonyig tart. Eredete a 4. századik nyúlik vissza, amikor VII. Gergely pápa négyben határozta meg az adventi vasárnapok számát. Így tehát idén december 3-ára esett advent első vasárnapja, ekkor kezdődik meg hivatalosan az egyházi esztendő.

10 dolog, amit egy gyereknek tudnia és értenie kéne 12 éves koráig!

Minden szülő álma az, hogy gyereke egy jó, becsületes, és bátor felnőtté váljon, de ezekért a pozitív jellemvonások kialakulásáért bizony meg kell dolgozni.

dolog, amit az igaz barátok másképp csinálnak

Mi az, amit megtesznek egymásért egy jó barátságban? Öt pontban összefoglaljuk neked, amire - szerintünk - megéri odafigyelni.


NAPI BOLDOGSÁG