Gyönyörűvé varázsolt nők: nem kell a plasztika

A brazil nőknél nagyobb nyomás alatt kevés nemzet hölgyei vannak, legalábbis ami a csinos, szexi külsőt illeti. Ez abból is látszik, hogy például éves bevételeikből arányosan 11-szer annyit költenek szépségápolásra, mint például a brit nők.

Amíg az ember szép, fiatal és karcsú, addig nem olyan nehéz (és nem olyan drága) jól kinézni, ám az évek múlásával ez egyre költségesebb dolog lesz. Brazíliában ráadásul meglehetősen nagy elvárásokat támasztanak ezen a téren a nőkkel szemben.


Így nem csoda, hogy a világon itt az egyik legmagasabb a plasztikai és egyéb szépészeti beavatkozások aránya. A fenékről történő zsírleszívás terén például világvezetők, de a mellplasztika terén is csak az Egyesült Államok előzi meg a brazilokat.

Nem mindenki hisz azonban a késben - ezt ismerte fel két fotós, Darcy Toledo és Jane Walter, akik megalapították Nude Agency nevű ügynökségüket, amely úgy varázsolja szexivé a kuncsaftokat (legalább egy fotó erejéig), hogy azoknak nem kell keresztülmenniük költséges és fájdalmas beavatkozáson.

Darcy Toledo és Jane Walter

A cégben tíz fotós, sminkes és divattervező dolgozik (kizárólag nők), akiknek egyetlen feladatuk: őrjítő nőt varázsolni a betérő vendégekből - számol be a BBC. Legalább egy nap erejéig...

A nők természetesen maguk döntik el, hogy teljesen felöltözve, (a cég által biztosított) fehérneműben, esetleg teljesen meztelenül szeretnék a képeket elkészíttetni.


A 2006-ban alapított Nude Agency-nek manapság napi két kliense van, jellemzően 35-45 közti nők, de előfordult már 60 éves vendég is. Ami az árakat illeti, a legolcsóbb program 1250 reál (kb. 130 ezer forint), a legdrágább ennek valamivel több mint négyszerese.

Pozitív Nap

Forrás: itt.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Mennyire életrevaló a gyerekünk? Tesztelhetjük!

Sokan vannak, akik felnőttek bár, de gondot okoz számukra egy csekk kitöltse, vagy egy családi költségvetés elkészítése. Felnőnek úgy a gyermekeink, hogy nem látják a valódi világot, nem tudnak a "működési elveiről". Hogy ez a szülő kímélete vagy a fiatal érdektelensége miatt van így, a végkifejletet nézve tulajdonképp mindegy is...

Alighanem ez az ország legkülönösebb fája

A napokban a Facebookon tettek közzé egy fotót Ceglédbercel egyik fájáról, ami nemcsak pompás színezetével, hanem egyedülálló formájával is lenyűgözi az arra járókat.

A különbség egy főnök és egy igazi vezető között (+brutálisan őszinte illusztrációk)

Tíz rövid pontban és hat brutálisan őszinte illusztrációban megmutatjuk, milyen kvalitásoktól válik valaki vezetővé - és milyen hibáktól lesz türannoszi főnök. Ha vezető beosztásban vagy, érdemes nagyon magadba nézni és megfontolni, vajon jól bánsz-e az alkalmazottaiddal és a hatalmaddal...

Erőteljes gondolatok a világ legszerényebb elnökétől (+videó)

José Mujica az az ember, akinek kincset érnek a gondolatai: olvassátok, hallgassátok, jegyezzétek meg, és alkalmazzátok őket!


NAPI BOLDOGSÁG