Ha unod a mélyfagyasztott csirkét

A Zöld Forrás pályázatán keresztül valósult meg ez a hihetetlenül hasznos kampány, amelyben olyan kistermelőket ismerhettek meg, akik igazi magyar bioélelmiszereket árulnak!


A Fogj kezet a termelővel! kampány a Fehérvári úti piac kistermelőit mutatja be a kezdeményezés saját blogján. Fényképes riportot készítenek a különböző termelőkkel, kofákkal, hogy megmutassák, mennyivel jobb náluk vásárolni, mint a nagy áruházláncokban.

Friss zöldség és gyümölcs a termelőktől


A kampány során meglátogatják a termelők földjeit is, így láthatjátok, milyen fáradságos munka kell ahhoz, hogy a pultokra egészséges, szép élelmiszer kerülhessen. Ezzel szeretnének titeket is arra buzdítani, hogy inkább a piacokon vásároljatok magyarországi szezonális gyümölcsöket, zöldségeket!

A haza termékek vásárlásával nemcsak a gazdaságnak és a kistermelőknek segítenétek, de a családnak is jót tesz, ha vegyszermentes élelmiszerek kerülnek az asztalra. Arról nem is beszélve, hogy teljesen más, finomabb, teltebb, zamatosabb íze van a tanyasi csirkének, mint a boltokban kaphatónak.

A Felelős Gasztrohős youtube oldalán az alábbi videó folytatása is megtekinthető:Pozitív Nap

Forrás: Felelős Gasztrohős

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Kapcsolódó írásaink

Kapcsolódó írásaink

Mielőtt vad karácsonyi vásárlásba kezdenél: ismerd meg cuccaid valós történetét

Olyan világban élünk, ahol naponta minimum három reklámújságot dobnak a postaládába, hogy vegyünk és vegyünk és vegyünk. De mit, ha lényegében legtöbbször egy pozitív emberi kapcsolat hiányzik...

Ilyenek lennének hétköznapjaink, ha a reklámok jelentenék a valóságot!

Képzeld el, hogy telne egy napod, ha minden úgy történne, ahogy a reklámokban láthatjuk! Vicces ugyanakkor elgondolkodtató írás...

Eleven fények: amikor az erdő világít +VIDEÓ

Az élőlények fénykibocsátó tudománya, a biolumineszcencia egyszerre mindennapos és varázslatos jelenség.Varázslatos, hiszen gyönyörű látvány, amikor egy kis állat földereng, ragyogni kezd az éjszakában...

Igazán különleges állatok, akikről el sem hiszed, hogy léteznek

A természet nagy mókamester. Ugyan tudjuk, hogy a dolgoknak csak véges számú kombinációja létezhet, azért a jó öreg Anyatermészet időről időre meglep minket.

Egy évtizede várt virágzás (+videó)

Hogy mit érdemes tudni az élővilág eme csodájáról, a titánbuzogányról? Nos, igazán élményszámba elmenő, átható dögszagot áraszt. 10 évente. Komolyan.


NAPI BOLDOGSÁG