Egy husky, aki tényleg imádja az őszt!

Te is szeretsz a lehullott falevelekben gázolni?


Gyerekkoromban nagyon szerettem - írja Anni a napiboldogsag.com bejegyzésében. Még most is, csupán felnőtt fejjel egyéb prózai gondolatok is foglalkoztatnak ilyenkor, mint például az, hogyan is fog kinézni a cipőm egy-egy ilyen gázolás után (és milyen jó lesz utána kitakarítani...).

Gondoltad volna, hogy a kutyák is imádják (na, nem a cipőtisztítást)?! Ez a szibériai husky például eszelős örömmel futkározik és ugrándozik az óriási kupac falevélben.

Nézd meg, és vidulj rajta Te is egyet! Mi is így tettünk...


Kent Petersen, Butch gazdája csak annyit fűzött hozzá videójához, hogy "Éppen befejeztem a levelek összegyűjtését, amikor a kutyám úgy döntött, hogy segít nekem...". Édes pofa!


Forrás: Pozitív Nap /  Napiboldogsag.com

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Mindketten árvák és magányosak voltak egykor, most szerető családban élnek, és imádnak együtt utazni

8 káprázatos fotó arról, hogyan járja együtt a mentett kutya és cica a világot

Vihar elől bemenekült kóbor kutyus "tört be" az esküvőre sáros tappancsokon- és milyen jól tette! (Az ifjú pár reakciója szenzációs)

Az ifjú pár egyáltalán nem bánta, hogy egy hívatlan vendég is érkezett az esküvőjükre. Sáros tappancsokon.

Az ősz slágere: a tészta nélküli sütőtökös túrótorta

A sütőtök sokak kedvence, és süteményekhez is felhasználható. A ketkes.com alábbi receptjének elkészítése után garantáltan a család kedvence lesz.

Előre szólunk, gombóc nő az ember torkában: 2017 legszebb esküvői képei

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban.

A legjobb apa-baba pillanatok +VIDEÓ

Az apukák és babák közös produkciói mindig különösen szívet melengetőek. Anyaként pedig nem a gyomrunkon, hanem a gyerekünkön keresztül vezet az út a szívünkhöz. Elhoztuk most nektek a legaranyosabb apa-baba videót az internet nagy tengeréből, hogy mindenkinek mosolyt csaljunk az arcára.


NAPI BOLDOGSÁG